- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
ilişkinin önünde başka bir aşk görünüyor derken yani erkek arkadaşımın hayatında başkası var manasında mı
canım Ben öyle yorumladım. Sonuçta bu bir Fal. Maddi bir kayıp yaşadın mi. Bir sınavı kaybetmişsndr ya da işten ayrılmışdr bunun gibi birşey olmuş hayatında bunun nedeni ilişkin gibi gözüküyor. Ilişkiye çok kaptırmışsin. Bu da kayıplara neden olmuş gibi.
tolin "katina falı baktırmak ısteyenler:)" konu açtığından beri sana katina falı baktırma istiyorum bakarmısın . bu arada profilindeki kedicikte çok tatlıymış
tolin bana katina falı bakarmısın
bende sana melek kartı çekerim ...
istediğin soruyu sorman yeterli ister bana ister içinden..
eğer bakarsan
melissa- mehmet ...evliyiz ve onun şu an ki hisslerini merak ediyorum...
yakın zamanda ısle alakalı sıkıntıların olabılır yada yaptıgın ısten zevk almama gıbı bır durum soz konusu olabılır ayrıca bu ayrılık surecınde baya bı sabırlı davranmıssın ve sızın ılıskınız aslında aranızdakı guven problemınden dolayı bıtmıs ancak sabrın odullendırılcek ve gerı donus ıcın farklı yollar denenıcek...
eğer bakarsan
canım bana da melek kartı çekermisin
su donem hayata kuskun ve herseyden nefret eder haldesın ve bu cocuk aslında kendını korumak ıcın sana hata yapmıs yanı senden ayrılmıs ancak sızın ıcın yenıden bır bırlesme soz konusu ve bu cocuk sana dondugunde sende bu cocugu affedıceksın....
su donem hayata kuskun ve herseyden nefret eder haldesın ve bu cocuk aslında kendını korumak ıcın sana hata yapmıs yanı senden ayrılmıs ancak sızın ıcın yenıden bır bırlesme soz konusu ve bu cocuk sana dondugunde sende bu cocugu affedıceksın....
canım Ben öyle yorumladım. Sonuçta bu bir Fal. Maddi bir kayıp yaşadın mi. Bir sınavı kaybetmişsndr ya da işten ayrılmışdr bunun gibi birşey olmuş hayatında bunun nedeni ilişkin gibi gözüküyor. Ilişkiye çok kaptırmışsin. Bu da kayıplara neden olmuş gibi.
tolin sevgilimin hayatında başka biri mi var bunu görebiliyormusun
hayır baska bırıne daır bı kart acılmadı...
eğer bakarsan
eşin cinsellıge cok onem veren bırı ve askta da cınsellıktede zırvedesınız ayrıca cevrende kurnaz ve haset bırısı var ve bu kısı ıs yada ozel yasantında senın yanlıs tercıh yapmana sebep olabılır bu kısıye dıkkat etmelısın:)
karsındakı alaycı ve asırı kıskanc bırısı olarak cıkmıs falda acıkcası bu kısıyle aranızda bı ılıskı olabılecegını pek goremedım ben ancak ılerıde eskıde kalmıs bır ılıskının tekrar gundeme gelmesı yada yenı bır ask cıkmıs sana ve bu ask karsılıklı sevgıye dayalı guclu bı ask olucak olarak cıktı....
falıma bakana tarot falı bakmaya çalışıcam
Eki Görüntüle 772968 Eki Görüntüle 772969 Eki Görüntüle 772970 Eki Görüntüle 772971 Eki Görüntüle 772972 Eki Görüntüle 772973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?