Bana o* muamelesi yapıyor.

Acilen kendinize iş bakın lütfen. Üniversite bitirmiş kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansınız. Adam belli ki vicdansız biri. Ona izin verdiğiniz sürece iyice yıpratacak sizi. Böyle bir muameleye layık görmeyin kendinizi ve sakın kirlenmiş olduğunuzu da düşünmeyin lütfen. İnsan ruhu böyle kirlenmez. Zamanınız olursa bir psikoloğa gitmenizi de tavsiye ederim.

Ablacım adam sana tecavüzde bulunuyor resmen, ne yalvarması??? Bu adam bir sapık. Hemen bitir bu ilişkiyi engelle gitsin!!!!

Kendin için o*** yazmayı da bırak lütfen, sen normal bir insansın karşındaki şerefsiz bir sapık. Keşke ruhsal durumun savcılığa gitmeyemüsait olsa

Son düzenleme:
bu durumu böyle kabullenmeniz ve kendinizi suçlu görmeniz gereksiz. bunun kabullenecek bir tarafı yok, kimsenin işine muhtaç değilsiniz bence kendinize yeni bir iş bulup, bir an önce işle ve adamla ilişkinizi kesin. yoksa size daha cok zarar verecek bu durum psikolojik olarak

Neden??? Dünyada milyonlarca iş yeri var başka iş yeri yok mu???

Neden mecbur olasın hemen hemen çık o işten bi saniye bile bekleme..ne münasebet ya kendine bu eziyeti neden ediyorsun insan müsveddesine seni zorlarsa da videoya çek ses kaydı al kanıt olarak kullanırsın yapma daha fazla sonra kendine yeni bi hayat kur

Alt tarafı sevişmissiniz. Bunda sorun yok. Ama size kendinizi degersiz hissttiren biriyle devam etmek sizin sucunuz. Once is arayin. Buluncada aninda degistirin. Adamida hayatinizdan def edin.

Ömrün boyunca bu duyguyla yaşamaya devam etmeyi düşünmüyorsan bence her şeyi aileni terk ettiğin gibi terk et. Kendin bir birey olabilmek için ailenden uzaklaştıysan neden bu adamın kölesisin. Kendi yolunu çizmişken neden yoluna yön veren biriyle hayatına devam ediyorsun. Bir kere sıfırdan başlamışsın ve bence yeniden başlayabilirsin. Sen değerlisin iki damla kan için daha fazla kendini aşağlatma kimseye.

Ah şu ilgiye muhtaç insanlar. Zor bir çocukluk yaşadım. Ama hiçbir zaman 2 ilgiye düşmedim. Bir kez sevgilim oldu beni sevdi sandım kednimi de teslim ettim ama bekaratimi yine de vermedim. O da ilgiye aç biriydi, benden başkası ona daha fazla sevgi verince sozlendi gitti 2 günde aldatıldım. Lütfen boslugunuzu açlığınızı doldurmaya çalışmayın. Elbet bir şekilde doldurulur ama siz böyle ilgiye aç olduğunuzu belli ettikçe birileri hep sizden faydalanacak. Ve siz her geçen gün daha da yipranacaksiniz. Sevdiğim, ihanete uğradığım ve özel şeyler yaşadığım kişiyi ben de her gün görücem yakında çünkü aynı sirketteyiz. Ama bunu atlatmak için ne başkasını yara bandı diye kullanırım ne de beni kullanmalarına izin veririm. Bir yakınım.var sizin gibi. Yaşı ilerlemesine rağmen sürekli birileri tarafından cinsel anlamda kullanılıyor. Çünkü bu kullanılmayi aaa beni istiyorlar beni seviyorlar diye algılıyor. Herkesten hemen etkileniyor ve elinden kaçırmamak için cinsellik yaşıyor. Siz düzgün bir kızsınız eminim ben. Bekaretini kaybetmiş olabilirsin ama namus senin zihninde. O kişiye ağırlığını koy. Çağırınca gitme. Ağırdan al kendini. Seni oyuncak olarak görmesin

Daha önce yaptın ya da yapmadın. İnce hadi su borusu soktun kan geldi. Sen niye kendini suçluyorsun bu hayatın sonu değil. Belki sevgiye ihtiyacın vardı ilk başlarda sana sevgi şevkat gösterdi aklını çeldi ama belliki amacı farklıymış. Daha fazla kendini bunalıma sokma. Kirlenmiş bir pislik gibi davranma kendine. Sanki şuan yüz fırça darbesindeki kitaptaki kız gibisin. Topla kendini lütfen.

Acilen bu adamla ilişiğini kes, işten ayrıl, sonucu ne olursa olsun yap bunları

Ayrıca erkekler tecavüzü sadece eliyle ağzını kapatıp zorla yapmak olduğunu sanıyor. Ama ben böyle düşünmüyorum. Erkek arkadaşım da beni zorlardı. Hiç bekaretimi vermedim ama çok istedi. Bekaretimi vermesem de oraya gelene kadar ki her şeyi de yaptık isteyerek. Bazı zamanlar istemezdim kavgalı olurdum ama sıkıştırır yatağa atardı. Üstümü başımı çıkarırdı. İstemiyorum derdim ama kendini tatmin ederdi benle. Evde avaz avaz çığlık atacak halim de yok. Aman dur yapma etme istemiyorum derken o yapacağını yapıyordu. Ben seni zorlamadım ki zorlamak dediğin döve vura olur ellerini bağlarım falan öyle olur diyordu. Ama ben öyle düşünmüyorum. Bir daha da asla iş evliliğe gitmeden ne evine giderim ne baş başa bir ortamda kalirim. Şimdi o yaptıkları için kafana silah dayamadım sen de istedin diyor.ki aldattı gitti zaten başkasıyla evlenecek şu an. Herkese de o özel şeyleri anlatmış. Sinirlendim yine Allah belasını versin

İşveren olarak sizi kullanıyor. Kovmaya kalkarsa kanıt biriktirin mahkemelerde süründürün

Neden istemeden birlikte oldun? Sana kendini böyle hissettiren biriyle hemde. Canı istediğinde 5 10 dk da işini bitirmesi lafı çok içime dokundu.yapma cinsellik sende istersen keyifli olur bu şekilde değil. O işi bırak o pisliği bi daha görme. Sana dokunmasına asla müsade etme.

Annesine söylediğimde de sen düzgün bir kız olsan evime gelmezdin. Benim oğlum su döker arınır sen pis kalırsın demişti. Böyle anneler erkek çocuğu yetiştirdiği sürece bizi daha çok uzerler konu sahibi. Bazen bizim tek suçumuz güvenmeye çalışmak ve inanmak oluyor

Okurken nefesim kesildi cok üzüldüm, iğrenc bir insan Allah’ından bulsun, kesinlikle o işi bırak, isini görüp yüzüme bakmadan gidiyor o imalarda bulunuyor demen bile cok üzdü beni içim bir garip oldu buna katlanmak zorunda değilsin lütfen okumaya bile dayanamadım cok uzuldum

Bir an önce şu pislikten kurtulun keşke şikayet etseniz. Ama unutmayın insana en büyük kötülüğü kendisi yapar. Kendinize niye bu kötülüğü yapiyorsunuz? Kendinizi toplayın ve bu durumdan, sömürülmekten kurtulun lütfen

Offf. Bu zihniyetteki sapıklar kandırmak için her şeyi yapar yüzsüzlerde böyle üzerinde hükmeder izin verdiğiniz sürece. Allah yardım etsin hemen kes bunu uzatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…