Bana o*** diyen eski sevgilim hazmedemiyorum bu laflari?

Kusura bakma ama çok zayıfsın.
Kendine saygın yok. Kendini sevmeyi, değer vermeyi bilmiyorsun.
Böyle devam edersen hep üzülen sen olursun.
Bu aşk falan değil.

Acımasızca yorumlar yapılmış ama ben seni cok iyi anlıorum...kendine değer ver lafları anlamsız gelir insana bu durumda...acı cekiyorsun ve umut kapısını çaldın o da olumlu seyler soyleyince belki de ben karamsar bakıyorum deyip msj attın...ama ona soylediklerin cok yanlış olmuş...bu adamın karakterini en iyi ilişki koçu değil sen bilirsin ve tepkisinin bu olacagını da aslında bilirdin..

Kendine değer verip uzaklaşmak acıyı dindirmiyor malesef ama çözüm şu; sen her gun aynı seyleri yapıp aynı oldugun yerde kalırsan tabiki onu dusunmeye devam edersin...acıyı hafifletmenin yolu farklı ortamlara girmek, baska insanlar neler yapıyor bi bak bakalım, baska erkekler tanı...hayata baska bi açıdan bakarsan zamanla bu yasadıgın sana cok komik gelecek inan...ama biraz zaman ver kendine...sevdiğin şeyleri yap

Evet zayıfım biliyorum ilişkinin başında kendime çok guz3l değer veriyorum ama is kaybetme aşamasına gelince travma gibi bişey ortaya cikiyo
Kusura bakma ama çok zayıfsın.
Kendine saygın yok. Kendini sevmeyi, değer vermeyi bilmiyorsun.
Böyle devam edersen hep üzülen sen olursun.
Bu aşk falan değil.

Daha yeni şehir dışından geldim ama kendime zehir ettim orayı da . Ve tepkinin bu olacağını bilmiyodum çünkü ben i telefonu ne zaman arasam açtı cagirsam geldi ikiletmedi bile ama bi baskasi olunca degismis ise Inanirmisin kismetim öyle bi açıldı ki işyerimde odamda otururken işyerinde arada gelip giden bi personel kapımı çalıp beni tanimak istediğini söyledi adama direk sevgilim var dedim takıntı mi bilmiyorum ama bi baskasini istemiyorum sanki içimin sıkıntısı onunla geçecek gibi diyorum ya bunları duyarken bile eskiden sevdigim adami özledim ikisi farklı kişıymış gibi

Yazdıklarıma cvp yazmışsın ama sanki hiç.faydası yok yazdıklarımızın...ne diyelim..adam istemiyor

Prim vermeyin şunlara bu kadar... Terbiyesiz mahluk! Ayrıca ilişki terapisti dediğiniz falcı falan mı? Tam falcı ağzıyla konuşmuş. Kendinize gelin lütfen Hayat size o... diyen biri için üzülecek kadar uzun ve değersiz değil...

aklı başında bir arkadaşınız yok mu? O sizi biraz kontrol etsin . Hayır yok diyorsanız psikolog değil bir psikiyatra görünün hayrınıza olur

Benim şaşırdığım bu ilişki koçunuz ve psikoloğunuz Falcı gibi yorum yapmışlar..

Onun dışında Evet zor bir dönem atlatıyorsunuz ama kendinizi sevin ve değer verin..

Şöyle düşünün; her şey sebepti bu adamın gerçek yüzünü gördüm,zihniyetini gördüm, kalbinin pisliğini gördüm..

Psikoloğa psikiyatriste gitmektense böyle saçma sapan yok yaşam koşu yok enerji gurusu yok olumlama dıttırısı insanlara dünyanın parasını bayılıp peşinden giderseniz olacağı bu
Adam akıllı bir psikiyatriste gitseydin bağımlı bir kişiliğin var
O adam olmasa başka bir şeye birine bağımlı olacaksın bu sorunu düzeltelim derdi
Ama tabiki bunu yapmak işinize gelmezdi

Instagramda çok unlu bi ilişki kocu
İnstagrama ne bakıyorsunuz Allah aşkına
Daha geçen oralarda millete terapi yapan her seansa 600 lira gibi rakamlar isteyen bir kadının diplomasının sahte olduğu ortaya çıktı
Rezalet bir şekilde hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor
Saçma sapan ilkokul mezunu bile olmayan pembiş sunum annelerinin bir milyona yakın takipçisi var
İnstagramda ünlü olması güvenilir biri mi olduğunu gösterir

Gecmisi bosver artik. Eski sevgilin igrenc. Tescillendi artik. O sana oyle dedi diye sen oyle degilsin. Onun istedigi seni sinirlendirmekti, ona istedigini verme. Once bu bagimlilik sorununu cozmelisin. Cunku bundan kurtulmafigin surece her onune cikana bahimli olacaksin. Bu da seni onun gozunde degersizlestirecek. Neden bagimlisin? Anne ve babandan, ozellikle babandan sevgi ve sefkat gordun mu? Genelde baba sevgisi eksik olarak buyumus kizlarimiz sevgiye ac olduklari icin sevgi kirintilariyla avunacaklari tipleri hayatina cekiyorlar.

ben eski konularınızı bilmiyorum, ona rağmen "ilişki koçu" denen şey her ne ise artık, zırvalamış resmen. psikolog ve psikiyatr çok daha doğru bir seçim olur her durumda. yoksa herkes bilmem neyin koçu zaten maşallah :d

adamın dediklerine de takılmayın. evet çok sinir bozucu olabiliyor böyle şeyler ama, seviyesiz öküzün tekiymiş demek ki. salın tasmasını nereye gidiyorsa gitsin.

Babam küçükken alkol bagimlisiydi sevgisi vardı kötü davranmadı ama babam başımızda durmazdı ki hic gece görürdüm oda sarhoş bi kere kumar oynayıp maaşını yatırdığı için gitmişti habersiz yastığına sarılıp yatmıştım babam diye küçükken hiç unutmadım bu günü yıllar önce ne zmn hatırlamıyorum bile ama şimdi iyiyiz 3 yıldır alkolü bıraktı başımızda

Falcılar çok daha gerçek ve realist konuşabiliyorlar
Bu bakmış karşısında ölüyorum bitiyorum diyen bir kız var duymak istediklerini söyleyip parasını almaya bakmış
Geçenlerde söz dinlemeyen bir arkadaşımda insta ünlüsü bir adamdan seans aldı resmen millet bunlara para veriyor. O da internetten almış derlemiş toplamış bir sürü Esma zikir yollamış.
Sarışın bir adam

Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi .
Falcılar çok daha gerçek ve realist konuşabiliyorlar
Bu bakmış karşısında ölüyorum bitiyorum diyen bir kız var duymak istediklerini söyleyip parasını almaya bakmış
Bana biri ilişki koçu adı altında böyle tavsiye verse ablacim hayırdır derim? Bildiğin falci yorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…