- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.254
- 128
- 34
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Rica ettim canım.Sağ ol çok teşekkür ediyoruz sana
jasmmdmsksmsklsksksks ayyyyy
Umarım popişin zevklidirBen yanlışlıkla,popomun altında kalan telefon ile neler begenmedim ki,bu neyin kavgası anlamadım şimdi.
Ahlaksız. Seni göz ardı edip , raporluyorum. Demek beğeni atarsın he ? Hemde evli halinle ! Seni sorunlu seni hdjdjdSakin ol visenya evli degil ondan korkma
Ben evliyim ama bir cift laf daha etme
Niye biliyor musun cunku cillop begenirim
Ferhat Güzel'i bile beğenmiş olabilirimUmarım popişin zevklidir
Kız ondan değil. Dürüstlük tartma olarak düşün işte dürüstse şayet söyleyebilecek mi bakalım diyeRica ettim canım.
Çok seksisin ya ınsta falan istiyorsun sevgilim seni görünce aman Allahım şu hatuna bak hemen ayrılayım diyecek benden.
Hayaller bunlar gerçekler kedili teyze modu
Bugünde kocamın olmayışına şükrettiğim bi gece oluyo yoksa namus elden gidecekmisSakin ol visenya evli degil ondan korkma
Ben evliyim ama bir cift laf daha etme
Niye biliyor musun cunku cillop begenirim
Yakışıklıysa duraydı hahahah ay ben yineee bi hallere gidimAllahım mune şerrinden koru
Niye lezbiyen misinKız ondan değil. Dürüstlük tartma olarak düşün işte dürüstse şayet söyleyebilecek mi bakalım diyeyoksa erkekler falan hiç ilgi alanım değillll
Bende bi hayalimi yazıcam. Hayal gücüm feci iyidir.Rica ettim canım.
Çok seksisin ya ınsta falan istiyorsun sevgilim seni görünce aman Allahım şu hatuna bak hemen ayrılayım diyecek benden.
Hayaller bunlar gerçekler kedili teyze modu
12 yaşında iken bile lezbiyen misin deyip gülmüyorduk. DURUMUN AĞIR KNKNiye lezbiyen misin
Bende bi hayalimi yazıcam. Hayal gücüm feci iyidir.
Seni o iki belik saçınla bizi ezikliyorsun ve sevdiceğin de öyle boş bi herif ki ‘gızz fadimee bizi mi anlattın ‘ diyor
Sende hemen ayhh o kıaz mutsuz sana göz koymuştur diye arkadaşını kötülüyorsun.
1 AY SONRA.
İki belikli kız (yani sen) terk ediliyorsun. Nedeni ise senin cılızın Kim Kardishan a naber fıstık demesi
Bence sen sadece kedinle takılValla güzelsen sana da hiç hayır demem
Ben size linç uygulamadım. Olasılıkları yazdım. Hatta olasılıklar içinde bilerek beğenmiş olabileceği de vardı, fesat olarak düşünürsek hoşlandıysa kendini de fark ettirmeye çalışıyor olabilir dedim. İlişkinize ad koyun da dedim, orayı biraz tiye alarak söyledim:) İnsanlar evliyken de beğenir, olabilir bu dünyada her şey. Biz niyeti bilemeyiz, birçok ihtimal var.Yoo bana vurun dşye yazdım malum konu açanlara linç uyguluyorsunuz
İnsanlar konu açamıyor buraya
Flörtün değil miydi ne ara çift oldunuz kızValla biz çook seksi güzel hoş bir çiftiz
Çatladın galiba sesi buraya geldi
Cartttt bu çatlama sesi değil başka ses hahahahahhagahahaValla biz çook seksi güzel hoş bir çiftiz
Çatladın galiba sesi buraya geldi
Senin seksi olduğunu duyunca birden iki beliği çözüp saçını savurduFlörtün değil miydi ne ara çift oldunuz kız
Kafam çıfıt çarşısı gibi oldu
Ne güzel bakıyo bana güzel oğlummmBence sen sadece kedinle takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?