Tamam iste tahmin ettigim gibi. Bilinc alti diye birsey var. Arastir istersen. Kisiligimiz cocuklugumuzda olusuyor. Cocukken yasadiklarimiz bilinc altinda bir yere yer ediyor ve bu yasadiklarimiz bizim kader motifimizi olusturuyor. Kader motifini degistirebilirsin tabi ki. Senin elinde. Daha kucukken baba sevgisini hissetmedigin icin bagimlisin.Babam küçükken alkol bagimlisiydi sevgisi vardı kötü davranmadı ama babam başımızda durmazdı ki hic gece görürdüm oda sarhoş bi kere kumar oynayıp maaşını yatırdığı için gitmişti habersiz yastığına sarılıp yatmıştım babam diye küçükken hiç unutmadım bu günü yıllar önce ne zmn hatırlamıyorum bile ama şimdi iyiyiz 3 yıldır alkolü bıraktı başımızda
Falcı gibi de mi?O nasıl ilişki koçuymuş öyle ya ben en çok buna takıldım
Aynen aynen :))Falcı gibi de mi?
Bana denk gelen Falcılar zalım demek kiFalcı gibi de mi?
Tamam iste tahmin ettigim gibi. Bilinc alti diye birsey var. Arastir istersen. Kisiligimiz cocuklugumuzda olusuyor. Cocukken yasadiklarimiz bilinc altinda bir yere yer ediyor ve bu yasadiklarimiz bizim kader motifimizi olusturuyor. Kader motifini degistirebilirsin tabi ki. Senin elinde. Daha kucukken baba sevgisini hissetmedigin icin bagimlisin.
Youtube da kader motifi diye Gilseren Budayicioglunun videolari var. Izlemeni tavsiye ederim.Olabilir aslında bunu annemin sevgisi dolayısıyla hissetmediğimi düşünürdüm hep ama bugün bütün gün bunları düşündüm peki bu durumu nasıl değiştircem ?
Youtube da kader motifi diye Gilseren Budayicioglunun videolari var. Izlemeni tavsiye ederim.
buarada iliski kocu nasil boyle bos seyler soyler ya..tam tersi umut vermek yerine duygularinla nasil basa cikacagini anlatmaliydi. kafayi yemis olmali..
ayrica birak su capsizi ya Allah askina, erkek mi kalmadi dunyada?
bak bende birine birsey hissedince tekrari zordur. zor sever zor vazgecerim. yillarca surunurum..ben bile ikna olduysam baskasina ayni seyleri hissedebilecegimiz konusunda, senin suphen olmasin.