• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

:( ilişkinin önünde başka bir aşk görünüyor derken yani erkek arkadaşımın hayatında başkası var manasında mı

canım Ben öyle yorumladım. Sonuçta bu bir Fal. Maddi bir kayıp yaşadın mi. Bir sınavı kaybetmişsndr ya da işten ayrılmışdr bunun gibi birşey olmuş hayatında bunun nedeni ilişkin gibi gözüküyor. Ilişkiye çok kaptırmışsin. Bu da kayıplara neden olmuş gibi.

yakın zamanda ısle alakalı sıkıntıların olabılır yada yaptıgın ısten zevk almama gıbı bır durum soz konusu olabılır ayrıca bu ayrılık surecınde baya bı sabırlı davranmıssın ve sızın ılıskınız aslında aranızdakı guven problemınden dolayı bıtmıs ancak sabrın odullendırılcek ve gerı donus ıcın farklı yollar denenıcek...

:( evet bugün işten çıkarıldım

canım Ben öyle yorumladım. Sonuçta bu bir Fal. Maddi bir kayıp yaşadın mi. Bir sınavı kaybetmişsndr ya da işten ayrılmışdr bunun gibi birşey olmuş hayatında bunun nedeni ilişkin gibi gözüküyor. Ilişkiye çok kaptırmışsin. Bu da kayıplara neden olmuş gibi.

su donem hayata kuskun ve herseyden nefret eder haldesın ve bu cocuk aslında kendını korumak ıcın sana hata yapmıs yanı senden ayrılmıs ancak sızın ıcın yenıden bır bırlesme soz konusu ve bu cocuk sana dondugunde sende bu cocugu affedıceksın....

tolin bana katina falı bakarmısın

bende sana melek kartı çekerim ...

istediğin soruyu sorman yeterli ister bana ister içinden..

eğer bakarsan

melissa- mehmet ...evliyiz ve onun şu an ki hisslerini merak ediyorum...

Son düzenleme:
canım bana da melek kartı çekermisin

eğer bakarsan

yakın zamanda ısle alakalı sıkıntıların olabılır yada yaptıgın ısten zevk almama gıbı bır durum soz konusu olabılır ayrıca bu ayrılık surecınde baya bı sabırlı davranmıssın ve sızın ılıskınız aslında aranızdakı guven problemınden dolayı bıtmıs ancak sabrın odullendırılcek ve gerı donus ıcın farklı yollar denenıcek...

atanamıyorum canım. Atanma şansım da az gibi. O yüzden sıkıntılıym. Onunda pişman olup döneceğini sanmıyorum. Keşke söylediklerin doğru çıksa da dönüş olsa.

eğer bakarsan

tamam gelıyorum bırazdan:)

canım bana da melek kartı çekermisin

kartın diyor ki sevgi yolla

çok ama çokkk karamsarsın...ve sadece senin sevginle iyi düşüncelerinle kalbine sevgi tohumları ekebilirsin...

sana herşeyden önce 'sen' lazımsın:34:

Son düzenleme:
tolin sevgilimin hayatında başkası mı var bunu görebiliyormusun

su donem hayata kuskun ve herseyden nefret eder haldesın ve bu cocuk aslında kendını korumak ıcın sana hata yapmıs yanı senden ayrılmıs ancak sızın ıcın yenıden bır bırlesme soz konusu ve bu cocuk sana dondugunde sende bu cocugu affedıceksın....

tolin sevgilimin hayatında başka biri mi var bunu görebiliyormusun

redmars kahve falı bakabiliyorsan falıma bakarmısın

eğer bakarsan

eşin cinsellıge cok onem veren bırı ve askta da cınsellıktede zırvedesınız ayrıca cevrende kurnaz ve haset bırısı var ve bu kısı ıs yada ozel yasantında senın yanlıs tercıh yapmana sebep olabılır bu kısıye dıkkat etmelısın:)

eşin cinsellıge cok onem veren bırı ve askta da cınsellıktede zırvedesınız ayrıca cevrende kurnaz ve haset bırısı var ve bu kısı ıs yada ozel yasantında senın yanlıs tercıh yapmana sebep olabılır bu kısıye dıkkat etmelısın:)

çok teşekkür ederim canım...çok haklısın da ayrıca...gecikme için özür dilerim

kartın diyor ki güç sende...

kendini zayıf...hissetsende asıl güç sensin

al eline gücünü...gidişata ve kuşkuya son ver ve tüm orkulara dur de...

bunu yapacak güç sende var

karsındakı alaycı ve asırı kıskanc bırısı olarak cıkmıs falda acıkcası bu kısıyle aranızda bı ılıskı olabılecegını pek goremedım ben ancak ılerıde eskıde kalmıs bır ılıskının tekrar gundeme gelmesı yada yenı bır ask cıkmıs sana ve bu ask karsılıklı sevgıye dayalı guclu bı ask olucak olarak cıktı....

canım tşk ederim. kahve resmlerini koyarsan yorumlarım canım.

canım merhaba::)
bu günlerde gerek iş gerekse sosyal hayatında bir duraklama olabilir. bu da seni ister istemez karamsarlığa itiyor. yalnız bütün bu karamsarlıkların içinde ben senin için yeni bir ilişki görüyorum canım. başta geçmişte yaşadğın huzursuzluklar senin bu ilişkiye olan gvenini etkileyebilir ama karşındaki insan sana sevgisini zaman içinde kanıtladıkça sende ona ısınacaksn. çevrende senn kötülüğünü isteyen, seni tehlikeye düşürmek isteyen arkndan sürekli fitne fesat karıstıran insanlar var. bugnlerde tanısacağın yeni bir dostunun sana çok büyük yardımları olabilir. eğer hayatının düzene girmesini ve mutlu huzurlu bir hayatın olsun istiyorsan bunun için senin de çaba sarfetmen gerek canım. her ne kdr senin arkndan konusanlar var ise senin de bazı kişiler için bnu yaptıgını görüyorum bunu yapma kendine zarar. bu aralar yaşayacağın olaylar her ne kdr sinirini bozsa da senin sakin olamyı öğrenmen gerek. şu zamnlarda kndine biraz zaman ayır ruhunu bedenini iyice dinlendir. buna çok ihtiyacn var.

Back