cnm sanmam bence hoşlanmış gibi görünüyo
Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.
Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.
bencde hoşlanıyor.hoşlanmasa neden seninle ilgilensin ki?"benm oraya yolum düşmez ki"cümlesinide bence bilerek söyledi.senin ağzını aramışş.bencede ilgisiz gibi davran bakalım ne yapacakk?sen aslında ne ypman gerektiğini biliyorsunn
bakalım ayşecim,3-4 gün kaybolucam...bakalım bi ses çıkacakmı?belkide sadece arkadaş gibi görüyodur ben abartıyorumdur olamazmı? ama bi yandanda konuşulanlar felan...bana birlikteyken sence şu an yaşadığımız ne kader değilmi dedi? bu gibi şeyleri insan niye söylesinki??? öffffff kafam çok karışık
Bence bu insan sizden hoşlanıyor ama belki sizden de bir adım görmek istemiştir, tepkinizi ölçmeye çalışıyordur, cesaret edemiyor olabilir daha da ileri götürmek için işleri. O yüzden eskiden nasıl davranıyorsanız öyle davranın, değişmeyin, oluruna bırakıp biraz sabredin diyorum ben. İnşallah güzel şeyler olacak.
tık yoksa sen tıklat canım benmarkadaşın dediği gibi belki açılamıyordur.bu gibi durumlarda pekte geri çekilmemek lazımm.sen atağa geç olmazsa ben aslında çoktan arar sorar diye ümit ediyordum ama düşündüğüm gibi olmadı.neyse hayırlısı olsun diyelim ve pes etmeyelimmm,umudumuzu kırmayalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?