bana karşı birşey hissediyor mu ?

gazamız mübarek olsun diyelim o zaman vede bol şanslar.ama dediğim gibi kendini fazla kaptırıpta üzülmeni istemem asla.anlattığın kadarıyla da bişeyler hissetmese öyle davranmazdı.sen yine de elinden geleni yap bencede

teşekkürler cnm,haklısın kaptırmak yok...ama en azından yanlış anlamamışım o açıdan rahatladım biraz
iyi ki varsınız,seviorum sizi

Buluşmadan önce seni beğenmişki, ilgisini fazlasıyla göstermiş. ama benim takıldığım şey, buluştuktan sonra bence umduğunu bulamamış gibi geldi bana ve yaptıklarına bakılırsa seninle olan ilişkisini arkadaşça sürdürmeye karar vermiş sanki. Yazdıklarına görede aramadı hiç diyosun..bence sana o gözle baksaydı mutlaka eski ilgisini devam ettirirdi.. senin yaşadıklarına benzer bir olay benimde başımda gelmişti..yani ilk kısımları benziyo hatta tıpatıp aynısı...

beğenmese çocuk 2.kez görüşmezdi heralde diye düşünüyorum açıkcası,hemde kız kardeşinide yanında getirmiş.giderken bile açık kapı bırakmış"bakarsın çat diye gelirim"demiş.

Son düzenleme:
kızlar günaydın...dün gece nete girdim,oda ordaydı...hiç bişey yazmadım kendisi yazdı... "nerdesin,hayırdır suskunsun?" diye bende hiçbişey olmamış gibi muhabeet ettim işte....çok akıcı bi konuşma olmadı ama normal bi muhabbet...
bence ben çok yanlış anlamışım "sazan gibi" atlamışım yani (( neyse arkadaş olarak devam yapacak bişey yok :'(((

hadi yaüzüldüm senin adına canımmm.daha öncede dediğim gibi senin yerinde kim olsa aynı şeyleri anlardı.artık yapacak bişey yok hayırlısını dilemekten başka.ama ben gerçekten iyi şeyler olur diye beklemiştim.kader kısmettt.

haklısın...şu an kitelenmiş gibiyim ne yapacağımı da bilmiyorum "salak gibi" hissediyorum kendimi (
neyse.......... (((((

öyle deme ama canım benm yaaaolacağı varsa er geç olur bence.olmayacaksa zaten sen ne kadar uğraşsanda olmaz.taktir i ilahi canım benm.her işte bir hayır var derler.her zaman hayırlısını dilemekten başka çare yok.kendinide üzme lütfen.

evet hayırlısı demekten başka çare yok...en kötü tarafı da hergün normal muhabbet etmek olacak sanırım ( kaçmaktan başka çare yok galiba :'(

görüştükçe acı çekeceğine inanıyorsan görüşme,yazışma derim.nasıl mutlu olacaksan öyle yap.nasıl olsa o senin hayatında önceden de yoktu,şimdi de olmayacak.kaybettiğin ya da kaybedeceğin bişey olmadı.o kadar acı çekecek bir şeyde yok.üzme tatlı canını.karşına daha ne kısmetler çıkarr.:):):)elini sallasan 50 sii saçını sallasan teliisii:):):)boşver tatlım ya

Son düzenleme:
üfff yaaa ookudum odum güzel bişi olsun diee bekliyom ama vardır bi hayır sabrılı ol sen tamamen kestiğinde hiç ummadığın bişey olabilir

evet hayırlısı demekten başka çare yok...en kötü tarafı da hergün normal muhabbet etmek olacak sanırım ( kaçmaktan başka çare yok galiba :'(

Hiç belli olmaz hayatım bu işler
arkadaşlıktan aşka dönüşen çoook örnekler bilirim
hiç üzülme hayırlıysa beri,hayırsızsa geri de.

sonucu güzel bişey olur diye bekliyordum ama hayırlısı bakalım
sen yine de gelişmeleri yaz merak ettim
birde konuşma arasında konu açılırsa teklif eden biri var falan desen nasıl olur acab

Cok garip geri adim atmis oyun oynuyor sanki ..... bu erkek milletine güvenilmez iste senin adina üzüldüm canim ama üzülerek sakin zaman arcama bosver.......

haklısınız kızlar yapabilecek hiç bişey yok beklemekten başka,kendi kaybetti
bu arada bu şarkıyı bana ve benim gibi olan herkese ayrıca bu konuda yanımda olan sizlere gönderiyorum
Sıla - oluruna bırak - 2010 | İzlesene.com

öpüyorum sizi bu arada gelişmelerden ahberdar edicem sizi :79:

teşekkür ederiz canım benmhaberlerini dört gözle bekliyoruzzz:):):)ben hala ümitliyim bu aradaHakkımızda hayırlısı olsun tabikide ama umutsuzda yaşanmıyor ki:):):)

İçime oturdu resmen be ya, güzel bir şeyler olacak diye bekliyordum, tüh. Ama ben hala ümitliyim, o paylaştığın şarkıda dediğin gibi oluruna bırak, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Bir şey olmasa da sıkma canını, elini sallasan yüz ellisi.

kızlar canımsınız sağolun desteğiniz ve o güzel "cadı" akıllarınız olmasa naparım ben

sende benm canımsın yaa:)dua edicem senin için .hayırlısıysa olsun tabi ama sanki içimdeki ses bu iş olur diyor:)içimdeki ses inşallah beni yanıltmazzzkonuşuyormusunuz hala nasıl gidiyor?önceki gibi evlilikten bahsediyor mu ya da sen oradayken onunla yaptığnız şeylerle ilgili konuştunuz mu hiç:)):):)inşallah olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…