- 17 Ocak 2015
- 408
- 250
- 34
2 yas 20 yas degil hesap anneyle gorulur 2 yasindaki ssvunmasiz bir bebekle degilAnnesi müdahale etmezse oda benim çocuğumun canını acıtırsa bende onun canını acıtırım. Yaparım, evladım kendini savunacak yaşa gelene kadar yaparım. Benim görevim bu.
Belkide arkadaşınız davranisinin farkında değildir belki siz konuştuktan sonra kendine çeki düzen verir siz yinede kesip atmayın derimteşekkür ederim
bu sorunu konuşmak arkadaşımın daha fazla önemli hissetmesine neden olmaz mı?
aslında güzel günler yaşadık sadece samimiyet attıkça arkadaşta bir rahatlama tabiri caizse laubali olma durumu oluştu.
bende kesskin bıçak gibiyimdir huyum öyle,,gerçi artık onunla huzur bulamam galiba
sen o arkadaşına ilgi gösterdikçe o velette senin çocuğu kıskanıyor,yalnız kendilerine ilgi istiyor...kıskançlıktan yapıyor bunu..2 yaşında çocuk ama sen yaşa aldanma cin olur bu çocuk milleti..küçük bir ilçede yaşıyorum ve 3 arkadaşsız..
birbirimize uzak oturuyoruz...haftada 1-2 kez buluşuyoruz ve benim hiç komşum yok,
arkadaşımla geçenlerde bozuştuk,benim bir kızım var onunda oğlu kızımdan büyük ve sürekli kızımı dövmeye çalışıyor kaç kez uyardımsa da çocuğa tın demiyor... annesine şikayet ediyorum arkadaşım da pek sahip çıkmıyor zaten samimiyetin dozu arttıkça insanlarda bir rahatlama oluyor ki sormayın...
hem kızımla ilgilenip hem onun oğlundan kızımı kaçırmaya çalışıyordum kaşla göz arasında kızımın saçlarına bi dolandı çocuk parmaklarını zor açtım asla bırakmıyor annesi de alamadı saçını elinden ama annesi bağırmıyor kızmıyor gayet sakin kızım çığlık atınca dayanamadım bağırdım çocuğa yeter beee yettin sen dedim...
arkadaşım bana küstü alındı ve kendini haklı görüyor böyle şeyler olurmuş çocuklar arasında benim kızım 6,5 aylık onun ki 2 yaşında ve kızımı resmen bağırttı...
daha öncede farkkettim ve o çocuk gelince kızımı hep kolladım ama bu kez böyle kaptı bebeğimin saçını.. etrafımda pervane oluyor çocuk kızımı dövmek için
hem arkadaşım oğluna sahip çıkmıyor hemde bana tirip atıyor...
yalnızım diye yakınmıştım onu koz olarak kullanıyor bana galiba peşinden koşmamı felan istiyor...
peşinden filan koşmak gibi bir niyetim yok zaten o arkadaşımı gözden çıkardım hem onun çocuğuna bakıyorum hem kendi çocuğuma...
ama bundan sonraki tavrım nasıl olmalı???
açık açık konuşmalımıyım? yoksa hiç oralı olmamalımıyım???
2 yas 20 yas degil hesap anneyle gorulur 2 yasindaki ssvunmasiz bir bebekle degil
Ya arkadasim ikiside cocuk anlamakmi istemiyorsun isineni gelmiyor..... sayet oyle bir seyle karsi karsiya kalirsan hesabini annesiyle gorursun bebekle degil kimse cocugunun zarar gormesini istemez ama benimde var 3 yaslarinda birisi ona vursa zarar verse gidip bebegu dovmem annesini uyaririm sanada tavsiye ederim onlar savunmasizlar umarim anlatabildimBana bu hakkı o çocuğun annesi veriyor. Ben çocuğum bir başkasının çocuğuna zarar verirken mal mal bakmayacağım için kimse kendinde benim çocuğuma vurma hakkını görmez endişelenmeyin.
İnanamıyorum size ya. Karşınızda sizin çocuğunuzun zarar gördüğünü göre göre sesini çıkartmayan bir kadın var. Kendi evladınızın canının acımasına gönlünüz nasıl el verir?
Fikrimi yazdim ben zaten ama sizin dusunceniz ucuk geldi cvp vermek istedimYorumlar üzerinden yorum yapmak yasak diye biliyorum. Bence konuyla ilgili fikirlerinizi yazın, benim fikirlerimle ilgili değil.
Bir komşumuzun oğlu bu şekilde başka bir komşu oğlunun gözünü çıkardı bu arada.
Ya arkadasim ikiside cocuk anlamakmi istemiyorsun isineni gelmiyor..... sayet oyle bir seyle karsi karsiya kalirsan hesabini annesiyle gorursun bebekle degil kimse cocugunun zarar gormesini istemez ama benimde var 3 yaslarinda birisi ona vursa zarar verse gidip bebegu dovmem annesini uyaririm sanada tavsiye ederim onlar savunmasizlar umarim anlatabildim
Bak arkadaşım çocuktur elbette yapar, annelerde müdahale eder çocuğuna sahip çıkar ve sorun çözülür. Arkadaşının çocuğunun canı acıyor, saçı başı yolunuyor kadının umurunda değil bu ne ya? Ya fırsatını bulur gözüne parmağını sokarsa?
Bakın büyük harflerle yazıyorum "ÇOCUKTUR ELBETTE YAPAR". Bu tür durumlarda anneler müdahale ederek çocukların birbirlerine zarar vermelerini önlerler. Anne son derece dikkatlidir ancak yinede elinde olmadan çocuğunun karşı tarafa zarar vermesine engel olamamıştır. "O ANNENİN CANI SAĞ OLSUN". İnsanlık halidir, olabilir. Anladınız mı?
Burada adı geçen kadın insan değil. Kendi çocuğu bir başkasının evladına zarar verirken o domuz gibi bakıyor. Ben böyle bir durumda bu kadının canının yanması için evladının canını acıtırım. Ben yaparım sizi bilemem. Canını acıtırım derken tutup yumruk atmam mesela, yada çenesini kırmam ama sağlam bir çimdiririm. Kimse kusura bakmasın. Anası insan olsun.
Lütfen alıntı yapmayın, bu benim kişisel görüşüm.
2 yaşınaki çocuğun suratına mı patlatmalıydı? Vallahi tebrik ederimBence hatalısın, çocuk kızının saçlarını eline doladığında çocuğun suratına bir tane patlatıp o ortamı terketmeliydin. Başlarım böyle arkadaşlığa, terbiyesiz kadın.