- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
slm bende balık burcucum benınde falıma baka bılırmısın ark.
canım biz burda karşılıklı fal bakıyoruz. eğer sende karşılığında fal bakarsan tabiki de bakarız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm bende balık burcucum benınde falıma baka bılırmısın ark.
canım patronlar yanımda gitsnler bakıcam :)
canım senin bu yakınlarda denizaşırı bir yere gitme gibi bir düşüncen var mı. burda öyle birşey çıkmış çünkü. ya sen deniz aşırı bir yere gidiceksin ya da öyle bir yerden bir misafirin gelicek. senin için çok da önemli olmayan bir haber alıcaksın ama burda önemli olan hbrin ne olduğu değil haberi getiren kişi canım. senin hakkında çok da iyi niyetli biri değil bu.aman dkkat et derim. yakın bir zamanda bir haksızlığa ugrayabilirsin canım, tedbirli olmanda fyda var. yalnız eğitiminle alakalı çok güzl başarıların olucak senin. maşallah diyelm
eğitim konusunda bazı isteklern var gerçekleştrmek istediğin, yeni atılımlar yapmak istiyorsun ve azmin sayesnde bunları başaracaksın canım. aileyle alaklı bazı sıkıntılar görüyorum. kendini sanki bu sıkıntıların altında ezilmiş gibi hissediyorsun. bu konuda da gün geçtikçe kndini yıpratıyorsun.büyük değişimler yaşayacaksın ama bunların hepsi senin isteklern doğrultusunda gelişmeyecek ne yazık ki. fincanı kapatırken ne dilediysen dileğin gerçekleşecek canım. sadece biraz sabır.
benim görebildiklerim bunlar :)
evet yüksek lisans yapmak istiyorum ama burda değil okuduğum okulda başka şehir yani.kabul etmiyolar.erkek arkadaşımdan ayrıldım bide onu hiç göremedin mi
o konuyla alakalı hiç birşey göremedim canım ne yazık ki.. başka fallar koydgunda tekrar bakarım ama :)
tamam canım çok teşekkürler çok sağol.inşallah istediğim yeride kabullenir ailem ya
tamam canım ozelden sorunu ısımlerı yaz aksam geldıgımde bakıcam sımdı cıkmam gerekıyo:)
oğlak burcuyla ilgili ayrılık çıkmış o zaman canım. bana sanki aslan burcuyla olacakmış gibi geliyor. yalnız dikkatli olmalısın.şuanda yıldız kartı ters dönmüş. kendini toparlamalısın. :)
evde kahve kalmamış. öğleden sonra içip koyarım. teşekkürler.
redmars benim falıma da bakarmısın
canım kart çekersen yorumlarım. Yalnız kelt haçı yöntemiyle kart çeker misin. Takılırsan bana sor canım.
canım maddi anlamda eline bir fırsat geçmiş. Fırsatı değerlendirememişsin. Ilişkinin ters gittiği görülüyor.sende barışma isteği var.yalnız bu ilişkinin önünde başka bir aşk gözüküyor. Ateş grubu bir kadın ilişki üzerinde olumsuz etki ediyor. Canım gelecek kartı bana güzel bir ilişki evli olacağını gösteriyor. Yalnız kiminle ilişki ol belli değil. :)1 tılsım ası ters
2 aşıklar
3 kupa altılısı ters
4 kupa prensi düz
5 mahkeme ters
6 adalet düz
7 değnek kraliçesi ters
8 güç ters
9 ay ters
10 dünya düz
teşekkür ederim
canım maddi anlamda eline bir fırsat geçmiş. Fırsatı değerlendirememişsin. Ilişkinin ters gittiği görülüyor.sende barışma isteği var.yalnız bu ilişkinin önünde başka bir aşk gözüküyor. Ateş grubu bir kadın ilişki üzerinde olumsuz etki ediyor. Canım gelecek kartı bana güzel bir ilişki evli olacağını gösteriyor. Yalnız kiminle ilişki ol belli değil. :)
kızlar merhaba. bana katina, tarot ya da iskambil bakanın resimler yüklediği takdirde kahve falına bakarım. buyrun fallaşmaya :)
canım maddi anlamda eline bir fırsat geçmiş. Fırsatı değerlendirememişsin. Ilişkinin ters gittiği görülüyor.sende barışma isteği var.yalnız bu ilişkinin önünde başka bir aşk gözüküyor. Ateş grubu bir kadın ilişki üzerinde olumsuz etki ediyor. Canım gelecek kartı bana güzel bir ilişki evli olacağını gösteriyor. Yalnız kiminle ilişki ol belli değil. :)
ısımlerı ve sorunu ozelden yazarsan katına bakabılırım....