• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

$IMG_1553.jpg $IMG_1545.jpg $IMG_1546.jpg $IMG_1547.jpg $IMG_1548.jpg $IMG_1549.jpg $IMG_1550.jpg $IMG_1551.jpg $IMG_1552.jpg $IMG_1544.jpg
canımcım şimdiden çok teşekkür ederim.:16:

canım senin bu yakınlarda denizaşırı bir yere gitme gibi bir düşüncen var mı. burda öyle birşey çıkmış çünkü. ya sen deniz aşırı bir yere gidiceksin ya da öyle bir yerden bir misafirin gelicek. senin için çok da önemli olmayan bir haber alıcaksın ama burda önemli olan hbrin ne olduğu değil haberi getiren kişi canım. senin hakkında çok da iyi niyetli biri değil bu.aman dkkat et derim. yakın bir zamanda bir haksızlığa ugrayabilirsin canım, tedbirli olmanda fyda var. yalnız eğitiminle alakalı çok güzl başarıların olucak senin. maşallah diyelm:nazar:
eğitim konusunda bazı isteklern var gerçekleştrmek istediğin, yeni atılımlar yapmak istiyorsun ve azmin sayesnde bunları başaracaksın canım. aileyle alaklı bazı sıkıntılar görüyorum. kendini sanki bu sıkıntıların altında ezilmiş gibi hissediyorsun. bu konuda da gün geçtikçe kndini yıpratıyorsun.büyük değişimler yaşayacaksın ama bunların hepsi senin isteklern doğrultusunda gelişmeyecek ne yazık ki. fincanı kapatırken ne dilediysen dileğin gerçekleşecek canım. sadece biraz sabır.

benim görebildiklerim bunlar :)

Son düzenleme:
canım senin bu yakınlarda denizaşırı bir yere gitme gibi bir düşüncen var mı. burda öyle birşey çıkmış çünkü. ya sen deniz aşırı bir yere gidiceksin ya da öyle bir yerden bir misafirin gelicek. senin için çok da önemli olmayan bir haber alıcaksın ama burda önemli olan hbrin ne olduğu değil haberi getiren kişi canım. senin hakkında çok da iyi niyetli biri değil bu.aman dkkat et derim. yakın bir zamanda bir haksızlığa ugrayabilirsin canım, tedbirli olmanda fyda var. yalnız eğitiminle alakalı çok güzl başarıların olucak senin. maşallah diyelm:nazar:
eğitim konusunda bazı isteklern var gerçekleştrmek istediğin, yeni atılımlar yapmak istiyorsun ve azmin sayesnde bunları başaracaksın canım. aileyle alaklı bazı sıkıntılar görüyorum. kendini sanki bu sıkıntıların altında ezilmiş gibi hissediyorsun. bu konuda da gün geçtikçe kndini yıpratıyorsun.büyük değişimler yaşayacaksın ama bunların hepsi senin isteklern doğrultusunda gelişmeyecek ne yazık ki. fincanı kapatırken ne dilediysen dileğin gerçekleşecek canım. sadece biraz sabır.

benim görebildiklerim bunlar :)

evet yüksek lisans yapmak istiyorum ama burda değil okuduğum okulda başka şehir yani.kabul etmiyolar.erkek arkadaşımdan ayrıldım bide onu hiç göremedin mi :(

evet yüksek lisans yapmak istiyorum ama burda değil okuduğum okulda başka şehir yani.kabul etmiyolar.erkek arkadaşımdan ayrıldım bide onu hiç göremedin mi :(

o konuyla alakalı hiç birşey göremedim canım ne yazık ki.. başka fallar koydgunda tekrar bakarım ama :)

tolin merhaba rica etsem benimde katina falıma bakarmısın bilgileri sana özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolmuş bakarsan çok sevinirim

tamam canım ozelden sorunu ısımlerı yaz aksam geldıgımde bakıcam sımdı cıkmam gerekıyo:)

redmars benim falıma da bakarmısın

oğlak burcuyla ilgili ayrılık çıkmış o zaman canım. bana sanki aslan burcuyla olacakmış gibi geliyor. yalnız dikkatli olmalısın.şuanda yıldız kartı ters dönmüş. kendini toparlamalısın. :)

evde kahve kalmamış. öğleden sonra içip koyarım. teşekkürler.

1 tılsım ası ters
2 aşıklar
3 kupa altılısı ters
4 kupa prensi düz
5 mahkeme ters
6 adalet düz
7 değnek kraliçesi ters
8 güç ters
9 ay ters
10 dünya düz

teşekkür ederim

canım kart çekersen yorumlarım. Yalnız kelt haçı yöntemiyle kart çeker misin. Takılırsan bana sor canım.

1 tılsım ası ters
2 aşıklar
3 kupa altılısı ters
4 kupa prensi düz
5 mahkeme ters
6 adalet düz
7 değnek kraliçesi ters
8 güç ters
9 ay ters
10 dünya düz

teşekkür ederim
canım maddi anlamda eline bir fırsat geçmiş. Fırsatı değerlendirememişsin. Ilişkinin ters gittiği görülüyor.sende barışma isteği var.yalnız bu ilişkinin önünde başka bir aşk gözüküyor. Ateş grubu bir kadın ilişki üzerinde olumsuz etki ediyor. Canım gelecek kartı bana güzel bir ilişki evli olacağını gösteriyor. Yalnız kiminle ilişki ol belli değil. :)

:( ilişkinin önünde başka bir aşk görünüyor derken yani erkek arkadaşımın hayatında başkası var manasında mı

canım maddi anlamda eline bir fırsat geçmiş. Fırsatı değerlendirememişsin. Ilişkinin ters gittiği görülüyor.sende barışma isteği var.yalnız bu ilişkinin önünde başka bir aşk gözüküyor. Ateş grubu bir kadın ilişki üzerinde olumsuz etki ediyor. Canım gelecek kartı bana güzel bir ilişki evli olacağını gösteriyor. Yalnız kiminle ilişki ol belli değil. :)

yaşantın hızlı ilerliyor hedeflerine çabuk ulaşıyorsun.işle ilgili sorunları çözüyorsun.karşına dengeli bir arkadaşlık yada aşk yaşayacağın biri çıkabilir yakın zamanda.fakat yapmak istediğin birşey için sen hile yapacaksın ama bu çok büyük bişey değil insanlara pek bir zararı olan bişey değil.yani başkalarına farkettirmeden sen yapmak istediğin şeyi yapacaksın onların ruhu bile duymayacak seninde isteğin olacak.kaderinde sıkıntılı bir döneme gireceksin sanki hareketlerinin kısıtlanacağı bir dönem ellerin gözlerin bağlı bişey yapamıyorsun gibi ama umutsuz görünsede bu sıkıntılar geçecek

kızlar merhaba. bana katina, tarot ya da iskambil bakanın resimler yüklediği takdirde kahve falına bakarım. buyrun fallaşmaya :)

emek verdiğin bir konuda işle ilgili olablir hayal kırıklığı yaşıyorsun uğraşmışsın ama istediğin gibi olmamış. bu durum sende duraksamaya sebep olabilir bu durgunluk seni olumsuz etkileyebilir.fakat sen yine de işlerini toparlayacaksın maddi manevi zenginleşeceksin büyük bir başarı elde edeceksin.bazı çekişmeler yaşanabilir kaygılanabilirsin bu da senin başarına gölge düşürebilir

tolin "katina falı baktırmak ısteyenler:)" konu açtığından beri sana katina falı baktırma istiyorum bakarmısın . bu arada profilindeki kedicikte çok tatlıymış

ısımlerı ve sorunu ozelden yazarsan katına bakabılırım....

karsındakı alaycı ve asırı kıskanc bırısı olarak cıkmıs falda acıkcası bu kısıyle aranızda bı ılıskı olabılecegını pek goremedım ben ancak ılerıde eskıde kalmıs bır ılıskının tekrar gundeme gelmesı yada yenı bır ask cıkmıs sana ve bu ask karsılıklı sevgıye dayalı guclu bı ask olucak olarak cıktı....

Back