- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi sivastrabzon
Teşekkürler öncelikle..Beşi bir araya gelseler de yine bakıcı tutamazlar, hepsinin maddi durumu sınırlı, eşlerinin de kabul edeceğini sanmıyorum... yani bütün yollar bende bitiyor. Ya biz o tarafa taşınacağız, ya onlar burayı yol edecek -ki şimdi bile haftada bir sızlanıyorlar- ya eşim bana destek olacak ya da benim sonumda kayınvalidem gibi olacak
+1Bakıcı tutamıyor musunuz kadının maaşı yok mu? Neden böyle bir frdakarlık yapıyorsunuz kızınız da var? Onunla ilgilenmek yerine bütün ilgiyi kv ye vermişsiniz. Ve evet hiç birşey yapmadığınız için depresyona giriyorsunuz bu bir depresyon başlangıcıdır. Çünkü tek yaptığınız evde olmak kv ye bakmak yanlız kalmasın bişey olur diye korkmak. Bence eşinizle konuşun bir bakıcı tutulsun. Kendi annen değil bilmiyorum ben olsam bakmam. Sevabını da geçtim huzur kaçıyor düzen bozuluyor.
Önerilerin hepsi mantıklı, makul... Ama tek başıma benim kabul etme gibi bir durumum yok; eşim ve kardeşlerinin düşünce ve durumlarını bildiğim için olumsuz yaklaşıyorum. Daha birkaç gün önce bunların birçoğu konuşuldu ama ya eşim kabul etmiyor ya onlar yanaşmıyor bulunan çözümlere... Benim eşimle konuşup çözmem lazım ki, onu tanıdığım için söylüyorum o bizde kalmasını bana yardım edeceğini söyleyip çekilecek.Olmaz bu kadar fedakarlik fazla ..
Size cok oneri gelmis ama kabul etmiyorsunuz boyle olmamali..
Kadinin maasi var
Kendi sagliginiz icin 3 kurusu dusunmeyin .
Gencecik kadinsiniz ne o oyle butun gun evde
Siz hastalansaniz kim bakicak ..
Tuvaletini kendi yapiyosa alti bezlenmiyosa verin 1500 lira baktirin sizin evde ..
O diger gorumcelerde bi zahmet az sıkılsinlar onlar alemin uyanigi siz safi misiniz ???
Peki hayatım kenara çekilecek ama altına bez bağlamaya baslandiginda nasıl olacak ?Önerilerin hepsi mantıklı, makul... Ama tek başıma benim kabul etme gibi bir durumum yok; eşim ve kardeşlerinin düşünce ve durumlarını bildiğim için olumsuz yaklaşıyorum. Daha birkaç gün önce bunların birçoğu konuşuldu ama ya eşim kabul etmiyor ya onlar yanaşmıyor bulunan çözümlere... Benim eşimle konuşup çözmem lazım ki, onu tanıdığım için söylüyorum o bizde kalmasını bana yardım edeceğini söyleyip çekilecek.
.Depresyon gbi geldi bana daha fazla ilerlemeden toparlanın.
Bide kansızlık oluncada sabah uyandığında aşırı yorgun uyanıyorsun ve hiçbişe yapmak gelmiyor içinden. Bide kanına baktır derim .
Zaten konuşurken buradaki yorumları açıp ona okuyacağım, internetten ayrıntısıyla bakıp onlarla beraber.. Kızlarına yakın olmaya ikna etsem gene yeter arada nefes almaya, veya sıkıştığımda çağırmayaPeki hayatım kenara çekilecek ama altına bez bağlamaya baslandiginda nasıl olacak ?
Ileri evrede evden kaçabilir , bütün gün sokaklarda onunla dolasabilecek misin?
Eşin bütün gün dışarıda akşam geliyor, iki saat ona koymuyor tabi ...
Bu hastalığın ciddiyetinin farkında değilsiniz...
Açıp evreleri okuyun ..
Doktora gittiğinizde sorun...
Işten izin alsın siz bir kac gün annenize gidin ..
Kolay mi zor mu anlar.
Zaten konuşurken buradaki yorumları açıp ona okuyacağım, internetten ayrıntısıyla bakıp onlarla beraber.. Kızlarına yakın olmaya ikna etsem gene yeter arada nefes almaya, veya sıkıştığımda çağırmaya
Amin nerde varsa, hastalara şifa bizlere de kolaylık versin inşallah..Ayni durum bizdede var ve ben buraya bir konu acmistim yasadigim durumlarla alakali
Sonuc bende artik bisey yapmak istemiyorum zoraki
Sekerim kolestrolim herseyim cikti hayat artik zor geliyor
Sılkelenip kendime gelmeye calisiyorum
Ama kah uyor kah olmuyor
anlatsam bitmez Allah yardimcin olsun
Allah senin eline kimseyi dusurmesin haaBakıcı tutamıyor musunuz kadının maaşı yok mu? Neden böyle bir frdakarlık yapıyorsunuz kızınız da var? Onunla ilgilenmek yerine bütün ilgiyi kv ye vermişsiniz. Ve evet hiç birşey yapmadığınız için depresyona giriyorsunuz bu bir depresyon başlangıcıdır. Çünkü tek yaptığınız evde olmak kv ye bakmak yanlız kalmasın bişey olur diye korkmak. Bence eşinizle konuşun bir bakıcı tutulsun. Kendi annen değil bilmiyorum ben olsam bakmam. Sevabını da geçtim huzur kaçıyor düzen bozuluyor.
Önerilerin hepsi mantıklı, makul... Ama tek başıma benim kabul etme gibi bir durumum yok; eşim ve kardeşlerinin düşünce ve durumlarını bildiğim için olumsuz yaklaşıyorum. Daha birkaç gün önce bunların birçoğu konuşuldu ama ya eşim kabul etmiyor ya onlar yanaşmıyor bulunan çözümlere... Benim eşimle konuşup çözmem lazım ki, onu tanıdığım için söylüyorum o bizde kalmasını bana yardım edeceğini söyleyip çekilecek.