- 21 Aralık 2014
- 9.007
- 28.469
- 798
- Konu Sahibi Isabella_7
Leoparlı donumla selamlıyorum shakiaaaaaEvet Vise kk ya gelirken jartiyer çorap giyerek ve pon ponlu terlikleriyle yazar o derece seksidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leoparlı donumla selamlıyorum shakiaaaaaEvet Vise kk ya gelirken jartiyer çorap giyerek ve pon ponlu terlikleriyle yazar o derece seksidir.
Allah çarpar şaşırmadın kadına yürüdü diye suç atacaktın ki biz izin vermedikYoo niye takayım .
Arkadaso olur bilmem ne olur banane
Ben bilemem ki kim neden beğeniyor.
Tanıdık olunca şaşırdım hepsi bu.
Evliyken fark etmeden eski sevgilimi takibe almışım tanıyor olabileceklerimde çıktı. O da hemen havaya girip ‘? :)’ yazmıştı. Bende ‘x :&@‘ (küfür, sinirli) işareti attım olay budur ama tabi yine de siz bilirsiniz. Bir de Allah aşkına böyle düşündüğünüz kişilerle görüşmeyin.
Öyle ben o olayda ki pon ponlu terliğim hdhshshd yalnız bişi dicem ver kıaz instanı seni sevdim like atacam !Hıhı öyledir kesin
işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte kadın gibi kadınBenimkini isteyen alabilir. Duyurulur
Kedinle sana mutluluklar o zaman.Yok kız seksilik kim ben kim hamur yoğurdum az önce. Kedi oğlumla oturuyoz işte.
Beni yurt dışına götürecek ilk beni bi götürsün bi kullanayım sonra isteyene verebilirim jxjdjd ümüğünüüü sömürdükten sonraaaaaaişte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte kadın gibi kadın
Kedinle sana mutluluklar o zaman.
Anca kedinle oturursun bu seksiliği kaçırıyor erkek milleti üzülfğm adına
Yakışıklıysa duraydı hahahah ay ben yineee bi hallere gidim Allahım mune şerrinden koruBen evli halimle el alemin kocasini ekledim.
Onerilen profil diye cikti kaydirirken bir bastim takip istegine ödüm koptu. Işık hiziyla hemen geri çekmiştim neyseki.
Anladım, siz burada arkadaşınız için direkt “Vurun Kahpeye” moduna girelim istedinizValla burda olay benimkini beğenmesi değil aranması bence
Ben de telegramda eski müdürüme (irkik) emoji yolladım, telefon elimde iken açık kalmış, elim kaymış Neyse görmeden sildim, oh.Ben evli halimle el alemin kocasini ekledim.
Onerilen profil diye cikti kaydirirken bir bastim takip istegine ödüm koptu. Işık hiziyla hemen geri çekmiştim neyseki.
Vurduk hdjsjdj ama hedef farklıAnladım, siz burada arkadaşınız için direkt “Vurun Kahpeye” moduna girelim istediniz
Sağ ol çok teşekkür ediyoruz sanaKedinle sana mutluluklar o zaman.
jasmmdmsksmsklsksksks ayyyyyo esnada kedimle evde köskös oturan ben
Yoo bana vurun dşye yazdım malum konu açanlara linç uyguluyorsunuzAnladım, siz burada arkadaşınız için direkt “Vurun Kahpeye” moduna girelim istediniz
Leopari en son Seyyal Taner,Vj Bulent ve kusum Aydin giymisti..Leoparlı donumla selamlıyorum shakiaaaaa
Ben yanlışlıkla,popomun altında kalan telefon ile neler begenmedim ki,bu neyin kavgası anlamadım şimdi.O kadar ahlaksızım ki evliyken bir erkeği beğendim… suçum neyse razıyım. Kes kellemi ! Jxjsjdjjd
Hatta hatta 30 dk önce leoparlı donumla aşağı inerek yavrulara mama dağıttım saçlarımda yağlı. üzerime de sadece hırka aldım terlik giydim nasıl bezmisim değil mi seksilik paçamdan akıyoLeopari en son Seyyal Taner,Vj Bulent ve kusum Aydin giymisti..
Sende varsa sayet,zengin oldun.Kulturel bir miras artik o parca :)
Sakin ol visenya evli degil ondan korkmaKedinle sana mutluluklar o zaman.