• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana katina, tarot yada iskambil bakanın kahve falına bakarım :)

sevgilimle pazar günü ayrıldıkta acaba onunla tekrar mı başlayacağız yada başka birimi acaba

canım merhaba::)
bu günlerde gerek iş gerekse sosyal hayatında bir duraklama olabilir. bu da seni ister istemez karamsarlığa itiyor. yalnız bütün bu karamsarlıkların içinde ben senin için yeni bir ilişki görüyorum canım. başta geçmişte yaşadğın huzursuzluklar senin bu ilişkiye olan gvenini etkileyebilir ama karşındaki insan sana sevgisini zaman içinde kanıtladıkça sende ona ısınacaksn. çevrende senn kötülüğünü isteyen, seni tehlikeye düşürmek isteyen arkndan sürekli fitne fesat karıstıran insanlar var. bugnlerde tanısacağın yeni bir dostunun sana çok büyük yardımları olabilir. eğer hayatının düzene girmesini ve mutlu huzurlu bir hayatın olsun istiyorsan bunun için senin de çaba sarfetmen gerek canım. her ne kdr senin arkndan konusanlar var ise senin de bazı kişiler için bnu yaptıgını görüyorum bunu yapma kendine zarar. bu aralar yaşayacağın olaylar her ne kdr sinirini bozsa da senin sakin olamyı öğrenmen gerek. şu zamnlarda kndine biraz zaman ayır ruhunu bedenini iyice dinlendir. buna çok ihtiyacn var.

adigegupse kahve içte bakayım canım:34:
of bugün o kadar kötü rüyalar gördüm ki zaten.bu erkekler niye böyle sinir oluyorum arasalar ya :43:

Son düzenleme:
adigegupse kahve içte bakayım canım:34:
of bugün o kadar kötü rüyalar gördüm ki zaten.bu erkekler niye böyle sinir oluyorum arasalar ya :43:

canım işteyim şimdi burdakiler oruçlu içemem akşam da dısarı cıkıcam ( bugün dogum günümde) :))

o erkekleri hiç sorma canım bildiğin yontulmamış kalaslar :)

Son düzenleme:
canım işteyim şimdi burdakiler oruçlu içemem akşam da dısarı cıkıcam ( bugün dogum günümde) :))

o erkekleri hiç sorma canım bildiğin yontulmamış kalaslar :)

aa doğum günün kutlu olsuuuuuun:52::52::52:
bende içeyim derya ablaya yolluyorum bide sıkıldıkça hehehe.rüyamda onu gördüm de:43:

tutarlı mı bari canım dedikleri. tşk ederim bu aradaaa :16:

ımm sanki biri bakıyomuş gibi bilmiyorum ama.yani şey diyo mesela falında timsah çıktı böyle bişey olucak demek falan tarzı.gece yollayınca sabaha gelicek cevap diyo mesela bilemedim o yüzden ama site falı gibi de değil cidden sallamıyo o kadar:)

kızlar bir yorumlayın bakalım bende size melek kartı açayım:8:

$13080105.jpg $13080106.jpg $13080107.jpg $13080108.jpg $13080110.jpg

Son düzenleme:
kız rapis sen bana tarot bakmadın ki ..

hay allah unuttum mu ki ben yoksa...

yanlış anlama ha...

ben sana her şartta kart açarım :16:

kaderinde şanssız bir dönem yaşıyorsun çıkış yolu bulamıyorsun eski bir ilişkinden dolayı olabilir yada bu ilişkinin yeniden gündeme gelmesi söz konusu.duygularından emin değilsin fakat eski ilişkini düşünmeyi bırakmalısın onu seçersen bu sana mutsuzluk getirecek.hislerine güveniyorsun özgüvenin yüksek bazı olayları önceden sezip ona göre hareket edebiliyorsun.iş hayatında başarılı olacak istediğin yere geleceksin.

sana tarot bakatım sende bana ne bakarsan artık :D :37:

kaderinde şanssız bir dönem yaşıyorsun çıkış yolu bulamıyorsun eski bir ilişkinden dolayı olabilir yada bu ilişkinin yeniden gündeme gelmesi söz konusu.duygularından emin değilsin fakat eski ilişkini düşünmeyi bırakmalısın onu seçersen bu sana mutsuzluk getirecek.hislerine güveniyorsun özgüvenin yüksek bazı olayları önceden sezip ona göre hareket edebiliyorsun.iş hayatında başarılı olacak istediğin yere geleceksin.

kız rapis sen bana tarot bakmadın ki ..

hay allah unuttum mu ki ben yoksa...

yanlış anlama ha...

ben sana her şartta kart açarım :16:

canım sana özgürlük kartı çıktı...

tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et

meleklerin bunun için çalışıyor...

bu bir uyarıdır...kendi içindeki hapisanenden çık !

sen bana hala tarot bakmadın biliyosun dimi:33:

bende katina alsam diye düşünuuyorum çok kararsızım ya...

evet... çok doğru herşey...

kaderimde şansız bir dönem yaşadığım çok doğru..kesinlikle

bunun sebbei bir erkek değil ama

eski ilişkimi düşünürüm bazen onla evlenseydim daha mı iyi olurdu diye...

arada öyle saçma salak şeyler düşünuyorum ..ki zaten mutsuz olucaktım biliyorum ki sen bile söyledin...

hislerim evet çok kuvetli ama özgüvenim bu aralar yerlerde...olsun..

iş hayatı ise sürpriz seneye bu zamanda çalışmayı düşünuyorum çünkü:)
yani çok iyi baktın :)

kahve falı bakabiliyorsan falıma bakarmısın canım :) falımın tuttuğuna sevindim

evet... çok doğru herşey...

kaderimde şansız bir dönem yaşadığım çok doğru..kesinlikle

bunun sebbei bir erkek değil ama

eski ilişkimi düşünürüm bazen onla evlenseydim daha mı iyi olurdu diye...

arada öyle saçma salak şeyler düşünuyorum ..ki zaten mutsuz olucaktım biliyorum ki sen bile söyledin...

hislerim evet çok kuvetli ama özgüvenim bu aralar yerlerde...olsun..

iş hayatı ise sürpriz seneye bu zamanda çalışmayı düşünuyorum çünkü:)
yani çok iyi baktın :)

1 tılsım 7 lisi ters
2 değnek kraliçesi ters
3 değnek 3lüsü ters
4 değnek 8 lisi düz
5 değnek prensi düz
6 değnek 7 lisi ters
7 kılıç 8 lisi ters
8 kılıç 4 lüsü düz
9 tılsım ası düz
10 imparator ters

yorumlarmısın canım

canım kart çekebilirsen tarot bakarım. :)

Back