Kusura bakmayın ama daha evliyken arayışta olan adamın karakteri ortadadır siz görmek istememişsiniz.1 ay önce buluşmaya gelene kadar ne kadar naif ne kadar kibar birisiydi ama.. ben konuşmalarının içinde bazı tutarsızlıklar görüyordum zaten hiçbir zaman yüzde yüz güvenmedim.. bu engellemeden önceki küfürlerine şaştım kaldım o kadar iyi oynamış ki bu saf, terbiyeli insan rolünde yani
Ben buna inanmıyorum maalesef.Evli çocuklu değil, benle ilk tanıştığı zaman evliyim boşanma aşamasındaydı.. ben zaten ilk zamanlar evli olduğu için istemiyordum onu zaten reddediyordum
Siz baştan beri bir seyler olsun isteyip nedense ters davranip durmuşsunuz bunu da anlamadim. Bu kisiyle gercekten gorusmek istemeseniz engel acip ne istiyorsun diye sormazsiniz cunku, hayatiniz gormediginiz bir insan neticede.
Adam da sizi görünce pek begenmemiş tavirlarindaki değişimde bundan kaynakli muhtemelen.
Ne saçmalıyorsun sen yaa??? Yazdıklarımı okumadın mı yoksa anlamak istediğin gibi mi yorumluyorsun?? Ben kimsenin boşanması için birşey yapmadım, kendi başına gelen olaylardan benim başıma gelenin benzer yanlarını bulup bana iftira atma.. defol git konumdan istemiyorum senin gibilerin bana sataşmasını git başkasına sataşEvli adamla beraber olup boşanması için her şeyi yapmışsın sonrada ne geliyorsa başıma iyi niyetimden geliyor diyorsunuz. Siz şaka mısınız. akşam akşam banlanmak istemiyorum yoksa ne yazacağımı bildirdim.
Gerçekten çok iyi niyetlisiniz çok! İyi niyetinize ancak noel baba inanır.
Küfürlerine karşılık veremeden kendisi yazıp engelledi pislik insan... herşeyi geçtim de birinin kor ile alakası olmayan babasına küfür etmek ne ya hu??? Böyle ucubeler işteeBaştan falsolu başlamış.
Boşanma aşamasında olsa bile o aşamada evliydi. Üstelikte internetten biriyle tanışmak bu devirde huyu bilmiyorsun boşanma sebebini bilmiyorsun. Sakın bir daha konuşma resmen seni aşağılamış keşke sende dan dan söyleseydin lafını.
Ne saçmalıyorsun sen yaa??? Yazdıklarımı okumadın mı yoksa anlamak istediğin gibi mi yorumluyorsun?? Ben kimsenin boşanması için birşey yapmadım, kendi başına gelen olaylardan benim başıma gelenin benzer yanlarını bulup bana iftira atma.. defol git konumdan istemiyorum senin gibilerin bana sataşmasını git başkasına sataş
Arkadaş defol git kendine başka eğlence yeri ara ..senin niyetini biliyorum ben boş zamanını git dedikodu yaparak geçir senle uğraşamam3 yıl boyunca konuşmuşlar. Konuşma ile sınırlı kaldıysa tabi
Arkadaş defol git kendine başka eğlence yeri ara ..senin niyetini biliyorum ben boş zamanını git dedikodu yaparak geçir senle uğraşamam
Haklısınız... zaten son 1 yıldır konudan bağımsız tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım... gerçekten hayatta normal bir ilişki kuramayan hasta erkekler sosyal medyadan hallediyor bu işiSiz baştan beri bir seyler olsun isteyip nedense ters davranip durmuşsunuz bunu da anlamadim. Bu kisiyle gercekten gorusmek istemeseniz engel acip ne istiyorsun diye sormazsiniz cunku, hayatiniz gormediginiz bir insan neticede.
Adam da sizi görünce pek begenmemiş tavirlarindaki değişimde bundan kaynakli muhtemelen.
Avam bir adam, ne diye ruhunuzu boyle bir adamla basitlestiresiniz?
Hamile karısını boşamak isteyen adam mı kötü biri değilmiş ? Evli olduğunu öğrendiğiniz an hayatınızdan çıkarmanız gerekiyordu. Evli adamla dert ortağı olacakmış lafa bak.. Sevgili olamazmış ama arkadaş olurmuş...ben de zaten söyledim kendisine ciddi birşeyler yaşamak istiyorsan ben yokum ama arkadaşılk dostluk kurmak istersen olur,bende yalnızım zaten hem dert ortağı oluruz diye... bu da daha kendisi boşanmadan benle ciddi düşünmek istediğini söylüyordu hemde boşanmak üzere olduğu eşi hamileydi o zamanlar... ben hep reddettim.. bu telefonda falan ağlıyordu borçlarını vs. dert yanıp o zaman da işsizdi.. neyse ben engelledim ama bur yerden ulaştı bir kaç kez.. ben yine sen kötü birisi değilsin arkadaşın olurum ama sevgilin olamam dedim.. tamam dedi..
Bence sonuna kadar hak etmişsin. Evli adamlara yaklaşmamayı öğrenmişsindir belki.Küfürlerine karşılık veremeden kendisi yazıp engelledi pislik insan... herşeyi geçtim de birinin kor ile alakası olmayan babasına küfür etmek ne ya hu??? Böyle ucubeler iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?