Başkasının size o** demesi sizi o** yapmaz. Ama bu adam size asıl karakterini çok güzel göstermiş. Kendinizi affedin ve bir daha muhatap olmayin şu öküzle
Belki bir çok konu açtım ama bu son noktaydı karakterime de çok ağır geldi bu yaşananlar çok üzgün ve kirginim sizden başka gerçekten bunu kimseye anlatamam .
Ben birinden vazgeçmekte zorlanan bi insanım sevince böyle oluyorum . Bunun için bi ilişki koçundan yardım aldım. Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi . Bend3 bira umutlandım ve eski sevgilim engelimi kaldırdı fln derken baktım sürekli çevrimiçi günlerdir icim içimi yiyo ve hissettim . Aradım açmadı ve mesaj attım ( istediğiniz herseyi demekte serbestsiniz ben zaten kendimden nefret etmiş durumdayim) hayatında birimi var diyr bana sanane var ya da yok sanane dedi . Ama 1 ay önce benim çevirimiçi oluşuma kadar bakan twitter beğenilerime kadar kontrol eden ayri olsak bile her derdime koşan insan gitmiş yerine çevrimiçi olmasına rağmen mesajıma 5 do bakmayan insan gelmiş . Dedimki kolunda benim aldığım saatle boy boy fotoğraflar atarken bana benim hayatıma biri girerse gel yüzüme tukur diyen sen değilmiydin ne oldu dedim . Oda bana kusura bakma ben senin kadar or** değilim dedi ben ayrıldıktan sonra elbise giyip bacağımı açıp instagram profilimi herkese açmışım. Sebep bu .Bende kendine iki günlük birini bulunca eskiden sevdiğin insana bu lafi edecek kadar karaktersizsin onlar senin ellerinle çektiğin fotoğraflar dedim Ve bana en son dün kimle yattın ALLAH bilir dedi bende hic bisey demeden engelledim . Cunku desemde Benim ona dediğim hiç bişey canını yakmayacak . Çok kızıyorum kendime tek hatam ayrıldıktan sonra barışmak icin uğraşıp sonunda pes edip sebepsiz yere instagram profilimi açmak di. Gerçek yuzunu gördüm ve aylarım emeklerim çöpe gitti herkesten tiksiniyorum ve bana herşey bos geliyo . Cunku daha öncede 5 yılını verdigim eski sevgilim ayrıldıktan sonra nefret etti ve ben buna rağmen acı çektim . Bugün psikologa gittim bana daha öncede dibe batmis ama çıkmışsın dedi . Yani bunların normal olmadığının farkindayim ama neşem yerine gelmiyo yaşananlar kafamda dönüp duruyo sürekli . Icimi dokmek istedim geçer biliyorum neleri unuttum ama suan yıllık izindeyim ve tadini bile çıkaramıyorum
Size defalarca artik bitmis gitmis uzatmayin silin engelleyin yazmayin dedik neden üsteliyorsunuz hala? Salin adami artik
O nasıl ilişki koçuymuş öyle ya ben en çok buna takıldım
Bağımlılık derecesinde kimseyi sevmemeli insan. Öz saygını yitirmişsin. Seni istemeyeni geri döndürmek için bu çaba niye. Bırak akışına, belki çok daha hayırlı ve değerini bilen biri hayatına girecek. Ama sen bu takıntınla kendini bu şanstan mahrum bırakıyorsun. Sana bunu diyen insan, bundan sonra kapında kul kölede olsa yoluna devam etmelisin. Geçmiş geçmişte kaldı ve denenmişi tekrar denemek boşa kürek çekmekten farksız birşey
bence ilişki koçlarını psikologları bırakın psikiyatra gidin. sizde ilişki bağımlılığı var hatta belki obsesyon.
Bende inanma öyle kişilereHerşeyi anlattım bunlar hariç ama kadın bana hiç takılma bunlara çünkü ailesine baskın gelemiyo ve arada kaliyo o yüzden bu dengesiz hareketleri dedi inanın bunlara kanıp o arama cesaretini buldum
Bende inanma öyle kişilere
Para tuzağı onlar hep.
Bence yoluna bakInanmam bundan sonra zaten kadının dediklerinin tam tersi çıktı haftaya doğum günüm var bende diyorum kesin supriz yapcak gerçekten kendimden utanıyorum ya
Bu ilişki koçu tatlı, tatlı para alabilmek için , bunun nelere yol açabileceğini hiç umursamadan senin duymak istediklerini söylemiş sadece.. inşallah kendisine bir daha danışmazsın.
Falcı mı o? ilişki koçu mu tam çözemedimHerşeyi anlattım bunlar hariç ama kadın bana hiç takılma bunlara çünkü ailesine baskın gelemiyo ve arada kaliyo o yüzden bu dengesiz hareketleri dedi inanın bunlara kanıp o arama cesaretini buldum