bana koz olarak kullanıyor...

Yoo sert bulmadım cevabınızı, sizin fikirleriniz görüşleriniz. Ben size kendi başımdan geçeni anlattım bence siz tam anlayamadınız ne demek istediğimi. Bebeğinize sağlıklı ömür diliyorum.

tekrar okudum evet anladim soylemeye calistiginizi..bende gorusmeyeyim yada ayni ortamda bulunmamaya calisayim ortak arkadaslarimiz var cunki...dilekleriniz icin tesekkurler.

Yoo sert bulmadım cevabınızı, sizin fikirleriniz görüşleriniz. Ben size kendi başımdan geçeni anlattım bence siz tam anlayamadınız ne demek istediğimi. Bebeğinize sağlıklı ömür diliyorum.

Bir süre görüşmeyin. Hatta gördüğünüz yerde de çok mesafeli davranın. Bu konuyu da açmayın. Kimse arkadaşsız da kalmaz ayrıca. Ne biçim harektler bunlar. Koz olarak kullanmak filan. Çok ilginç geldi bana. Hem suçlu hem güçlü.

6,5 bebeğinizi ondan nasıl koruyamıyorsunuz anlayamadım bende 2 yaşında çocukla oynayacak aylarda değil henüz ve sizin korumanızda bende siz suçlusunuz çocuk diğeri yapmıyorsada yapabilir benimde yeğenlerin var kızıma hepsi gelince oynamak istiyor ben kesinlikle yaklaştırmıyorum küçük o daha hasta olabilir diye anlatıyorum yine yine üsteliyorlar ama yatapının önüne oturuyorum ulaşamıyorlar.bence suç sizde .ayrıca annemin bir komşusunun arasında 1,5 yaş olan çocuklarının küçüğü engelli sebebide büyük olan oyuncakla başına vurmuş annesi mutfarktayken ve bıngıldağı henüz oluşmadığından darbeler sonucu engelli olmuş ne kadar büyük bir acı herkez böyle olur demiyorum allah kimseye yazmasın ama sizin bebğinizi kollamanız gerek sonuçta bunlar aynı evde iki kardeş olsa yol arayın anlatın v.s derim .sizin bulunduğunuz ortamda savunmasız olan bebğinizi kollamak ilk göreviniz muhabbeten önce.

en başından bu konudaki tavrını koymalıydın tamam herkesin çocugu kendine kıymetli ben benim kızım yapncada kızarım bir yerde iken de hep kızımın arkasında gölge gibiyim tam elleyecekken hep tutarım sorumsuz anne çok sen çocuguna sahip çık böyle arkadaşın olmasada olur eksiklik değl bence boşver

Empatiden bahsetmisken evet kucuk bir cocuk sizin bebeginize zarar verebilecek davranis da bulunmuş. Cocuk psikolojisi diyorsunuz da bu sadece kendi cocugunuz uzerinde onemsediginiz bi durum ki 2 yasindaki cocuga "yetti be" diye bagirabiliyorsunuz.. Bence tartistigimiz konular birbirinden cok bağımsız. Evet bebeginize zarar gelmesini istemiyorsunuz ama bu size 2 yasindaki bir cocuga bagirma hakki vermez. Ona kizmak yerine annesine cocuguna sahip cikmasini soylemeliydiniz.. hakliyken haksiz duruma dusmussunuz

turkce biliyorsunuz degil mi?

hanımefendi konuyu tekrar bir okuyun isterseniz...

çok teşekkürler konuyu anladığınız için ayrıca teşekkürler

bende aynen öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…