- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
bence Gereksiz Bi Kaos Bu.....sonuçta Sen O Bebeği Aldirmiycaksin Yani Okadar Vicdansiz Olamazsin..
öbür Tarafta Sana Sormiycakmi Beni Neden Istemedin Diye..ne Diyceksin Sebepsizmi Diyceksin.....
Ben Hep Derim Bi şeyin Kiymetini Anca Mücadele Verirsek Anlariz...bu Düşüncen Hiç Uğraşmadan Oluğu Için...bizim Gibi Olsaydin şimdi Aman Bebişime Bişey Olmasin Diyerek Yatmakla Geçirirdin Ilk Günlerini...
Bence Böyle şeyler Düşünceğine Bebeğini Düşün şükret Allaha Sana Hemen Meleğini Gönderdiği Için Ve Dua Et Bebeğin Için Sağlikla Dünyaya Gelmesi Için
arkadaşlar yazılarınız için çok teşekkür ederim eşimin durumdan haberi yok tabii. ama yazılarınız güç verdi bebeği olmayanları okudukça lanet ettim kendime.
Arkadaşım senin 1 çocuğun var mı yok mu? Profilinde var yazıyor ancak burada yazdıklarından yokmuş gibi bir izlenim ortaya çıkıyor. Eğer varsa bu duyguyu yaşamış bir olarak bebeğine kıymaman yani aklından bile geçirmemen gerekiyor. yoksa da oraya neden öyle yazdın? ilginç geldi.
Canim Bu Durumun Bence Tamamem Gebelik Te Hormonlarinin Değişmesiyse Alalkali şuan Ilkez Hamile Kaliyosun Ve Doğal Olarak şaşkinlik Içerisindesininanin Bir Sebebi Yok Bilmediğim Bir Kaosun Içindeyim Sanki. Aklima Gelmiyo Değil Bu Kadar Insan Bebek Diye Uğraşirken Ben Ilk Ayda Hamile Kaldim Ama Nedne Böyleyim Inanin Bilmiyorum. Herkes Bana Kizcak Biliyorum Yaa Ben Böyle Düşünüyorum Diye Bebeğim Gelişmezse Diye Düşünüyorum Of Bilmiyorum çok Karişiğim
canım senin bebeiş varmı,??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?