Bana küfür etti engelledi...

Adam sizi dünya gözüyle görür görmez begenmemis sogumus. Bunu söylememek icin direnmis en sonunda söylemis, sasırılacak pek bir sey yok.

Kompleksli, ezik, kalitesiz, kapasitesiz herifin teki olduğu her halinden belliymiş, daha evliyken dadanmış sana. Sen de hiç tanımadan nasıl "sen iyi birisin" diyebildin mesela?
Tartışmayı beceremeyip lafı en alakasız yerlere çeken tiplerden nefret ederim. Ne alaka mesela "kimse beni çocuğumdan ayıramaz"
Kendi karakterine uygun davranışları sergilemiş, şaşıracak bi şey yok, içindeki çöplüğü dökmüş işte.
Iyi niyetinden kaybetmemişsin, bile bile lades demenden olmuş hepsi. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Eski konuyu falan bilmeden ben de saf saf yorum yapıyorum.
Herif evliyken baya evlenme planları yapıp konu açmışsın, tam "istemem, yan cebime koy" durumları. Burda da herifi hep reddettim ayağına yatıyor. Reddediş de şu: sen çok iyi birisin, sevgili olmayalım, dost olalım.. yav he he. Dostluğa gel, midem bulandı. Aranmışsın resmen, engellenen adam kaç kere kaç yerden ulaşacak sana, kapıyı aralamışsın işte.
Bir de, görmeden tanımadan bilmeden elin kadınını kötülemez mi! O kadın mı suçluymuş, bu herif mi leşmiş, küfür kıyamet öğrenmişsin işte

Son düzenleme:
Hak etmişsin basta evliymiş görüşmüşsün yok arkadas kalalım diye habire engellemeler havada uçmuş sonra görüşme olmuş kıyamağın adam sana bi güzel kıymış o laflari saymış

üzülme keyfi yerine gelince engeli kaldırır sende özür dilersin.. evliyken arkadaş olduğun böyle adamı bırakacak kadar iyi yürekli değilsin..en hafif tabirle hakettiğin hayatı yaşarsın toksik evlilik bile olur hayalin gerçek olur

Engellediğiniz birinin tek bir aramasıyla geri dönüp konuşuyorsanız, neden engellediniz..
"Gelme" dediğiniz adam gelmiş, niye yanına gittiniz...
Görüşmek istemeyen insan engel kaldırmaz, adamın ayağına gitmez.
Siz bile bile lades demişsiniz yani.

"İyi niyetimden kaybediyorum" filan demişsiniz de, iyi niyet filan değil sizin hoşunuza gitmiş bu ilgi. İstediğiniz kadar inkar edin.. Zaten ilgisini çekeceğini anladığınız anda "Bi deneyelim" diye dönen siz olmuşsunuz.
Eski sevgililerini, eski eşini boklayan adam, adam değildir bunu bilin. Orda burda şu an sizin için de aynı şeyleri söylediğinden emin olabilirsiniz...
Geçmiş olsun, üstüne bi bardak su içip hayatınıza bakın...

Bence de dengesiz davranmışşın adam haklı.

Allah aşkına ne dost arkadaşı yahu evli adamdan kimi kandırıyorsunuz

Eee yalnızcicekcim zamanında konu açıp istediğin cevapları alamayınca bizlere ruh hastası diyordun ama bak demek ki neymiş Keser döner sap döner, gün gelir devran döner. Herkes hakettiğini elbet yaşarmış

Evli çocuklu değil, benle ilk tanıştığı zaman evliyim boşanma aşamasındaydı.. ben zaten ilk zamanlar evli olduğu için istemiyordum onu zaten reddediyordum
En büyük hatayı evde hamile karısı olan bu iğrenç adamı,arkadaşlığın güzel arkadaş olslim diye hayatiniza sokmak .
İçinizi bilmem ama bu hareketler çok saçma dünyada başka insan yokmuş gibi illa bu adamla arkadaş adı altında görüşmek zorundamiydiniz?
Başta yaptığınız saçmalığın sonuçları ,ders çıkarın yolunuza bakın.
Adam suyunuza gitse evlenip birde bu adamı gecindirecektiniz " senin maaşın çocuğa anca yeter ,ben kpss kazanayım maaşım yükselsin geçimimiz kolay olur" düşüncesi ne kadar saçma,terapi falan alın yoksa bu tarz bir adamin ağına düşme potansiyeliniz çok fazla.....

boşanmasının sebebi de bu e be kızım sende evli adamla ne konuşursun bu kadar

Ben anlamıyorum.Bu adamları özellikle mi arıyorsunuz.Bastan belli arada kaç yaş fark var olmaz neyi zorluyorsunuz

Arkadaş defol git kendine başka eğlence yeri ara ..senin niyetini biliyorum ben boş zamanını git dedikodu yaparak geçir senle uğraşamam
Boş konuşma . HAK ETMİŞSİN . Sana mı kaldı elin evli adamı ile arkadaş olmak? Akılsız, sana az bile sövmüş. Gerizekalı seni.

.ben bu iğrenç insana kıyamayıp bir denesek ne olur diye ciddi şeyler düşünmeye başladım ama ucube bana küfür edip kaçtı.. hep kaybedersem böyle iyi niyetimden kaybediyorum"

kıyamamak nedir ya bari dürüst olun, sırf biri olsun evleneyim diye bu kadar leş bir adamı mı çekiyorsunuz. Hadi bazısı saklar göstermez diyorlar evlenene dek, sizinki resmen "ben kocaman bir falsoyum" diye bağırıyor.
Bir de "ben atanayım, maaşım çok olsun, çalışmayan eski karınla çocuğunu beslerim" nasıl bir kafadır? Hiç mi standartınız yok gerçekten? Adam da nara atmış karşılığında, beni ayıramazsın diye.
Sokaktan rastgele adam çevirip flört etseniz, böylesini zor bulursunuz. Anlarım yalnızlık zor, fakat bu da olmamalı ya. Adam dibin dibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…