- 19 Mayıs 2020
- 47.111
- 211.260
- 548
- Konu Sahibi Isabella_7
Aferin aferin, adamın totosunu da tavana vurdurun, uğraşın durun sonra.Vurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin aferin, adamın totosunu da tavana vurdurun, uğraşın durun sonra.Vurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
O kadar ahlaksızım ki evliyken bir erkeği beğendim… suçum neyse razıyım. Kes kellemi ! JxjsjdjjdKocasını beğensin bence .
Elde tutsun millete sarmasın
Ya kendi arkadaslarını beğenir banane onlardan alla alla her kızın hesabını mu sorucam .İtici oldukça. Dedikoducu teyzeler gibi oturup dedikodu da yapıyordur o şimdi.
Dürüstse eğer girsin beğenilerine bakalım kimlerin çıkacak![]()
Alamaz zaten zor o işTovbestg
Bu nasil bir hadsizlik
Biri dunku bebeler gibi arkadasin beni begendi diyor biri evli ama araniyor diyor bir begeniden yola cikarak.
Bence tencere kapak olmussunuz.
Olur bu is olur, aman dikkat et evliler cillop gibi cocugu "begenerek" elinden almasin he.
Off ilk cümlen çok tanıdık geldiErkektir nefsi çeker bakar . Sananeeeeğ
Yine bi kıskançlık peşindesin Vise![]()
niye sizin hic eliniz carpmiyor mu instagramda ya da twitterda birinin profiline bakarken yanlislikla tiklamiyor musunuz? benim cok basima geldi.Eli mi çarptı
Arkadasımın ona detaylı anlattığını sanmam kendi dertleri var uğraşmaz bile
Olduu canım ! Flörtü anında seni de ispiklerOff ilk cümlen çok tanıdık geldi
Ölecem kıskançlıktan birde meraktan acaba nasıl bişey cocuk sadece uzaktan bakacam dokunmucam![]()
Evli olan arkadasın güzel mi? Bari onu deYa kendi arkadaslarını beğenir banane onlardan alla alla her kızın hesabını mu sorucam .
helal olsun yuru beee senciyim ben valla kalmadi boyle raconlar artikVurucam evet.
Kime ne hayırdır yani
Yahu birşey yapmadım ki ben .Aferin aferin, adamın totosunu da tavana vurdurun, uğraşın durun sonra.
Versinde instasını görsün bakalım flörtü dürüstçe söylüyor mü söylemiyo muOlduu canım ! Flörtü anında seni de ispiklerbeni beğenio karılar , değerimi bil der hdjdj Kim bilir nasıl bir cılız hxjejdjdjjdjdhdhdhd
Sor bence. Allah korusun kıazzz ya flörtsüz kalırsan ?Ya kendi arkadaslarını beğenir banane onlardan alla alla her kızın hesabını mu sorucam .
Alamaz zaten zor o iş
Kesin güzelEvli olan arkadasın güzel mi? Bari onu de
Yoo hiç de güzel değil vallaEvli olan arkadasın güzel mi? Bari onu de
Hayır çok güzel değil ama olsa ne olucakKesin güzel![]()
NxjejdjdjdjeVersinde instasını görsün bakalım flörtü dürüstçe söylüyor mü söylemiyo mu
Birde ortadan kaybolup konu sahibine “ailevi sorunlarım var” diyo mu demiyo mu![]()
Ciddi misin kız ee neden taktın eyYoo hiç de güzel değil valla
yoksa niye taksınKesin güzel![]()
Harika laflıyoruz şu an, sinir üstü açılan konu, en sevdiğim.Yahu birşey yapmadım ki ben .
Kapattık konuyu .
Sadece kafama takıldı burda fikir almak biraz laflamak istedim