Bana o*** diyen eski sevgilim hazmedemiyorum bu laflari?

Tamam iste tahmin ettigim gibi. Bilinc alti diye birsey var. Arastir istersen. Kisiligimiz cocuklugumuzda olusuyor. Cocukken yasadiklarimiz bilinc altinda bir yere yer ediyor ve bu yasadiklarimiz bizim kader motifimizi olusturuyor. Kader motifini degistirebilirsin tabi ki. Senin elinde. Daha kucukken baba sevgisini hissetmedigin icin bagimlisin.

o nasıl ilişli koçu ya falcı gibi.sende saplantı olmuş bırak işte ayrılmışsınız madem sanane ondan.sil gitsin.naparsa yapsın.karaktersizin tekiymiş zaten.sen psikoloğa git.

İlk olarak geçmiş olsun. Kötü bir süreç ama sizi kendinize getirir umarım.
Erkekler böyledir şöyledir gibi laflar edemem, ama biten ilişkilerde malesef çirkinleşilebiliyor. Ama siz eski sevgiliniz dedi diye veya bikinili etekli foto paylaştınız diye o** olmuyorsunuz.
Zaten erkek arkadaşınız malmış kusura bakmayın:)
Bundan sonra ilişkilerinizde size değer verecek birileri olsun hayatınızda siz bişeylere çabalamadan!
Bu arada ilişki koçu ne cidden profesyonel yardım için bile insanlar deli gibi araştırma yapıyor psikolog veya psikiyatrist için yani. Hem para hem zaman kaybı... yapmayın öyle şeyler:)

Olabilir aslında bunu annemin sevgisi dolayısıyla hissetmediğimi düşünürdüm hep ama bugün bütün gün bunları düşündüm peki bu durumu nasıl değiştircem ?

Olabilir aslında bunu annemin sevgisi dolayısıyla hissetmediğimi düşünürdüm hep ama bugün bütün gün bunları düşündüm peki bu durumu nasıl değiştircem ?
Youtube da kader motifi diye Gilseren Budayicioglunun videolari var. Izlemeni tavsiye ederim.

İlişki koçu nedir? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Mesleği, eğitimi nedir, psikolog olamaz sanırım? Bir psikolog böyle konuşur mu?

Buradan bakınca "kankaaa ben hep söylüyorum, boşuna üzülüyosuun. Sizin aşkınız çok büyüüook... Neleri aştınız yhaa bunları da aşarsınız" cümlelerini kurabilen herkes ilişki koçu olabilirmiş gibi geldi bana.

Kendi kendinize aşamayacak durumdaysanız bir psikologla veya psikiyatristle görüşün.
Eski sevgiliniz de beş para etmezmiş ayrıca.

İlişki koçuna para vermediniz umarım bunları söylediği için??????
Verdiyseniz eğer,valla bunca sene boşuna kafa patlattım okumak için...

buarada iliski kocu nasil boyle bos seyler soyler ya..tam tersi umut vermek yerine duygularinla nasil basa cikacagini anlatmaliydi. kafayi yemis olmali..

ayrica birak su capsizi ya Allah askina, erkek mi kalmadi dunyada?

bak bende birine birsey hissedince tekrari zordur. zor sever zor vazgecerim. yillarca surunurum..ben bile ikna olduysam baskasina ayni seyleri hissedebilecegimiz konusunda, senin suphen olmasin.

Şüphem yok daha once bir daha sevemem sanıyodum ama sevdim . Ama bütün gun aklimda olup sabahları bu üç sıkıntısıyla uyanmakla baş edemiyorum

ilişki koçluğu filan para tuzağı bunlar iş bulamayan bir düzen oturtamayan böyle abidik gubidik şeylere sarıyor işte ilişki koçu nedir ya??

eski sevgilin de karaktersizmiş işte klasik erkek lafları bunlar.. sevgiliyken her şey iyi güzel ayrılınca hemen o..spu lafları filan. rezillik ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…