Bana lütfen yardım edin akla ihtiyacım var....

aslında ben hiç bizaman aileye karşı değilim hatta ailesi benim ailem gibi olmasın isterim ama yeterki benide kızları gibi görmesin isterim beni yoksa benim kimsede bi alacığım bi beklentım yok yeterki sevgim insan yanımda bana deste çıksın her konuda

destek çıkabilmesi için sizi anlaması lazım başta..
anlamak için de empati kurması..
kayıp yaşamayan empati kuramıyo malesef..
ille anne babasının vefat etmiş olması gerekmez ama biraz daha anlayışlı olmayı öğrenmeli..
yanlış okumadıysam hep o talep etmiş ayrılmayı..
ben böyle bi erkeği çekemezdim..
bulmuş da bunuyo resmen..
uyuşma yoksa o anlaşmazlık evlilikte 2 katı artar..
düzelir diye düşünmek hata..
lütfen duygusal davranmayın bu adam sizin sevginizi suistimal ediyo..
ama siz bilirsiniz..
hayat sizin..

Bir insana değer vermekle, aşık olmak farklı şeylerdir.

Yani düşün bir a kişisi var, çok iyi, güven veren, ilgili,seni senden çok düşünen, temiz kalpli olduğuna inandığın..
Ama bu insana çok değer verdiğin halde evlilik için eksik bir şeyler vardır aklında ya da kalbinde..
Gözlerin kör olmaz. Mantığın dur der.

Bir de b kişisi vardır. Dört dörtlük değildir, eksileri vardır, yüzde yüz güven vermez, seni üzer ama yine de deli olursun
arasın, sesini duyayım göreyim diye.

Mantığını ara ki bulasın. Kalbin pır pır olur. Tüm kalbinle onunla gelecek, evlilik düşlersin..
İnanmak istersin mutlu sona. Yani 5 yaşında çocuk bundan eş olmaz sana der ama sen diyemezsin..
Aşk öyle bir şey..

Yani değer veriyor insan olarak ama körkütük aşık değil anladığım kadarıyla..
Ayrılık sebeplerinizi bilemem.. Belki yorulmuştur, inancı kalmamıştır size.

onu beklemeyin lütfen. siz kendi hayatınızı kurmuşsunuz. sizi anlıyorum bir destek, bir ses, bir yoldaş istiyorsunuz hakkınız da. ama sizi üzen biriyle, olmayacağını söyleyen biriyle daha fazla kendinizi heba etmeyin. çok daha iyilerine layıksınız.

bir de bir insan geleceğimiz olmaz birbirimize uymuyoruz falan diyorsa gerçekten geleceğiniz olmaz, yani sizi eş olarak istemiyor. dört yıldan sonra sizinle evleneceği yerde böyle diyorsa gururunuzu ön plana alın ve irtibatınızı da kesin. annesiyle de.

destek çıkabilmesi için sizi anlaması lazım başta..
anlamak için de empati kurması..
kayıp yaşamayan empati kuramıyo malesef..
ille anne babasının vefat etmiş olması gerekmez ama biraz daha anlayışlı olmayı öğrenmeli..
yanlış okumadıysam hep o talep etmiş ayrılmayı..
ben böyle bi erkeği çekemezdim..
bulmuş da bunuyo resmen..
uyuşma yoksa o anlaşmazlık evlilikte 2 katı artar..
düzelir diye düşünmek hata..
lütfen duygusal davranmayın bu adam sizin sevginizi suistimal ediyo..
ama siz bilirsiniz..
hayat sizin..

aynen öyle zaten benden farkındayım ve artık eskisi gibi olmucak hersey beni ayın yerde bulamaz.

Bir insana değer vermekle, aşık olmak farklı şeylerdir.

Yani düşün bir a kişisi var, çok iyi, güven veren, ilgili,seni senden çok düşünen, temiz kalpli olduğuna inandığın..
Ama bu insana çok değer verdiğin halde evlilik için eksik bir şeyler vardır aklında ya da kalbinde..
Gözlerin kör olmaz. Mantığın dur der.

Bir de b kişisi vardır. Dört dörtlük değildir, eksileri vardır, yüzde yüz güven vermez, seni üzer ama yine de deli olursun
arasın, sesini duyayım göreyim diye.

Mantığını ara ki bulasın. Kalbin pır pır olur. Tüm kalbinle onunla gelecek, evlilik düşlersin..
İnanmak istersin mutlu sona. Yani 5 yaşında çocuk bundan eş olmaz sana der ama sen diyemezsin..
Aşk öyle bir şey..

Yani değer veriyor insan olarak ama körkütük aşık değil anladığım kadarıyla..
Ayrılık sebeplerinizi bilemem.. Belki yorulmuştur, inancı kalmamıştır size.

zaten sorun benim onu için ama gine beni merak edik arkadaşıma demiş onu yanlız bırakma ben düşünmeden yapamıyorumdiye ama hep destek çık ona pişmanmış ama boyle olması gerekmiş öyle demiş. bence saçma beni düşünmesin niye düşünüyorki yani o istedi bunu

onu beklemeyin lütfen. siz kendi hayatınızı kurmuşsunuz. sizi anlıyorum bir destek, bir ses, bir yoldaş istiyorsunuz hakkınız da. ama sizi üzen biriyle, olmayacağını söyleyen biriyle daha fazla kendinizi heba etmeyin. çok daha iyilerine layıksınız.

bir de bir insan geleceğimiz olmaz birbirimize uymuyoruz falan diyorsa gerçekten geleceğiniz olmaz, yani sizi eş olarak istemiyor. dört yıldan sonra sizinle evleneceği yerde böyle diyorsa gururunuzu ön plana alın ve irtibatınızı da kesin. annesiyle de.

zaten oyle yapmaya çalışıyorum annesiylede konuşmak istemiyorum. ama ben saygımdan ii niyetimde kalbi kırılmasın diye konuşuyorum.

Birazcık sabredin zamana bırakın herşey öyle bir yoluna girecek ki... Size geri dönecek ama o zaman da siz olmıyacaksınız. çünkü güçlenmiş ve ertık bu ilişkinin geleceğini görmüyor olacaksınız
:KK66:

Ya ne demesini bekliosun ki 4 senedir cikiosunuz ve adam senden ayrilacak tabi sana deger veriorum dicek is sarpa sarmadan tatli dille ayrilmak icin rol yapmis o sana donmez ben sana diyim sende onune bak artik zaten iliskiniz bi ayril bi baris lacka olmus

X