Bana o*** diyen eski sevgilim hazmedemiyorum bu laflari?

Evet ve kendini bana öyle bi tanittiki ilişki içindeyken derdim kendisine ya senin neden bu kadar iyisin hiç kalbimi kırmıyorsun bir kez olsun beni ikinci plana atmıyorsun istemeden de olsa bi hatan olduğunda gönlümü alana kadar uğraşıyorsun saniyodum ki mükemmel ama sadece rol yapmis
Kendisi bir zamanlar bir şeyler paylaştığı bir kadına o. diyecek kadar şerefs..miş demek ki

Birde işin başı baştan yanlış, falcinin kendine faydası olsa kendi halı ruhiyetinin ne olacağını bilir ve para ile bu işi yapmaz 😂 saçma yaaa walla

Evet kaşındım ama ayrılmış ta olsak ben o telefonu ne zaman arasam kibar bi şekilde açardı şimdi bir baskasini bulmasından dolayı bu davranışları bunu tahmin edemedim
Oyyy oyy biz kaşınıyoruz, üzme kendini, azıcık kaşınmışın ama sevgi sandığın şey işte adamı böyle yapar .. geçmiş olsun, rabbim yüreğine soğukluk versin....

O nasıl ilişki koçuymuş öyle ya ben en çok buna takıldım

Ben de buraya takıldım..
İlişki koçluğu gerçekten bir meslekse işinin ehli kimselerle çalışın araştırın bulun derim. Yada hiç bu işlere girişmeyip bir psikologla görüşün.. hiç olmazsa eğitim durumunu bilirsiniz

Size dediği lafla siz o dediği sey olmuyorsunuz. Yalniz bir kadin kendi isteğiyle bir erkekten ayriliyor erkek kiza dönsün diye yalvar yakar yapinca nasil kötü görünüyorsa kizi hayatından bezdiriyorsa sizin yaptığınızda bu , ama öyle ama böyle bitmiş bu kadar insanları biktirmaya gerek yok. Dediği şeyi kafaniza takmayin ve kabullenin aylırılığı yolunuza bakın.

Ben de buraya takıldım..
İlişki koçluğu gerçekten bir meslekse işinin ehli kimselerle çalışın araştırın bulun derim. Yada hiç bu işlere girişmeyip bir psikologla görüşün.. hiç olmazsa eğitim durumunu bilirsiniz
Artık ne yazık ki parayı veren düdüğü Çalar Hesabı birkaç ay kurs seminer vs ye Katılan herkes hayat Koç'u oluyor. Bütün meslekler itibarını kaybetti.

Bende böyle saplantiliydim inan ne ilaç kullandım ne psikologa gittim nede ilişki kocuna tek bir çaresi var bunun sosyal medyadan takip etmeyeceksin onunla gittiğin yerlere dahi gitmeyeceksin uzun bir süre aklında olacak evet ama onu hatırladığında sakın iyi yönlerini düşünme hep sana söylediği kötü sözleri düşün sana yaptıklarını düşün ve önüne bak geçmiş geçmişte kaldı gelecek oysaki daha yaşanmadı

Onun gozunde degerin bitmis. Pesine dusuncede totosu kalkmis. Uzak dur engeli de kaldir o dönsün ama kabul etme sürünsün

Muhattap olmam ama ben neden nefret etmeme rağmen hala icim onun için aciyo ve o bu lafi ederken eski sevdiğim adamı özlüyorum o bu değildi diyorum bunu aklım almıyo ?

Bakın bir insan seviyorsa, kırılsa bile sevdiğine böyle sözler sarf etmez, çünkü kalbini, onurunu, gururunu kırmak istemez. Sinirli olsak bile dikkat ederiz sevdiğimizin canı yanmasın diye. Ben bu kisinin sizin sevdiğiniz kadar sizi sevdiğini asla düşünmüyorum. Birde bizim kadınları hemen iffetsizlikle namussuzlukla suçlarlar. Halbuki kendileri ayrılıktan iki saat sonra birisi ile yatağa girseler kendilerini haklı görürler. Kendi diyor ya hayatında biri olsa sizi ilgilendirmez. Ama sizin hayatınızda biri olsa siz o** oluyorsunuz hemen. Bu zihniyetde olan birine enerji harcamayin bosuna. Canıniz da acımasın.

Belki bir çok konu açtım ama bu son noktaydı karakterime de çok ağır geldi bu yaşananlar çok üzgün ve kirginim sizden başka gerçekten bunu kimseye anlatamam .
Ben birinden vazgeçmekte zorlanan bi insanım sevince böyle oluyorum . Bunun için bi ilişki koçundan yardım aldım. Kadın bana eski sevgilin seni çok seviyorum faka ailesi yüzünden arada kalmış zannettiginden daha cok sevip seviliyorsun daha devam etceksiniz çünkü aranızda cok güçlü bir bag var dedi . Bend3 bira umutlandım ve eski sevgilim engelimi kaldırdı fln derken baktım sürekli çevrimiçi günlerdir icim içimi yiyo ve hissettim . Aradım açmadı ve mesaj attım ( istediğiniz herseyi demekte serbestsiniz ben zaten kendimden nefret etmiş durumdayim) hayatında birimi var diyr bana sanane var ya da yok sanane dedi . Ama 1 ay önce benim çevirimiçi oluşuma kadar bakan twitter beğenilerime kadar kontrol eden ayri olsak bile her derdime koşan insan gitmiş yerine çevrimiçi olmasına rağmen mesajıma 5 do bakmayan insan gelmiş . Dedimki kolunda benim aldığım saatle boy boy fotoğraflar atarken bana benim hayatıma biri girerse gel yüzüme tukur diyen sen değilmiydin ne oldu dedim . Oda bana kusura bakma ben senin kadar or** değilim dedi ben ayrıldıktan sonra elbise giyip bacağımı açıp instagram profilimi herkese açmışım. Sebep bu .Bende kendine iki günlük birini bulunca eskiden sevdiğin insana bu lafi edecek kadar karaktersizsin onlar senin ellerinle çektiğin fotoğraflar dedim Ve bana en son dün kimle yattın ALLAH bilir dedi bende hic bisey demeden engelledim . Cunku desemde Benim ona dediğim hiç bişey canını yakmayacak . Çok kızıyorum kendime tek hatam ayrıldıktan sonra barışmak icin uğraşıp sonunda pes edip sebepsiz yere instagram profilimi açmak di. Gerçek yuzunu gördüm ve aylarım emeklerim çöpe gitti herkesten tiksiniyorum ve bana herşey bos geliyo . Cunku daha öncede 5 yılını verdigim eski sevgilim ayrıldıktan sonra nefret etti ve ben buna rağmen acı çektim . Bugün psikologa gittim bana daha öncede dibe batmis ama çıkmışsın dedi . Yani bunların normal olmadığının farkindayim ama neşem yerine gelmiyo yaşananlar kafamda dönüp duruyo sürekli . Icimi dokmek istedim geçer biliyorum neleri unuttum ama suan yıllık izindeyim ve tadini bile çıkaramıyorum
İlişki koçu size müşteri muamelesi yapmış. Gelin diye duymak istediklerinizi söylemiş ama gerçekçiler duymak istediklerinizle örtüşmüyor ne yazık ki

Sızın bir uzmandan yardım almanız lazım.

Ben bu mecra da uc cocukla ortada bırakılan kocası baska kadına giden Bosanmıs kadının bile böylesine adama taktığını görmedim.

Hergun eski sevgiliyle ılgılı konu acmak nedir

İliski koclugu ne zaman meslek oldu? Resmem sarlatanmis.Güzel seyler soylüyor ki ,paranızi alabilsin.Ben olsam hesabini sorarim bu sacmaliklarinin ona.

İlişki koçu yerine falcıya gitmiş olmayasınız? Okurken yoruldum valla çevrimiçi oluşuma baktı, göndermeli fotoğraf attı, yazdım hayatında biri mi var vs ikinizde çocuksunuz. Bitmiş gitmiş önünüze bakın. Hesap sorar gibi hayatından biri mi var yazmak ne demek? Karşınızdaki zaten terbiyesizin teki. Sizin instagram profiliniz onu ne ilgilendirir?

Yani psikolog diyor ki "kurtulmuşsun." Ben de senelerce sevdiğim adamdan hakaretler küfürler işittim en iğrencinden. Hiç değer görmedim. O da benim arkamdan or*...... diyordur biliyorum çünkü benden öncekilerin ardından da aynı şeyleri söyledi. Ve en sonunda başka kadına döndü. Ben de seninle aynı durumdayım ve önüme bakmaya çalışyorum. Sen de öyle yap boşver takmamaya çalış.

Bence sen çOk iyi niyetli ve saf bir kızsın. Temiz yürekli yani. Sevdiğin zaman o yüzden gerçekten sevip vazgeçemiyorsun . Karşında ki insan çok bğyük saygısızlık etmiş ve cevap vermemekle en iyisini yapmışsın. Biriyle konuştuğu belli zaten. Kendini üzme , yaşaö koçun tam bi aptalmış. Ona gitmeye para ödemeye devam et diye umut vermiş.

Bitmiş gitmiş hala ne onun için yok psikolog yok yaşam koçuna gittim, numarası sende ne arıyor, birde engel kaldırmış, yetmemiş birde hesap sormuş elin herifine, e oda küfür etmiş yollamış, acayip birşey sanki adam kalmadı kendine reva gördüğüne bak

X