bana koz olarak kullanıyor...

Tam 2 yasina gelmedi ama 19 aylik bir kizim var ve 1 yaşındayken o da cocuklarla bir araya geldigi bi ortamda iki cocugun birden sacini cekmisti. Simdi biraraya gelsek yine yapar. Ama bu kasitli yapılan birsey degil. Yani cocuk can acitmak maksadiyla yyapmiyo bunu.. bence tepkiniz fazla olmus. Karsinizdaki 2 yasinda bir cocuk.

Keske cocuga kizmak yerine annesine donup kizsaydiniz. Resmen ofkenizi kucucuk yavrudan cikarmissiniz...

hayatta en nefret ettigim insan tipi nobran ve empati yapmayi bilmeyen insan tipidir.
benim yegenim var 4 yasinda O'da sizin kiziniz gibi kendinden kucuk cocuklari dovuyor..
kizinizin saclarini cekeceginden hic suphem yok bayagida eli agirdir beni bile acitiyor.
yegenim doven kiziniz dovulen olsa bagirmazmiydiniz???
haaaa ama empati yapmayin nasil olsa sizin kiziniz doven karsidaki cocuk dovulen olduktan sonra..
keske yegenimle bir araya getirsek kizinizi el kadar yavrucaga nelet yapardiniz kim bilir..
empati dersi volum 1

Empati yaparak cevap verdim aslinda.. siz dovulen cocuklar acisindan bakiyosunuz ben vuran cocuk açısından. Benim kizim yapiyor oh iyi yapiyor demiyorum ben.. bu konudaki anne gibi rahat bi insan da degilim. Kizimi engellemeye calisirim zaten. Önyargılı davranisiniz hic hos degil.

Allahım sen benim bebeğimi ve dünya üzerindeki tüm bebekleri, küçücük bebeğe tokat atmaktan bahseden ..............( burası nokta nokta çünkü söyleyecek laf bulamadım hepsi hafif kaldı bu zihniyetin karşısında) insanlardan koru Yarabbi!2 yaşındaki bebeğe annesine ders vermek için çimecek yada tokat atacakmış , ders öyle verilmez böyle verilir deyip O anne seni ne yapar biliyomusun sen!!!!!Bide sen buraya böyle bir yorum yazacaksın lütfen alıntı yapmayın şu yasak bu yasak diyeceksin!! Sen 2 yaşında çocuğu dövmekten bahseden canlı, yasaklardan bahsetme istersen!!!

Ben de olsam evladımın canı yandığı için refleks gösterip bağırabilirdim ama sonra üzülürdüm keşke çocuğa değil annesine kızsaydım diye!Senin kızın 6,5 aylık yaptığı yerde sabit durur kontrolü kolay ..2 yaşındaki bebek ( hala bebek o) ise hareketlidir sürekli kontrol etmek çok zor , arkadaşımla vakit geçirmek istiyorsan senin bebeğine daha yakın olman onu koruman gerekir . Dediğim gibi diğerini bağlamadınız sürece kontrolü oldukça zor. Seneye seninkide o yaşlara gelecek ve sen ne demek istediğimi anlayacaksın.

İnsanlar... kimse kendini haksıız görmez, en boktan seyı yapmıslar bıle olsa.. cunku dunya onların etrafında dönüyor.. o yuzden kımseyle gereksız yere samımıyete gerek yok ve hıc kımseye en yakın arkadasım dedıgınle bile konusurken cumlelerımızı secmekte fayda var. Ne malum bugünün dostu yarının düşmanı olmayacağı...

Oğlum 2,5 yaşında, çok hareketli ve biraz asabi .. Şöyle ki elinden oyuncağı yada istediği birşeyi alıyorsa arkadaşı ve oğlum onu geri almayı başaramadıysa, arkadaşına ya saç çekme ya ısırma yada çimdirme şeklinde zarar veriyor. Ve bunu bana da yaptığı için nasıl acıdığını biliyorum.
yan komşumun kızı 3 yaşında,hemen hemen her gün bir araya geliyorlar. Annesi ile bir kahve içemiyoruz oturup.
Bir kere kızın saçını eline doladı. O gün annesinin de tüm ısrarlarına rağmen ikisinin de çığlıkları arasında oğlumu alıp eve gittim.
Bir gün ısırdı arkadaşını o günde arkadaşıma kusura bakma diyip evlerine gönderdim.
Sen arkadaşını sevmiyorsun anladığım kadarıyla. Bir daha o da gelmeyecek,sen de gitmeyeceksin dedim.
Ve her seferinde akşam olduğunda babasına şikayet ettim. Babası da aynı tavrı gösterdi.
Şu an bir saat bile bırakıyorum arkadaşıma,o da bana.. Başlarında durmamıza bile artık gerek kalmadı gibi bi şey.
maaşallah kuzulara )

oglunuz 2,5 yasinda arkadasiniz kizi 3 yasinda benim kizin 6,5 aylik arkadasimin oglu 2 yasini bitirdi...baska diyecegim yok

ustelik yaramazlik yapan cocuk babaya aikayet edilmez...
pedegog Adem Gunesi okumanizi tavsiye ederim

tamamen katiliyorum tamamen...

kizim sabit degil emekliyor o cocuk kizimi surekli taciz ediyor..saclarini cekince kizim bagirdi ve bende bagirdim ben bagirinca cocuk korkup birakti ilk yazimi okursaniz elinden almaya calistim cocuk birakmiyor bagirinca korktu birakti..ama sizin cocugunuz da buyukmus daha buyuk bir cocuk onu dovmefikce anlayamazsiniz...
cunki siz arkadasimin yerine kebdinizi koyuyorsunuz birde benim penceremden bakmayi deneyin 6,5 aylik bir bevek 2 yasinda bir bebek

Benim çocuğumu devamlı dövmek için peşinde pervane olan bir çocuğun annesiyle elbette görüşmemi keserdim...
Valla herkesin çocuğu kıymetli kardeşim...
Sahip olucak çocuğuna...
Sen evladınn canı yandı diye en sonunda yetti bee demişssin...
O da senin yettii bee lafına içerlemiş...
Hangisi daha önemliii bu durumda...

aynen katiliyorum...
arkadasim oldukca israrci ama ben kirginliktan ziyade bundan sonra olacaklardan emin olamadigim icin gorusmek istemiyorum..
burada su dikkatimi cekti beni elestirenlerin genelde 2-3 yasinda cocuklari var ve tamamen kendi acilarindan bakiyorlar kocaman bir kadin benim 2-3 yasindaki cocuguma bagirsa diye tepki vwriyorlar..
COCUKLARİNİZİN BASKA BEBEKLERİN VE COCUKLARİN CANİNİ YAKMASİNA GOZ YUMARSANİZ BASKASİ COCUGUNZA BAGİRİR.
ALLAHİM LUTFEN LUTFEN BENİ SORUMSUZ ANNE YAPMA LUTFEN..
VE GAYET AKLİ BASİNDA COCUGUYLA İLGİLİ VE SORUMLULUK SAHİBİ EBEVEYNLER CİKAR KARSİMA..
LUTFEN SİDDETE NE SAHİT OLAN NEDE DAHİL OLAN COCUKLAR YAPMA YAVRULARİMİZİ LUTFEN LUTFEN KORU ONLARİ

Benim kızım 30 aylık kendinden 10 ay büyük komşumun kızı ile benzer şeyleri yaşadık. Kadına bağırmıştım bir seferinde çocuğuna ne zaman kızacaksın kızımın gözünü falan oyduğunda mı diye sonra uzaklaştım kadından. Birkaç gün sonra sitede çocuk parkında karşılaştık bana '' ama sen böyle hassas olursan ne kızının ne senin pek arkadaşın kalmaz'' dedi. Bende bizim kendimiz gibi hassas arkadaşlarımız var onlar bize yetiyor çok şükür dedim

Kadınla site içerindeki parkta bile denk gelmiyorum artık onlar gelince biz ya yürüyüşe gidiyoruz yada eve çıkıyoruz. Beni çok bezdirdi kadın.

hanim efendi ben cocuk psikolojisini bilmek isteyen tek yonlu bakmamaya calisan biriyim.
bu cocuk istiyor ki onuda sevelik ve cok hakli.
dusunun ki herkes benim kizima agucuk yapiyor cocuk bunu gozlemliyor .kizimi uyutunca kucagima aliyorum icini ceke ceke guluyor.ama tesbihte hata olmaz herkes kendi cocugundan bezgin kizim dis cikariyor uyku sifir kucak istiyor gezmeye gidince etrafi kesfetmek istiyor pesinde dolaniyorum bu cocukta onun pesinden dolaniyor kah seviyor kah vurmaya calisiyor ben kizimi golge gibi izlerim evde bile o.halde sacini cekmeyi basardi burada anne mudahalesi sart..benimde canim var arkadas ya nasil olsa nio bakiyor diye dusunup cayini kahvesini iciyor oturdugu yerden geeeelll yavrummm vurma uavrum gitme yavrum..ben kizimi dovdurmuyorum o cocuk milleti elden geciyo bizi bile cimdiriyor ANNESİNİ İSİRİYOR ANNESİ SAAAKKKK GECİRİYOR SURATİNA NEDEN KENDİ CANİ YANİYOR.KENDİ EVLERİNDE YARAMAZLİK EDİYOR SAKKK SUKKK TAKKK TUKKK VURUYOR

kusura bakmayin sert ciktim gibi olmus.sert cikmadim uzgunum

oglunuz 2,5 yasinda arkadasiniz kizi 3 yasinda benim kizin 6,5 aylik arkadasimin oglu 2 yasini bitirdi...baska diyecegim yok

Yorumumu tekrar okuyun dilerseniz. anlatmak istediğim söz konusu annenin,çocuğunun sert tavırlarına karşı çaba göstermesi gerektiğiydi. Cevap adı altında yazdığınız cümleyi anlamsız buldum.
Adem Güneşin tavsiyesi ile ilgili araştırma yapıcam.Teşekkür ederim..çocuğunuza sağlıklı ömür dilerim.

bütün sayfaları okuyamadım ama anladığım kadarıyla 2 yaşındaki çocuk kızınızı kıskanıyoır ona zarar vermeye çalışıyor oda çok küçük aslında.ilginin kızınızın üzerinde olmasını istemiyor ..bu aslında çok doğal bir tepki benim oğlumda kardeşi doğduğunda 3 yaşındaydı başına yastık kapatmışlığı bile var..doğal olmayan annenin rahatlığı..kızınız çok küçük bir bebek ve sizin ikisini ayırmaya çalıştığını gördüğü halde gayet large davranıyor ..oğluda ondan ilgi bekliyor..siz kızınıza zarar verdiğinde arkadaşınıza ne diyorsunuz oğluyla ilgilenmesi gerektiğini söylüyormusunuz ..şaka yollu arkadaşınızı uyarabilirsiniz

sayfalari okumamissiniz ama cok iyi anlamissiniz...
evet cocuk kiskaniyor bende farkindayim ama ikisini idare edemiyorum...
ben cok ilgili bir anneyim surekli kizimin pesindeyim.
arkadasima saka yollu filan degil qcik acik soyledim lutfen cemi alirmisin ceme bi bakarmisin cem hadi annene git ayyy cem ne yapiyorsun cem disari cikiyor vs...
bilmiyorum yaaa benim kizimdan kucuk bebekte var 2 aylik bazen annesi kizima yaklastirip yuz yuze baktirmaya calisiyor aman diyorum amannnn elini ativerir..
baskalarinin oyuncagini oynarken kizim surekli bakarim kirilmasin diye bende boyle birini istiyorum.
haaa soyle bisey oldu ben cemi aldim kucagima kizimi arkadasa verdim ben ilgileneyimde kiskanmasin diye benim kizimi birakmis yere arkadas kiimda masanin altina dogru emekliyordu ben cocugumu amenet ettigimde gozum arkada kalmiycak dost isterim ben nasil onunkini birakmiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…