- Konu Sahibi butterflys73
-
önceki konunuz hakkında bir fikrim olmadan yorum yapacağım..
eşinizin iyi yönlerinin ve sevginizin farkındasınız..
ama ilişkinizi bu şekil konuşmaların akışına bırakırsanız..sonu iyi gelmez diye düşünüyorum..aranızdaki saygı sınırını zorlama başlamışsınız..
siz olan her ne idise onu unutun herşeye baştan başlayın bir şans daha verin...
evet umarım zaman ilaç olur da unutturur bana
bu laf sokma muhabbetleri uzadıkça bu konu çözülmez....
kötü bi adam değilmiş..
kırılmışsın haklı olarak ama uzatmamak en iyisi....
zamanla bi bakmışsın unutmuşsun herşeyi...
kaybettiğin zamana üzüldüğün zamanlara acırsın...
yıpratma kendini ve evliliğini....
Eşinizle bir kaç günlüğüne sakin bir yerlere gidip her şeyi unutup temiz bir sayfa açmayı deneseniz...önceki sorununuzu bilmiyorum ama şimdi bu tür davranışlar böyle kışkırtıcı kırıcı sözler evliliğinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz.eşin kötü biri değilmiş bu davranışlarından vazgeç ılımlı ve yapıcı olursan eşinde sana karşılık verecektir.aranızdaki saygıyı kaybetmeyin
hepinize teşekkür ederim , evet aslında sorunu böyle büyüterek eşime haksızlık ettiğimin farkındayım , bu davranışlarım hem kendime hem de evliliğimize zarar veriyor...şeytana uymamak lazım ...belki gerçekten uzman yardımı faydalı olacaktır.
kızdan nasıl kurtulduğumuzu sormuşsunuz , eşim hattını değiştirdi, yeni numarasını da o aileden kimseye vermedi...kız eşimin işyerine geldi bir kaç sefer çeşitli bahanelerle , eşim o geldiği zaman işyerini terketti...sonra kızın abisi ile de konuştu, uygun bir dille benim rahatsızlığımı izah etti...
En çok bu son anlattığına dayanarak yazıyorum yorumu.
Eşin bakılırsa ailesine değer veren bir insan, öncelikle seni de düşünüyor.
Forumda ne durumlar okuduk buna benzer, eşlerinden yeterli derecede bu şekilde davranışlar göremeyen bir çok arkadaş var.
Sonuç olarak, eşin senin rahatsızlığını anlayarak buna bir çözüm bulmuş ve konuyu bir şekilde kapatmış.
Biz bayanların en kötü ve en iyi huyudur UNUTMAMAK. Yeri geldimi bazı şeyleri unutmakta fayda var.
Bu unutulması ve üzerine kalın bir örtü örtülmesi gereken bir durum.
Eşin yeterince hatalı olduğu noktayı anlamıştır buna eminim, sen şu an nasıl rahatsızsan bunun sonucunda oluşan olumsuzluklardan, en az senin kadar o da rahatsızdır.
Ne erkek - ne de bayan, kimse istemez yuvasında huzursuzluk olsun.
Sen dediğin gibi, bir uzmana danışabilirsin eğer gerçekten bunu aşamıyorsan.
Ama sorun kimle yaşandı? Eşin ile yaşandığına göre, yine eşin ile çözeceksin bu durumları.
Kalkı ki, 12 yıllık bir evlilik, kolay geçmez o yıllar. Bir de maşallah kızınız var. Ne güzel... Allah bağışlasın.
Sen bence en iyisi eşin ile konuş, tatlı dille sorunlarınızı konuşabilirseniz (anlattıklarından bunun mümkünatı görülüyor) bir birinizi anlamaya çalışırsanız, zaten sorun kendiliğinden hallolur.
Eski mutlu günlerinize dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?