- 21 Nisan 2016
- 784
- 270
- 34
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Töbest bi halayı kıskanan görmemiştik onu da gördük bu forumda çok şükür.Arkadaşlar merhaba hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun Rabbim tekrarına nasip etsin eşimin ailesi köy yerinde yaşıyor biz de şehirde yaşıyoruz eşimin halası da eşimin ailesi ile aynı yerde yaşıyor bu zamana kadar 8 yıllık evliyim asla sorun sıkıntı yaşamadık ne görümcelerimle ne eşimin ailesi ile mesafeyi seven birisiyim her zaman mıç mıç birisi değilim ancak şöyle bir durum var benim hissettiğim gördüğüm şu biz bayramdan bir kaç gün önce geliriz genelde en küçük görümcem de bayramın 2.ci günü gelir eşimin halası ile aramız iyi ama ne zaman küçük görümcem gelse tabi ki benimle arası iyi ama o yiğeni onunla arası daha iyi olur ama halası görümceme o kadar düşkün ki sanki bizler evde değiliz sanki biz hiç gelmedik gibi görümceme 5 laf atıyorsa bize 1 atar canı sağ olsun asla kıskanma değil sadece neden böyle yapıyor bilemedim 8 senedir böyle eşime durumu bahsetmedim denk geldikçe bu durumla karşılaştığımız için diğer benimle yaşıt olan görümceme ise mesafelidir en küçük ile daha içli dışlı eşimle de arası iyi ama bu ayrım mı değil mi bilemedim
Şöyle halasının artık ikili davrandığını düşünüyorum yani benimle de enerjisi iyi ama ayrımcılık hiç sevmiyorumNe kadar tatlı bir dert :)
Bazı insanlarla enerjiniz tutar ve fazlaca samimi olursunuz akrabalıktan bağımsız olarak. Böyle düşünebilirsiniz bence.
Hala niye size eşit davranmak zorunda olsun?Şöyle halasının artık ikili davrandığını düşünüyorum yani benimle de enerjisi iyi ama ayrımcılık hiç sevmiyorum
Asla kıskanma değil yemin ederim sadece üzücü yani herkese eşitim diyen birisiHem yeğeni hem daha iyi anlaşıyordur. Alınacak ne var ki? Hem siz daha önce geliyormuşsunuz birazda onunla vakit geçirmek istiyor olabilir
Amin yok inanın dert etme değil sadece bunu her seferinde yapması gayri ihtiyarı gıcıkE bu çok normal bi şey ki.. Allah başka dert vermesin ne diyeyim
Şöyle halasının artık ikili davrandığını düşünüyorum yani benimle de enerjisi iyi ama ayrımcılık hiç sevmiyorum
Amin yok inanın dert etme değil sadece bunu her seferinde yapması gayri ihtiyarı gıcık
Şöyle halasının artık ikili davrandığını düşünüyorum yani benimle de enerjisi iyi ama ayrımcılık hiç sevmiyorum
Ya düşkün olabilir ama bunu ayrımcılık noktasına getirdiği zaman hoş durmuyor diğer görümcem bile anlıyorSiz evlenirken yeğenlerimle el kızlarına yüzde yüz eşit davranacağım diye sözleşme mi imzaladı kadın? Tam olarak nasıl ikili davranmış oluyor?
Bir yeğenime daha düşkünüm. Herkes bilir bunu, elimde büyüdü çünkü. Diğer yeğenlerimle bile kıyaslanamaz ki bir de gelin çıkacak ayrımcılık yapıyorsun diyecek. Sen benim yeğenimin mokuna kurban ol gelin parçası derimYa düşkün olabilir ama bunu ayrımcılık noktasına getirdiği zaman hoş durmuyor diğer görümcem bile anlıyor
Kendinizi halanın yerine koyup tekrar gözden geçirin durumuŞöyle halasının artık ikili davrandığını düşünüyorum yani benimle de enerjisi iyi ama ayrımcılık hiç sevmiyorum
Ay benim kardeşim buBir yeğenime daha düşkünüm. Herkes bilir bunu, elimde büyüdü çünkü. Diğer yeğenlerimle bile kıyaslanamaz ki bir de gelin çıkacak ayrımcılık yapıyorsun diyecek. Sen benim yeğenimin mokuna kurban ol gelin parçası derimvalla derim