bana koz olarak kullanıyor...

zaten çocuğu uyarsamda kar etmiyor çocuk beni kale almıyor ki..
çok çaresiz kaldım anneside oralı olmuyor dur yapma etme demek nereye kadar???
annesinin müdahalesi şarttı o durumda
aman boşver görüşme arkadaşınla birdaha. acaba dövdümü dövecekmi diye tedirgin olacağına hiç görüşme daha iyi.

Çok sert tepkiler veriyorsa gerçekten çıkarın arkadaşlıktan. insan hatayı biraz kendinde aramalı. aynısı kendi çocuğuna olsa ortalığı birbirne katardı heralde. insan yavrusuna zarar glsin ister mi? empati kuramayan bir kişi uzak durun boşverin

Canım bence de arayı tatlı tatlı aç,mesafeni koy.Çünkü biraraya geldikçe aynı şeyler ve daha kötüsü belki de yaşanacak.Çocuktur olabilir dememiz için kızının da biraz büyük olması ve karşılıklı atışmaları gerekir.Kaldı ki altı buçuk aylık bebeğin kafası çok hassas olur.Annesinin müdahale etmeyip seni yalnız bırakması da işini daha da zorlaştırıyor.Bebeğini mi koruyacan diğer çocuğu mu takip edecen.O da çocuk ama ben anneye kızıyorum.Aynı durumları ben yaşadım.Oğlum çok hırpalandı ve çocuğun annesinin hiç kızdığını yada müdahale ettiğini görmedim.Dayak yiyen ne de olsa onun ki değil benim oğlumdu,şimdi büyüdüler rahatladık ama o günleri hiç unutamıyorum ve galiba unutamicam da.

Niye yalniz olcaksiniz boyle stres olcaginiza yalniz olun daha iyi.başka arkadaş edinirsiniz.dikkat etsin çocuğuna oda sinir olurum boylelerine bizede misafirliğe gelirler çocuklarellerinde yiyecek gezerler kizamazsin aannelerin umrunda olmaz oyun oynar gibi cocgu masaya oturtur yemek yedirmeye calisirsin anne hiiccc.dadilik yapiyom bende gelen misafirlerin. Bazilarina .annem misaifir ayip birkaç saat idare et diyo.ama sinir oluyorum.siz bide sik gorusuyosaniz mecbur değilsinizbu stresi cçekmeye.kirilirsa kirilsin hiiicalttan alip oözürdilemeyin bence.

Boyle biriyle arkadasligi zorlamazdim , bir kere olur iki kere olur , ucuncude cocuguna sahip cikmiyorsa gorusmezdim ..

Benimde basima geldi yalniz benimki cocuk parkinda olmustu.kadin cocuguna mudahale etmedigi gibi bide bana cikisiyordu cocuguna kizdim diye.bende olsam tepki verirdim,vurmak degil ama kizarim net.bide sizin bebeginiz daha kucucuk.sizin kadar hassas davransaydi siz o duruma gelene kadar coktan ogretmisti ogluna vurmamayi.kolay mi insanin canindan can gidiyor valla.onun cocuguna vursunlar da o zaman gorurum ben onu

Ayy kiyamam ya..
Bakmayacaksan dogurmayacaksin çocuk.
Bu kadar basit.
El alemin bebesine nasil zarar vermesine müsaade edebiliyor ya.

Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.
2 yasindaki bebege tokat tamam 6.5 aylik bebek var ama muhtemelen kiskaniyor ondan boyle yapiyor anneye havale etmek gerek 2 yasindaki bebege tokat atilmaz....

6,5 aylik daha yaaa..
Cok hassas daha, ya hizlica vursa birsey olsa..
"Cocuk onlar daha" zihniyetini anlayamiyorum ben valla..
Sanki anneler cocuklarini terbiye edemeyince kilif uyduruyorlar gibi geliyor..

Ben bu yetiskin halimle arkadasimin minicik bebegini korka korka kucagima aldim..
Kucucuk bir cocuk hic korkmadan bebege saldiriyor anneside uyarmiyor daha cok narin incitirsin yapma diye..
Ustune birde "cocuk iste" diyor...

Ben olsam hic sallamazdim...
Ne konusucam bir de bana ne..

Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.

Yapmayın o daha çocuk, ne demek dövmek? Çocuk ne anlar, kıskanmıştır yapmıştır.
Annesi uyarmalıydı.
Oldu ki annede uyarmadı. Bunda birşey yok. İkisini bir araya getirip yaşça buyuk olup daha çok anlayana tatlı bir şekilde anlatmak gerekiyor.
...
Hepimizde oluyor böyle olaylar, biraz soğuk kanlılıkla çözmek gerekir. Baktınız ki çocuğunuz zarar görüyor uzaklaşırsınız o ortamdan.

Bak arkadaşım çocuktur elbette yapar, annelerde müdahale eder çocuğuna sahip çıkar ve sorun çözülür. Arkadaşının çocuğunun canı acıyor, saçı başı yolunuyor kadının umurunda değil bu ne ya? Ya fırsatını bulur gözüne parmağını sokarsa?

Siz ciddi misiniz bu söyledıklerınızde?
Yok değilim. Birisinin çocuğu benim küçücük kendini savunmaktan aciz bebeğimin saçını başını yolsun, hatta gözüne parmağını soksun anasının umurunda olmasın, benim çocuğum ağlasın bende medeni medeni yapma çocuğum diyeyim. Oldu canım.

2 yasindaki bebege tokat tamam 6.5 aylik bebek var ama muhtemelen kiskaniyor ondan boyle yapiyor anneye havale etmek gerek 2 yasindaki bebege tokat atilmaz....
Annesi müdahale etmezse oda benim çocuğumun canını acıtırsa bende onun canını acıtırım. Yaparım, evladım kendini savunacak yaşa gelene kadar yaparım. Benim görevim bu.

. Benımde var ıkı yasında bır çocuğum, inanın oda bebek hala. Çocuğa şiddette neyın nesı? Inanın aklım almıyor. Göz göre göre dövdürsün demıyorum ama bu şekilde de olmaz!

. Benımde var ıkı yasında bır çocuğum, inanın oda bebek hala. Çocuğa şiddette neyın nesı? Inanın aklım almıyor. Göz göre göre dövdürsün demıyorum ama bu şekilde de olmaz!
Ben anneyim, evladımı korurum kardeşim. Ne benim çocuğumun başkasının evladına zarar vermesine izin veririm, nede bir başkasının çocuğunun benim çocuğuma. Demogoji yapmayalım lütfen.

Ben anneyim, evladımı korurum kardeşim. Ne benim çocuğumun başkasının evladına zarar vermesine izin veririm, nede bir başkasının çocuğunun benim çocuğuma. Demogoji yapmayalım lütfen.
Kardesım? Size bu hakkı da kim verıyor? Çocuğunuz ıkı yasına gelsin, bır bebeğin sacını çeksin ve suratına şaaaaappp şamarı yesın. Umarım o zaman da böyle olduğu gibi karsı tarafın çocuğunu düşünürsünüz. Neyse.. Sağlıcakla büyütünüz evladınızı.

Bana bu hakkı o çocuğun annesi veriyor. Ben çocuğum bir başkasının çocuğuna zarar verirken mal mal bakmayacağım için kimse kendinde benim çocuğuma vurma hakkını görmez endişelenmeyin.

İnanamıyorum size ya. Karşınızda sizin çocuğunuzun zarar gördüğünü göre göre sesini çıkartmayan bir kadın var. Kendi evladınızın canının acımasına gönlünüz nasıl el verir?

o saçı yolunan bu arkadaşının kızı olsaydı çocuklar arasında böyle şeyler olur demez tokadı kordu...çok muhatap olmuş aşırı yüz vermişsin ..samimiyetinde bir sınırı var..sen bu sınırı koyamamışsın..

Böyle bir arkadaşın olacağına hic dostun olmasin daha iyi...duyarsız canim resmen.. sana soguksa seni aramiyor sormuyorsa sende arama olsun bitsin...olurda ararsa bi de tavrini surdururse soyle sende sana normal gelebilir ama ben cocugunu boyle başıboş birakmani onaylamiyorum..kendi cocugumu senin çocuğun hirpalasin diye buyutmuyorum...ustelik haksız oldugun halde bir de kusuyorsun artik görüşmek istemiyorm de olsun bitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…