- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Isabella_7
Ama o evli sen evde kalmış bi kızsın bunu sakın unutma demek ki seni de alan olmamış yehuuuhxbshshYoo hiç de güzel değil valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o evli sen evde kalmış bi kızsın bunu sakın unutma demek ki seni de alan olmamış yehuuuhxbshshYoo hiç de güzel değil valla
Ne diyorsun sen ya.Versinde instasını görsün bakalım flörtü dürüstçe söylüyor mü söylemiyo mu
Birde ortadan kaybolup konu sahibine “ailevi sorunlarım var” diyo mu demiyo mu
Ne malum ? Etraf oynak kızlarlaa dolu hxhshdkonu sahibinin sinirine ve paniğine bakılacak olursa ilk flörtü diye düşünüyorum dhdhahah kız korkma almazlar elinden
Ahım şahım güzelliği yoksa vücudu iyidir, işveli cilveli bi şeydir belki. Dümdüz birini niye takasınız bu kadar.Hayır çok güzel değil ama olsa ne olucak
Aaaa gerçekten buraya saldırıya gelmişsiniz .Ama o evli sen evde kalmış bi kızsın bunu sakın unutma demek ki seni de alan olmamış yehuuuhxbshsh
Öylesine biri iste. Göstermicen mi brad bitt i ya.Ne diyorsun sen ya.
Sen kimsin hadsiz.
bunlar icin varım %100 çalısıyorum. işte konu sahibi bi vermedi gittiNxjejdjdjdje
Ben sana layık değilim konu sahibi de bu kez sorunlu ilişkiden başkasını beğenir mi dersin
Benim tanıdığım olduğu için taktım.Ahım şahım güzelliği yoksa vücudu iyidir, işveli cilveli bi şeydir belki. Dümdüz birini niye takasınız bu kadar.
Bacim dunyaya dusen son erkek tanesiyle mi birliktesin nedir bu mafya ayaklari, ya benimdir ya topragin havalariVurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
HahahahAaaa gerçekten buraya saldırıya gelmişsiniz .
Tamam ben evde kaldım o evli çok güzel ben kıskanç sevgilim de bana hava yaptı
Sen erkeksiz kaldın galiba yazık üzüldüm kız senin adına belki Brad gelir sen bekle ama çok seksi her erkeği elde edecek kadae kendine güveniyorsun yaÖylesine biri iste. Göstermicen mi brad bitt i ya.
bunlar icin varım %100 çalısıyor işte konu sahibi bi vermedi gitti
Tanımadığınız biri olsa takmayacak mıydınız cidden?Benim tanıdığım olduğu için taktım.
Bana 2 gün önce birisi verdi ve pişman oldu hxhshshdhdÖylesine biri iste. Göstermicen mi brad bitt i ya.
bunlar icin varım %100 çalısıyorum. işte konu sahibi bi vermedi gitti
Üfff kaptın yakışıklıyı. Çok mu yakışıklı. Vay be nasıl da kaptın yaaa. Ee nasıl kaptın anlatsana biraz. Çevrede evlisi bekarı da adamım peşinde belli ki çok dikkat etmek lazım. Öyle erkeği herkes bulamaz. Gözünü dört aç.Yahu birşey yapmadım ki ben .
Kapattık konuyu .
Sadece kafama takıldı burda fikir almak biraz laflamak istedim
kocalarınıza sahip çıkın sahahahdbNe malum ? Etraf oynak kızlarlaa dolu hxhshd
Tik tok lovers
Evet Vise kk ya gelirken jartiyer çorap giyerek ve pon ponlu terlikleriyle yazar o derece seksidir.Sen erkeksiz kaldın galiba yazık üzüldüm kız senin adına belki Brad gelir sen bekle ama çok seksi her erkeği elde edecek kadae kendine güveniyorsun ya
Yok kız seksilik kim ben kim hamur yoğurdum az önce. Kedi oğlumla oturuyoz işte.Sen erkeksiz kaldın galiba yazık üzüldüm kız senin adına belki Brad gelir sen bekle ama çok seksi her erkeği elde edecek kadae kendine güveniyorsun ya
Yoo niye takayım .Tanımadığınız biri olsa takmayacak mıydınız cidden?
Benimkini isteyen alabilir. Duyurulurkocalarınıza sahip çıkın sahahahdb
Hıhı öyledir kesinEvet Vise kk ya gelirken jartiyer çorap giyerek ve pon ponlu terlikleriyle yazar o derece seksidir.