Bana o* muamelesi yapıyor.

Eminim patronun evlidir sen karşısında pasif duruyorsun buna izin veren sensin bitir

Ben agzimi elini tutayim yorum yapmayayım

Cok pardon da kardesim yasindasin;
Isinin icine s*cayim.
Boyle bir asalak sapikla ayni ortamda bulunup bana zarar vermeye devam etmesini saglamaktansa,
Fellik fellik is arar, gerekirse en avam yerde dahi olsa ise baslayarak derhal bu adamdan uzaklasirdim.

Haklısınız kendimi ona ve işine mecbur hissediyorum. Ama değilim en azından biryerlerden başlamam gerekiyor. Ben bana yaptıklarını kabullenmiş buldum kendimi. :KK43:( Daha önce yapmadığıma inanmadığı için yalan söylediğimi düşündüğü için zorlamış bahanesi bu. Ama psikolojim okadar berbatki bunu kabullendim.
Farkında mısınız adam size tecavüz etmiş. Daha önce yapmış ya da yapmamış olmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Farz edelim siz bakire değildiniz. Sizi zorlamasına sebep mi bu? Yani kadın olduğumuz için ilişkiye zorlanmak normal mi? Onun ne haddine bekaretinize inanıp inanmamak. Bakireye dokunmayayım başıma kalır, kadınlara tecavüz edeyim ohhh ne âla memleket.

Sizi daha fazla kullanmasına müsade etmeyin. Travmanızı atlatmanız için destek almanız gerektiği görüşündeyim. Umarım en kısa sürede iş bulur ekonomik refaha kavuşursunuz.

siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevemez. bekaretin namusla ilgisi olmadığının bilincinde olan onca adam var niye bu serefsize mecburmuşsunuz gibi hissediyosunuz? daha gençsiniz ömrünüzü böylelerine heba etmeyin gerekirse yalnız kalın ama böyle insanlarla birlikte olmayın

Merhaba. 25 yaşındayım ve 11 senedir burayı takip ediyorum. Ergenliğimde çok konu açmıştım eski üyeliğimden. Ailevi problemlerim ile alakalı...
Ta ergenliğimden gelen bitmeyen sorunlarım var. Normal bir aile ile büyümedim. Travmatik aile içi olaylar yaşadım. Babamın şizofreni sebebiyle bize yaşattıkları okulu bırakmam, tekrar başlamam, çocuk esirgeme kurumuna başvurmam vs.
Üniversiteye başlayınca ailemden tamamen koptum hep hayalini kurduğum gibi. Düşünün ailenizi istemiyorsunuz yapayalnızsınız. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çok çalıştım arkamda kimse yoktu. Okul bitince ailemin yanına dönmedim ve ipler tamamen koptu. Ama hep bi sevgi boşluğu ilgi boşluğu yaşadım. Beni ben olduğum için seven hiç olmadı. Hep farklı niyetlerle. Okul bitince biriyle tanıştım gerçekten ilk defa birinin beni sevdiğini düşündüm ama aldatıldım o beni aldatınca kaldıramadım pişman olacağım şeyler yaptım sürekli yüzyüze olduğum biriydi. Tedavi gördüm ona rağmen atlatamadım. Kendimce manevi yaralar aldım ve hep bi ilgi ihtiyacım var demiştim ya. Çalıştığım iş yerinde benim üstümde olan kişi benimle çok ilgileniyordu en başından. Belki yanlış biliyorum ama zayıf noktam oldu hep. Kimse beni sevmedi biri ilgilenince ilk defa yaşıyormuşum gibi hissettim hep. Bu kişi iş anlamında bana çok yardımcı olacağını söyledi ki olduda. Duygusal anlamda boş olmadığını benden çok hoşlandığını söyledi. Zorla olmadı ama istemedim çok ısrar ederek bekaretimi aldı. Patronum olduğu için ve işsiz kalmak istemediğim için direnemedim. Benim hatam en başından yüz vermekti. Sonra istemesemde bırakamadım. Bir yandanda sevmeye çalışıyorum ama yapamıyorum bana kendimi o* gibi hissettiriyor. İnsanların içinde aşağılıyor ve daha önceden yaptığını düşünmüştüm diyor. Bu duruma kendimi ben soktum ve benim hatam biliyorum. Ama canı istediğinde gelip 5-10 dk işini görüp yüzüne bakmadan gitmesine dayanamıyorum. İşte bulamıyorum. Psikolojik olarak iyi değilim ama nereden başlayayım bilmiyorum. Zaten kirlendim dua bile etmeye yüzüm yok. Nereden başlayayım ne yapayım? Zihnim okadar doluki hiç birşeye tepki bile veremiyorum :KK43:
Allahım evlerden ırak daha neler duyacaz🤯
İssiz kalmamak icin beraber olmak?!
Yani neyin kafası🤯
İs mi yok evlere temizliğe git,cocık bak gerekirse.
İssiz kalırım diye elin ruh hastasını niye haytında tutuyorsn😣

Ya evlenelim ya da beni işten at de. İki durumda da ondan kurtulursun hemde tazminatını alırsın işsizlik maaşı alırsın. En başta hata yapmışsın sevmediğin biriyle sırf işsiz kalırım düşüncesiyle birlikte olursan karşı tarafta hissederse sonradan o.. gibi davranır. Biraz sevse öyle davranmazdı sana adi pislik. Eminim +35 40lı yaşlarındadır

Bitirmek istiyorum yalvarıyor saçmalama diye ama aynı şeyleri yapıyor hep ve zorluyor ilişki için. Zaten bekaretimi zorla aldı travma gibiydi saçma sapan biryerde zorla yaptı. Neden böyle birşey yaşattın deyincede o an öyle olması gerekti gibi cevaplar veriyor konuşturmuyor bile beni.
onun üstü yok mu. şikayet etsen. tehditle sahip oldu diye.çoçuk esirgeme kalmışsan devlete atanma şansın var.

Zaten kirlendim diye seni kullanmasına izin mi verceksin var mı böyle bi dünya? Sana yanaşmasına bir daha asssssla müsade etme hemen o işten ayrıl..!! İnancın varsa da Tövbe de etmek istiyorsan et en çok bağışlayanın kullarıyız biz hatana devam etme.

Eskiden ailemin bana yaşattıklarını asla unutmamam derdim bu işyerinde yaşadıklarım bana eskileri bile unutturdu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi. Babam dahil erkekten yana hiç yüzüm gülmedi. Babam bana merhamet etmediki başkası etsin babam sevmediki beni başkası sevsin. İstanbul’a yakın bir yerde yaşıyorum en geç yaza kadar İstanbulda iş bulup buradan defolmak istiyorum. Birde psikolojik tedavi görmek istiyorum çünkü hiç iyi değilim. Hepsinin Allah belasını versin :KK43:

Konuyu okuduğumdan beri almak bullak oldum. Bu sapıktan uzaklaşın ne olur. İstemiyorsanız evinize almayın bir daha. İş yerinde sıkıntı çıkarsa hemen davacı olun. Mobbing ile suçlayın

Merhaba. 25 yaşındayım ve 11 senedir burayı takip ediyorum. Ergenliğimde çok konu açmıştım eski üyeliğimden. Ailevi problemlerim ile alakalı...
Ta ergenliğimden gelen bitmeyen sorunlarım var. Normal bir aile ile büyümedim. Travmatik aile içi olaylar yaşadım. Babamın şizofreni sebebiyle bize yaşattıkları okulu bırakmam, tekrar başlamam, çocuk esirgeme kurumuna başvurmam vs.
Üniversiteye başlayınca ailemden tamamen koptum hep hayalini kurduğum gibi. Düşünün ailenizi istemiyorsunuz yapayalnızsınız. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çok çalıştım arkamda kimse yoktu. Okul bitince ailemin yanına dönmedim ve ipler tamamen koptu. Ama hep bi sevgi boşluğu ilgi boşluğu yaşadım. Beni ben olduğum için seven hiç olmadı. Hep farklı niyetlerle. Okul bitince biriyle tanıştım gerçekten ilk defa birinin beni sevdiğini düşündüm ama aldatıldım o beni aldatınca kaldıramadım pişman olacağım şeyler yaptım sürekli yüzyüze olduğum biriydi. Tedavi gördüm ona rağmen atlatamadım. Kendimce manevi yaralar aldım ve hep bi ilgi ihtiyacım var demiştim ya. Çalıştığım iş yerinde benim üstümde olan kişi benimle çok ilgileniyordu en başından. Belki yanlış biliyorum ama zayıf noktam oldu hep. Kimse beni sevmedi biri ilgilenince ilk defa yaşıyormuşum gibi hissettim hep. Bu kişi iş anlamında bana çok yardımcı olacağını söyledi ki olduda. Duygusal anlamda boş olmadığını benden çok hoşlandığını söyledi. Zorla olmadı ama istemedim çok ısrar ederek bekaretimi aldı. Patronum olduğu için ve işsiz kalmak istemediğim için direnemedim. Benim hatam en başından yüz vermekti. Sonra istemesemde bırakamadım. Bir yandanda sevmeye çalışıyorum ama yapamıyorum bana kendimi o* gibi hissettiriyor. İnsanların içinde aşağılıyor ve daha önceden yaptığını düşünmüştüm diyor. Bu duruma kendimi ben soktum ve benim hatam biliyorum. Ama canı istediğinde gelip 5-10 dk işini görüp yüzüne bakmadan gitmesine dayanamıyorum. İşte bulamıyorum. Psikolojik olarak iyi değilim ama nereden başlayayım bilmiyorum. Zaten kirlendim dua bile etmeye yüzüm yok. Nereden başlayayım ne yapayım? Zihnim okadar doluki hiç birşeye tepki bile veremiyorum :KK43:
Şu bana o... Muamelesi yapıyor düşüncesini bırak sende istemişsin yaşamışsın. Sen çalıştığın için maaş alıyorsun onunla olduğun için değil. Başka iş araştır buluncaya hemen tüm diyalogunu bitir.

Bitirmek istiyorum yalvarıyor saçmalama diye ama aynı şeyleri yapıyor hep ve zorluyor ilişki için. Zaten bekaretimi zorla aldı travma gibiydi saçma sapan biryerde zorla yaptı. Neden böyle birşey yaşattın deyincede o an öyle olması gerekti gibi cevaplar veriyor konuşturmuyor bile beni.
Bunun adı Tecavüz nede. Polise gidip şikayetci olmuyorsun kardeşim? Savcılığa git şikayette bulun bu senin ayıbın değil. Lütfen o ahlaksız insandan uzak dur.. Allah senin Sandığın gibi değil Tevbe ni kabul eder.. Dini konu yasak özelden sormak istediğin birşey varsa din hakkında bana yaz olurmu..

Ya anlattığınız şey midemi bulandırdı inanın.. Nasıl bir zaruriyet ki bu istemediğiniz bir adamla ilişkiye giriyorsunuz 😨🤮 o sizi o gözle görmüyor siz kendinizi oraya koyduruyorsunuz.. Tek bir kişisiniz Allah aşkına gider bir yerde bulaşık yıkarsınız yine geçinirsiniz yapmayın şunu iğrenç şeyi kendinize yaa..

Sizi sahipsiz bulmus pislik herif .Allah belasini versin o adinin.Kendini kurtarmaya bak.Niye kendine bunu yapiyorsun.Allah‘im benim de kizimda var.Okuyunca beynimden vurulmusa dondum.

Bu adam psikopat. Cidden tehlikeli. Size yapmadığı duygusal, psikolojik şantaj kalmamış. Bunun farkında olun olmayın, onunla geçirdiğiniz her dakika size zarar. Lütfen ondan kurtulun ve o iş yerinden de ayrılın.

Back