Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

sevgilimle pazar günü ayrıldıkta acaba onunla tekrar mı başlayacağız yada başka birimi acaba

adigegupse kahve içte bakayım canım
of bugün o kadar kötü rüyalar gördüm ki zaten.bu erkekler niye böyle sinir oluyorum arasalar ya

Son düzenleme:
adigegupse kahve içte bakayım canım
of bugün o kadar kötü rüyalar gördüm ki zaten.bu erkekler niye böyle sinir oluyorum arasalar ya

canım işteyim şimdi burdakiler oruçlu içemem akşam da dısarı cıkıcam ( bugün dogum günümde) :))

o erkekleri hiç sorma canım bildiğin yontulmamış kalaslar :)

Son düzenleme:
canım işteyim şimdi burdakiler oruçlu içemem akşam da dısarı cıkıcam ( bugün dogum günümde) :))

o erkekleri hiç sorma canım bildiğin yontulmamış kalaslar :)

aa doğum günün kutlu olsuuuuuun
bende içeyim derya ablaya yolluyorum bide sıkıldıkça hehehe.rüyamda onu gördüm de

tutarlı mı bari canım dedikleri. tşk ederim bu aradaaa

ımm sanki biri bakıyomuş gibi bilmiyorum ama.yani şey diyo mesela falında timsah çıktı böyle bişey olucak demek falan tarzı.gece yollayınca sabaha gelicek cevap diyo mesela bilemedim o yüzden ama site falı gibi de değil cidden sallamıyo o kadar:)

kız rapis sen bana tarot bakmadın ki ..

hay allah unuttum mu ki ben yoksa...

yanlış anlama ha...

ben sana her şartta kart açarım

kaderinde şanssız bir dönem yaşıyorsun çıkış yolu bulamıyorsun eski bir ilişkinden dolayı olabilir yada bu ilişkinin yeniden gündeme gelmesi söz konusu.duygularından emin değilsin fakat eski ilişkini düşünmeyi bırakmalısın onu seçersen bu sana mutsuzluk getirecek.hislerine güveniyorsun özgüvenin yüksek bazı olayları önceden sezip ona göre hareket edebiliyorsun.iş hayatında başarılı olacak istediğin yere geleceksin.

sana tarot bakatım sende bana ne bakarsan artık

kaderinde şanssız bir dönem yaşıyorsun çıkış yolu bulamıyorsun eski bir ilişkinden dolayı olabilir yada bu ilişkinin yeniden gündeme gelmesi söz konusu.duygularından emin değilsin fakat eski ilişkini düşünmeyi bırakmalısın onu seçersen bu sana mutsuzluk getirecek.hislerine güveniyorsun özgüvenin yüksek bazı olayları önceden sezip ona göre hareket edebiliyorsun.iş hayatında başarılı olacak istediğin yere geleceksin.

kız rapis sen bana tarot bakmadın ki ..

hay allah unuttum mu ki ben yoksa...

yanlış anlama ha...

ben sana her şartta kart açarım

canım sana özgürlük kartı çıktı...

tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et

meleklerin bunun için çalışıyor...

bu bir uyarıdır...kendi içindeki hapisanenden çık !

sen bana hala tarot bakmadın biliyosun dimi

bende katina alsam diye düşünuuyorum çok kararsızım ya...

evet... çok doğru herşey...

kaderimde şansız bir dönem yaşadığım çok doğru..kesinlikle

bunun sebbei bir erkek değil ama

eski ilişkimi düşünürüm bazen onla evlenseydim daha mı iyi olurdu diye...

arada öyle saçma salak şeyler düşünuyorum ..ki zaten mutsuz olucaktım biliyorum ki sen bile söyledin...

hislerim evet çok kuvetli ama özgüvenim bu aralar yerlerde...olsun..

iş hayatı ise sürpriz seneye bu zamanda çalışmayı düşünuyorum çünkü:)
yani çok iyi baktın :)

kahve falı bakabiliyorsan falıma bakarmısın canım :) falımın tuttuğuna sevindim

1 tılsım 7 lisi ters
2 değnek kraliçesi ters
3 değnek 3lüsü ters
4 değnek 8 lisi düz
5 değnek prensi düz
6 değnek 7 lisi ters
7 kılıç 8 lisi ters
8 kılıç 4 lüsü düz
9 tılsım ası düz
10 imparator ters

yorumlarmısın canım

canım kart çekebilirsen tarot bakarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…