- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi ooomarlaaa
sevgilimle pazar günü ayrıldıkta acaba onunla tekrar mı başlayacağız yada başka birimi acaba
canım merhaba::)
bu günlerde gerek iş gerekse sosyal hayatında bir duraklama olabilir. bu da seni ister istemez karamsarlığa itiyor. yalnız bütün bu karamsarlıkların içinde ben senin için yeni bir ilişki görüyorum canım. başta geçmişte yaşadğın huzursuzluklar senin bu ilişkiye olan gvenini etkileyebilir ama karşındaki insan sana sevgisini zaman içinde kanıtladıkça sende ona ısınacaksn. çevrende senn kötülüğünü isteyen, seni tehlikeye düşürmek isteyen arkndan sürekli fitne fesat karıstıran insanlar var. bugnlerde tanısacağın yeni bir dostunun sana çok büyük yardımları olabilir. eğer hayatının düzene girmesini ve mutlu huzurlu bir hayatın olsun istiyorsan bunun için senin de çaba sarfetmen gerek canım. her ne kdr senin arkndan konusanlar var ise senin de bazı kişiler için bnu yaptıgını görüyorum bunu yapma kendine zarar. bu aralar yaşayacağın olaylar her ne kdr sinirini bozsa da senin sakin olamyı öğrenmen gerek. şu zamnlarda kndine biraz zaman ayır ruhunu bedenini iyice dinlendir. buna çok ihtiyacn var.