Kusura bakma ama çok zayıfsın.
Kendine saygın yok. Kendini sevmeyi, değer vermeyi bilmiyorsun.
Böyle devam edersen hep üzülen sen olursun.
Bu aşk falan değil.
Acımasızca yorumlar yapılmış ama ben seni cok iyi anlıorum...kendine değer ver lafları anlamsız gelir insana bu durumda...acı cekiyorsun ve umut kapısını çaldın o da olumlu seyler soyleyince belki de ben karamsar bakıyorum deyip msj attın...ama ona soylediklerin cok yanlış olmuş...bu adamın karakterini en iyi ilişki koçu değil sen bilirsin ve tepkisinin bu olacagını da aslında bilirdin..
Kendine değer verip uzaklaşmak acıyı dindirmiyor malesef ama çözüm şu; sen her gun aynı seyleri yapıp aynı oldugun yerde kalırsan tabiki onu dusunmeye devam edersin...acıyı hafifletmenin yolu farklı ortamlara girmek, baska insanlar neler yapıyor bi bak bakalım, baska erkekler tanı...hayata baska bi açıdan bakarsan zamanla bu yasadıgın sana cok komik gelecek inan...ama biraz zaman ver kendine...sevdiğin şeyleri yap
Daha yeni şehir dışından geldim ama kendime zehir ettim orayı da . Inanirmisin kismetim öyle bi açıldı ki işyerimde odamda otururken işyerinde arada gelip giden bi personel kapımı çalıp beni tanimak istediğini söyledi adama direk sevgilim var dedim takıntı mi bilmiyorum ama bi baskasini istemiyorum sanki içimin sıkıntısı onunla geçecek gibi diyorum ya bunları duyarken bile eskiden sevdigim adami özledim ikisi farklı kişıymış gibi
Benim şaşırdığım bu ilişki koçunuz ve psikoloğunuz Falcı gibi yorum yapmışlar..Belki bir çok konu açtım ama bu son noktaydı karakterime de çok ağır geldi bu yaşananlar çok üzgün ve kirginim sizden başka gerçekten bunu kimseye anlatamam .
Ben birinden vazgeçmekte zorlanan bi insanım sevince böyle oluyorum . Bunun için bi ilişki koçundan yardım aldım. Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi . Bend3 bira umutlandım ve eski sevgilim engelimi kaldırdı fln derken baktım sürekli çevrimiçi günlerdir icim içimi yiyo ve hissettim . Aradım açmadı ve mesaj attım ( istediğiniz herseyi demekte serbestsiniz ben zaten kendimden nefret etmiş durumdayim) hayatında birimi var diyr bana sanane var ya da yok sanane dedi . Ama 1 ay önce benim çevirimiçi oluşuma kadar bakan twitter beğenilerime kadar kontrol eden ayri olsak bile her derdime koşan insan gitmiş yerine çevrimiçi olmasına rağmen mesajıma 5 do bakmayan insan gelmiş . Dedimki kolunda benim aldığım saatle boy boy fotoğraflar atarken bana benim hayatıma biri girerse gel yüzüme tukur diyen sen değilmiydin ne oldu dedim . Oda bana kusura bakma ben senin kadar or** değilim dedi ben ayrıldıktan sonra elbise giyip bacağımı açıp instagram profilimi herkese açmışım. Sebep bu .Bende kendine iki günlük birini bulunca eskiden sevdiğin insana bu lafi edecek kadar karaktersizsin onlar senin ellerinle çektiğin fotoğraflar dedim Ve bana en son dün kimle yattın ALLAH bilir dedi bende hic bisey demeden engelledim . Cunku desemde Benim ona dediğim hiç bişey canını yakmayacak . Çok kızıyorum kendime tek hatam ayrıldıktan sonra barışmak icin uğraşıp sonunda pes edip sebepsiz yere instagram profilimi açmak di. Gerçek yuzunu gördüm ve aylarım emeklerim çöpe gitti herkesten tiksiniyorum ve bana herşey bos geliyo . Cunku daha öncede 5 yılını verdigim eski sevgilim ayrıldıktan sonra nefret etti ve ben buna rağmen acı çektim . Bugün psikologa gittim bana daha öncede dibe batmis ama çıkmışsın dedi . Yani bunların normal olmadığının farkindayim ama neşem yerine gelmiyo yaşananlar kafamda dönüp duruyo sürekli . Icimi dokmek istedim geçer biliyorum neleri unuttum ama suan yıllık izindeyim ve tadini bile çıkaramıyorum
Yazdıklarıma cvp yazmışsın ama sanki hiç.faydası yok yazdıklarımızın...ne diyelim..adam istemiyor
İlİSKİ koçu olduğundan emin misiniz? Daha çok falci gibi geldi bana
Psikoloğa psikiyatriste gitmektense böyle saçma sapan yok yaşam koşu yok enerji gurusu yok olumlama dıttırısı insanlara dünyanın parasını bayılıp peşinden giderseniz olacağı buBelki bir çok konu açtım ama bu son noktaydı karakterime de çok ağır geldi bu yaşananlar çok üzgün ve kirginim sizden başka gerçekten bunu kimseye anlatamam .
Ben birinden vazgeçmekte zorlanan bi insanım sevince böyle oluyorum . Bunun için bi ilişki koçundan yardım aldım. Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi . Bend3 bira umutlandım ve eski sevgilim engelimi kaldırdı fln derken baktım sürekli çevrimiçi günlerdir icim içimi yiyo ve hissettim . Aradım açmadı ve mesaj attım ( istediğiniz herseyi demekte serbestsiniz ben zaten kendimden nefret etmiş durumdayim) hayatında birimi var diyr bana sanane var ya da yok sanane dedi . Ama 1 ay önce benim çevirimiçi oluşuma kadar bakan twitter beğenilerime kadar kontrol eden ayri olsak bile her derdime koşan insan gitmiş yerine çevrimiçi olmasına rağmen mesajıma 5 do bakmayan insan gelmiş . Dedimki kolunda benim aldığım saatle boy boy fotoğraflar atarken bana benim hayatıma biri girerse gel yüzüme tukur diyen sen değilmiydin ne oldu dedim . Oda bana kusura bakma ben senin kadar or** değilim dedi ben ayrıldıktan sonra elbise giyip bacağımı açıp instagram profilimi herkese açmışım. Sebep bu .Bende kendine iki günlük birini bulunca eskiden sevdiğin insana bu lafi edecek kadar karaktersizsin onlar senin ellerinle çektiğin fotoğraflar dedim Ve bana en son dün kimle yattın ALLAH bilir dedi bende hic bisey demeden engelledim . Cunku desemde Benim ona dediğim hiç bişey canını yakmayacak . Çok kızıyorum kendime tek hatam ayrıldıktan sonra barışmak icin uğraşıp sonunda pes edip sebepsiz yere instagram profilimi açmak di. Gerçek yuzunu gördüm ve aylarım emeklerim çöpe gitti herkesten tiksiniyorum ve bana herşey bos geliyo . Cunku daha öncede 5 yılını verdigim eski sevgilim ayrıldıktan sonra nefret etti ve ben buna rağmen acı çektim . Bugün psikologa gittim bana daha öncede dibe batmis ama çıkmışsın dedi . Yani bunların normal olmadığının farkindayim ama neşem yerine gelmiyo yaşananlar kafamda dönüp duruyo sürekli . Icimi dokmek istedim geçer biliyorum neleri unuttum ama suan yıllık izindeyim ve tadini bile çıkaramıyorum
İnstagrama ne bakıyorsunuz Allah aşkınaInstagramda çok unlu bi ilişki kocu
Falcılar çok daha gerçek ve realist konuşabiliyorlarİlİSKİ koçu olduğundan emin misiniz? Daha çok falci gibi geldi bana
Gecmisi bosver artik. Eski sevgilin igrenc. Tescillendi artik. O sana oyle dedi diye sen oyle degilsin. Onun istedigi seni sinirlendirmekti, ona istedigini verme. Once bu bagimlilik sorununu cozmelisin. Cunku bundan kurtulmafigin surece her onune cikana bahimli olacaksin. Bu da seni onun gozunde degersizlestirecek. Neden bagimlisin? Anne ve babandan, ozellikle babandan sevgi ve sefkat gordun mu? Genelde baba sevgisi eksik olarak buyumus kizlarimiz sevgiye ac olduklari icin sevgi kirintilariyla avunacaklari tipleri hayatina cekiyorlar.
Geçenlerde söz dinlemeyen bir arkadaşımda insta ünlüsü bir adamdan seans aldı resmen millet bunlara para veriyor. O da internetten almış derlemiş toplamış bir sürü Esma zikir yollamış.Falcılar çok daha gerçek ve realist konuşabiliyorlar
Bu bakmış karşısında ölüyorum bitiyorum diyen bir kız var duymak istediklerini söyleyip parasını almaya bakmış
Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi .
Bana biri ilişki koçu adı altında böyle tavsiye verse ablacim hayırdır derim? Bildiğin falci yorumu.Falcılar çok daha gerçek ve realist konuşabiliyorlar
Bu bakmış karşısında ölüyorum bitiyorum diyen bir kız var duymak istediklerini söyleyip parasını almaya bakmış