- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
maalesef yok canım. :1no2: olması için çabalıyoruz. Dualar ediyoruz. Sonra da böyle başlıklar görünce çıldırıyoruz.klava:
canım yaa inşallah sende bir an önce bebegine kavusursun.ben 6+4 hamişim.cok güsel bi duygu canım.inşallah en kısa zamanda sen de tadarsın.dua ederim sana canım benim:teselli:
hepinize binlerce kere teşekkürler iyiki size sormuşumm iyiki danışmışımda kafama göre iş yapmamışım
evet vazgeçtim bi duygusal anımdı sanırım elim karnımda onu tutuyorum ve ne zaman elimi karnıma götürsem pıt pıt bişiler atıyo teşekkürmü ediyo bana acaba veya kızıyomu bilmiyorum. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım bebeğim bana kızmamıştır
tercih senin tabii ki ama kızdığım konuda kendini o kadar parçalayan insanlar var bebek sahibi olmak için sende madem içinde tereddütlerin vardıda neden hamile kaldın canım benim.darılma ama çok üzüldüm gerçekten.içinde ufacık bir can var tekrar düşün derim.hamileliğin başlarında hepimizde oluyor endişeler korkular seninde böyle birşey olabilir.tercih senin tekrar diyorum ileriyi düşün bi hayal et doğurursan keşke doğurmasaydım diyerek hem kendine hem bebeğe ızdırap çektireceksen tamam.ama yok kendimi bilen insanım illaki eninde sonunda bir çocuğum olucak erkenden olsun diyorsan ki ben öyle diyorum o zaman doğur.muhteşem bir duygu karnında kıpırdamaya başladığında çok duygusallaşıp ağladığın günler olucak bir an önce doğsunda koklayım diyeceksin.hakkında hayırlısı neyse o olsun.:çok üzgünüm:kızlarr bilmiyorum neden böyle oldummm.. ben ki o bebeği çok istiyordummm bilmiyorum belki hala istiyorumdur ama içimde bebeği aldırmamı isteyen bişiler var niye böyleyim bilmiyorum:bbo: kendime inanamıyorum kürtaj sitelerini dolanıyorum of
bence sana çok kızmıştır bbeeğin.çünkü onu çok üzdün ki bizi de üzdün.sevindim karar degiştirmene.zaten bebegi aldırıcana inanmamıstım ne yalan söyliyim.
:çok üzgünüm:kızlarr bilmiyorum neden böyle oldummm.. ben ki o bebeği çok istiyordummm bilmiyorum belki hala istiyorumdur ama içimde bebeği aldırmamı isteyen bişiler var niye böyleyim bilmiyorum:bbo: kendime inanamıyorum kürtaj sitelerini dolanıyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?