• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

1 tılsım 7 lisi ters
2 değnek kraliçesi ters
3 değnek 3lüsü ters
4 değnek 8 lisi düz
5 değnek prensi düz
6 değnek 7 lisi ters
7 kılıç 8 lisi ters
8 kılıç 4 lüsü düz
9 tılsım ası düz
10 imparator ters

yorumlarmısın canım

canım zamanın da çok çalışmışsin bir haksızlığa uğramışsn. Işle ilgili Bir ayrılık olmuş. Kendini biraz geri çekmişsn ve dinlenmeye ihtiyacın var. Geleceğe yönelik plan yapmak istemiyorsun. Aslında iyi bir iş fırsatı eline geçmesini istiyorsun. canım koç burcu biri ile ileride biri aranız bozulabilir. Bu kişi baba koca gibi biri ve senin üzerinde çok etkisi var.

:) ilginçmiş babam koç burcu değil o zaman kocam daha evlenmeden aram bozuldu bozulmasaydı keşke :D

canım zamanın da çok çalışmışsin bir haksızlığa uğramışsn. Işle ilgili Bir ayrılık olmuş. Kendini biraz geri çekmişsn ve dinlenmeye ihtiyacın var. Geleceğe yönelik plan yapmak istemiyorsun. Aslında iyi bir iş fırsatı eline geçmesini istiyorsun. canım koç burcu biri ile ileride biri aranız bozulabilir. Bu kişi baba koca gibi biri ve senin üzerinde çok etkisi var.

tolin merhaba katina falıma bakarmısın

eşin cinsellıge cok onem veren bırı ve askta da cınsellıktede zırvedesınız ayrıca cevrende kurnaz ve haset bırısı var ve bu kısı ıs yada ozel yasantında senın yanlıs tercıh yapmana sebep olabılır bu kısıye dıkkat etmelısın:)

yorumlamak isteyen..:34: $13080180.jpg $13080181.jpg $13080182.jpg $13080183.jpg $13080187.jpg

tarot falına bakarım canım ama kahve falımı buraya koymam 15 20 dk sürebilir beklermisin

beklerim ama rapisa biraz ayrıntılı fal lazım bana.eskisiyle ilgili biraz detay durumları anlaatacak birşey,olaylar oldu çok.çok seviyorum,o da beni seviyor,ama olmuyor,yada sevmiyor.işte bunları bana biraz detaylı söyleyebilirsen ben de falını bekliyorum.

canım ben falcı değilim kendimce bakmaya çalışıyorum pekte anlamıyorum bazen baktığım tutuyor bazen tutmuyor yani öyle detay falan bilmiyorum kendimce kartlara göre yorumluyorum

beklerim ama rapisa biraz ayrıntılı fal lazım bana.eskisiyle ilgili biraz detay durumları anlaatacak birşey,olaylar oldu çok.çok seviyorum,o da beni seviyor,ama olmuyor,yada sevmiyor.işte bunları bana biraz detaylı söyleyebilirsen ben de falını bekliyorum.

canım kahve yaptım şimdi ama madem tarotta bakıyorsun kendim için ikisine beraber baksan süper olur :) birde neden son kart hariç yaz dedin

istersen kendine on kart seç,ben kelt hacı bakabilirim bana son kart hariç açıp yazarsan.kartları.

Back