bana koz olarak kullanıyor...

Belkide arkadaşınız davranisinin farkında değildir belki siz konuştuktan sonra kendine çeki düzen verir siz yinede kesip atmayın derim

sen o arkadaşına ilgi gösterdikçe o velette senin çocuğu kıskanıyor,yalnız kendilerine ilgi istiyor...kıskançlıktan yapıyor bunu..2 yaşında çocuk ama sen yaşa aldanma cin olur bu çocuk milleti..

2 yas 20 yas degil hesap anneyle gorulur 2 yasindaki ssvunmasiz bir bebekle degil

Yorumlar üzerinden yorum yapmak yasak diye biliyorum. Bence konuyla ilgili fikirlerinizi yazın, benim fikirlerimle ilgili değil.

Bir komşumuzun oğlu bu şekilde başka bir komşu oğlunun gözünü çıkardı bu arada.

Karsı taraf ne kadar hatalıysa konu sahibi de bır o kadar benım gözümde. Böyle bırsey var ve neden hala bır araya geliyorsunuz kı? Inanın bir tane arkadasım bile yok, butun gün kızımla başbaşayız.Evet çocuğunuz zarar göruyor, dığer tarafta da ıkı yasında bır bebek var. Sız ona ne kadar da anlatmaya çalışsanız olmuyor maalesef Çocuğunuz için böyle tutumda olan bır arkadası es gecın gitsin...

Ya arkadasim ikiside cocuk anlamakmi istemiyorsun isineni gelmiyor..... sayet oyle bir seyle karsi karsiya kalirsan hesabini annesiyle gorursun bebekle degil kimse cocugunun zarar gormesini istemez ama benimde var 3 yaslarinda birisi ona vursa zarar verse gidip bebegu dovmem annesini uyaririm sanada tavsiye ederim onlar savunmasizlar umarim anlatabildim

Fikrimi yazdim ben zaten ama sizin dusunceniz ucuk geldi cvp vermek istedim

Bakın büyük harflerle yazıyorum "ÇOCUKTUR ELBETTE YAPAR". Bu tür durumlarda anneler müdahale ederek çocukların birbirlerine zarar vermelerini önlerler. Anne son derece dikkatlidir ancak yinede elinde olmadan çocuğunun karşı tarafa zarar vermesine engel olamamıştır. "O ANNENİN CANI SAĞ OLSUN". İnsanlık halidir, olabilir. Anladınız mı?

Burada adı geçen kadın insan değil. Kendi çocuğu bir başkasının evladına zarar verirken o domuz gibi bakıyor. Ben böyle bir durumda bu kadının canının yanması için evladının canını acıtırım. Ben yaparım sizi bilemem. Canını acıtırım derken tutup yumruk atmam mesela, yada çenesini kırmam ama sağlam bir çimdiririm. Kimse kusura bakmasın. Anası insan olsun.

Lütfen alıntı yapmayın, bu benim kişisel görüşüm.

2 yaşındaki çocuk da daha bebek ve her çocuklu ortamda böyle şeyler oluyor. Çocuk yüzünden arkadaşlıklarını bitirmeleri koca koca kadınların bana komik geliyor ne öyle çocuk gibi...
Arkadaşınızla konuşun çocukları Gözümüzün önünde oynatalım hem sen hem ben göz kulak olalım diyebilirsiniz
Çocuga bağırınca çocuk bir daha yapmayacak mı vurmayacak mı kızınıza
annenin sahip çıkması lazım en azından ceza verebilir kızabilir ama yine yapacak yine yapacak 2 yaşında ki çocukların sendromlarını yaşıyor çünkü

Benim anlamadigim bir anne çocuğunu başkasının çocuğuna zarar verecek genişlikte nasıl duruyor? Bilirim böyle insanları çocuğu kudurur ağzını acmaz. Muhatap olmuyorsa senle boşver olmasın belki bu olayda çocuğunu toplum içinde zaptetmeyi öğrenir

Haklısınız, zarar verebilir de fakat bunun çözümü çocuğu dövmek değil. İki yaşındaki bir bebekten söz ediyoruz anlamsız bir harekette bulunmuş olabilir. Tepkisini göstermiş anne zaten.

Bir iki mesaj daha okudum " tokadı bassaydın" diye, inanamıyorum okuduklarıma.
Şiddete hayır diye bas bas bağırmasını bilen kişiler bebeğe yapılacak şiddetten söz ediyorlar.
O eller bir çocuğa burabilecek güçteyse söz kalmıyor zaten.

Sizlerin çocukları bir başka çocukla kavga etse, siz engellemeye çalışsanız fakat başaramazsanız başkası gelse iki tokat patlatsa ! iyi yaptı diyeceksiniz yani. Ufff ya ne haldeyiz biz böyle.

Peki hirpalanan kendi cocugu olsaydi, ve sizde cocugunuzun yaptiklarina sahit olup ses cikarmasaydiniz acaba ne hissederdi karsi taraf.. ?

Yerinizde olsam konusmazdim..
Cocuktur yapar mantigini hic anlamam zaten..

Tesekkurler

ya birak ne ara ne sor kizin cok kucuk daha nasil cani yanmistir kiyamam
koz olarak kullaniyosa uzak dur zaten degmez

hicbi sekilde gorusmeyin..boyleleri laftan anlamaz,nefes tuketmeyin..

bana bariz tavir aldi arkadasim.diger arkadas aramizi yapmak icin oturma tertip etti dun aksam.ben gitmedim.bu gun markette karsilastik selam verip gectim az once mesaj yazmis cocuguma bagirdin darildim cok kirildim diye.bende peki gorusmeyelim dedim.kactir mesaj atiyor kendini ifade ediyor ama ben ikna olmadim oda beni kaybetmek istemiyormus.bu gun evine davet etti esler mac izleyecek bizler dizi gelemeyecegimi soyledim israr ediyor .kendimi guvende hissetmiyorum bu konu uzamasin tesekkurler davetin icin daha fazla israra luzum yok dedim.gitmekde istemiyorum..hepi topu 2 arkadasim vardi 1'i gitti ben kizimi nasil sosyallestirecegim yabanci gorunce agliyor bebeklerle oynamayi cok seviyor.o cocukta kiskaniyor bunu.neye elini atsa kosup elinden aliyor kizim emeklemek istiyor onune geciyor sinirlerimi zorlamasa bagirmazdim..konusmamdanda anlasiliyordur cokta laubali biri drgilim bu arkadasimiz cok rahat.Allahim yavrularimizi koru ve lutfen lutfen sorumsuz yapma bizi kinadiysakta affet lutfennn...
aramdaki tum baglari kopardim gorusmeyecegim merak edenler icin son durum bu.

Bence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.
2 yaşınaki çocuğun suratına mı patlatmalıydı? Vallahi tebrik ederim Ne diyeceğimi bilemedim. İleride oğluna bir kardeş yaparsan ve o da kardeşine zarar verirse kendi oğluna patlatıcak mısın tokadı? Şaka gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…