- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
canım yeni fal yükseyecek misin eskisine mi bakayım :)
kahvemi içtim de
yeni kahve içicem canım bugün yüklerim öyle bakarz olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yeni fal yükseyecek misin eskisine mi bakayım :)
kahvemi içtim de
yeni kahve içicem canım bugün yüklerim öyle bakarz olur mu ?
Tamam canim ben de yeni icerim :)
Eki Görüntüle 809522 Eki Görüntüle 809523 Eki Görüntüle 809524 Eki Görüntüle 809525 Eki Görüntüle 809526 Eki Görüntüle 809527 Eki Görüntüle 809528 Eki Görüntüle 809529 Eki Görüntüle 809530 Eki Görüntüle 809531 Eki Görüntüle 809532 Eki Görüntüle 809533 Eki Görüntüle 809534 Eki Görüntüle 809535
haydi kızlar fallaşalım sıkıntıdan ölüyoruuuum
bu ara herşeyden kendine bir olumsuzluk çıkarıyorsun sen bardagın dolu tarafını görmektense hep boş tarafıyla ugrasıyorsun bu yüzden de mutlu olma şansını kendi kendine azaltıyorsun canım ama unutmaman gereken birşey var ki mutlu olmak sadece ve sadece senin elinde olan birşey. bunun için çaba göstermelisin birazda. bir konu hakkında çok büyük bir mücadele içindesin sanırım okulunla alakalı bu. sana daha öncede söyledm okul hytn istediğin gbi sonuclanacak en azından grdklerim ve hislerm bana bunu söylüyorlar. sen sevgilinle ayrılmıştın değil mi? eğer şuan da hayatında kimse yoksa kısa zaman içinde ben bu çocukla senin mühim bir konu hakkında tekrar konusacağınızı görüyorum. okulla ilgili konulara o kdr yoğunlaşmışsın ki, bu aragerek ailene gerekse yakın çevrenle neredeyse birşey paylaşmaz onlara yeternce vakit ayırmaz olmuşsun. yüzünü biraz da onlara dönme vaktn gelmedi mi canım? yoksa kalpleri çok kırılacak sana karşı benden söylemesi. yakınlarından biri zor durumda canım ve senin onu farkedip yardm etmeni bekliyor. bir de sen bu ara etrafına karşı çok gereksz konusmalar da yapıyorsun canım. çok geveze olmuşsun yani. bu huyun basına bir çorap örmeden bir sussan iyi olacak gbi
hahaha adige aynen öylee:)) canım yüksek lisansa kabul edildim ben ama durum şu ki ydsden 53 aldım okul diyoki ya hazırlık oku yada 60 almadan ders vermeyiz ama 60ı geçen çok çok az insan var.ders vermezlerse bi işe yaramaz ki bu durum ben geçsem gene başvururum.muafiyet koysa falan belki olur.anam belki muafiyet koyar bak inşallah hislerin doğru çıkar.yine gidicem kayıda elimde bulunsun diye ama farklı şehir ya ona göre plan yapamıyorum dersleri veriyosa kesin ev bakıcam vermiyosa dondurucam ama dondurmak hiç hiç istemyiorum eski erkek arkadaşımlada konuşmadık ay inşallah konuşuruz.yakın zamanda mı hissediyosun canımcım?
tam bir zaman vermiyim canım çünkü o konu da tam birşey göremedm fakat çok da uzun bir süre olacağını düşünmüyorum. bakalım kısmet
rica ederim canım. nasıl olayım sıkıntıdan patlıyorum evde. bir yandan alese hazırlanıyorum bir yandan kpss ye. deli olacam az kaldı. başvurdgum işlerden de cevap gelmedi. gel de sinir olma işte.
kötü şeyler hep üst üste gelir ya.allese bende giricem yükseltmek için canım.kpss kas bence ales kolay zamanı denk getirmen lazım.hoş ben sayısalcıyım belki ondan böyle diyorum
bende sözelciyim cnım edebiyat mezunuyum sayısalla aram pek yok ama bakalım yapcaz birşeyler