bana karşı birşey hissediyor mu ?

ptrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
32
0
86
Bursa
kızlar merhaba
öncelikle benim konu biraz karışık ben işin içinden çıkamadım yani siz çözerseniz çok sevinicem walla
şimdi konu şu : benim ünvden bi arkadaşım vardı sadece merhabamız olan bi arkadaş tabi başka bi muhabbet yok...aradan senler geçti birbirimizi bulduk ekledik msndi facebookdu felan... yine aradan zaman geçti bunda bi anda bi ilgi şöyleki ; işte reimlerimi beğenmeler,ilgilenmeler sürekli konuşmalar msnde beklemeler....felan filan! tabi bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz.neyse ben bayram tatili için onun memlektine gittim teyzemler orda,onun için gitmedim yani...bu benim geleceğimi duyunca sevinmeler ama nasıl tatlı diller göreceksiniz
neyse ben gitmeden 2 hafta öncesinden muhabbetler değişti biraz daha ciddi konulara dayandı.evlilik gibi...benim memlekteimi sevip sevmediğimi sordu,sonra evleneceğim inssan dışarıdan olursa naparsın gibisinden sorular sormaya başladı...neyse ben gittim 2 kez görüştük gayet güzeldi ilk buluşma olumsuz bişey olmadı yani benim açımdan en azından sonra ertesi gün yine görüştük bu sefer kız kardeşinide getirdi 3 müz çıktık arkadaşlarıda gelecekti ama gelemediler herneyse sonra eve bıraktıktan sonra tekrar görüşelim gitmeden mutlaka dedi ve bi türlü kısmet olamadı
bu arada arayıpta ilgilenme yok tabi öle cırt pırt :) benim döneceğim gün de çıt çıkmadı bende bi kısacık msjla gideceğimi herşey için tşk ettiğimi söyledim gönderdim.sonra aradı apartopar otogara gittiğini (kahvaltı bile yapmadan) eğer gitmediysen seni ben bırakayım dedi ve beni o bıraktı (gerek olamdığını söyledim hatta ısrar ettim ama dinlemedi)giderken yolda senide beklerim mutlaka dedim...yolun düşerse yada düşmesede diye oda benm oraya yolum düşmezki hem beni orada bağlayan bişey yokki dedi (lafa bak) bende bozulduğumu belli etmedim tabii cvbı yapıştırdım: "aaa ne kadar ayıp insan arkadaşım senin için geleyim der dedim" sonra beni otobüse bindirirkende yinede benim işim belliolmaz bi bakarsın çat diye gelirim dedi
ya lütfen bana yardım edin bu ne anlamadım...bana karşı bişey hissediyomu? ne yapmaya çalışıyooo??kızlar beni sadece siz kurtarırsınız ???

cnm hoşlandığını belli etmiş zaten ama o son bölümü anlayamadım belkide senin ağzını aradı olamazmı..bence telefonunu bekle..

telefonda yok cnm yaa beklioz bakim anca nette görürse yazıyo oda her zaman diil tabi...
acaba benmi yanlış anladım belkide sadece arkadaş olarak görüyodur (

telefonda yok cnm yaa beklioz bakim anca nette görürse yazıyo oda her zaman diil tabi...
acaba benmi yanlış anladım belkide sadece arkadaş olarak görüyodur (

cnm sanmam bence hoşlanmış gibi görünüyo

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

kusura bakmayın yeni sayılırım,heyecandna nereye yazacağımı bilemedim

bencde hoşlanıyor.hoşlanmasa neden seninle ilgilensin ki?"benm oraya yolum düşmez ki"cümlesinide bence bilerek söyledi.senin ağzını aramışş.bencede ilgisiz gibi davran bakalım ne yapacakk?sen aslında ne ypman gerektiğini biliyorsunn

bakalım ayşecim,3-4 gün kaybolucam...bakalım bi ses çıkacakmı? belkide sadece arkadaş gibi görüyodur ben abartıyorumdur olamazmı? ama bi yandanda konuşulanlar felan...bana birlikteyken sence şu an yaşadığımız ne kader değilmi dedi? bu gibi şeyleri insan niye söylesinki??? öffffff kafam çok karışık

senin yerinde kim olsa,senin anladığını anlardı canım bnm.ama sen yinede üzülmemen için söylüyorum kendini çok kaptırma.inşallah hayırlısı olur.bizede ne olup bittiğini haber vermeyi unutma,inşallah güzel şeyler olurrr

habersiz bırakmam söz bi kaç gün kaybolucam işte ortalıktan bakalım merak edecekmi???

canım benm hala bir gelişme yok mu merak etttim dekaybolcam ortalıktan demişsin,burdan kaybolma sakın ben bile yani merak edip soruyorum ,onun çoktan merak etmesi lazımmm senibence güzell şeylar olacak inşallah

cocuk senden hoslaniyor bu cok belli o kdr zaman gecmis birbirinizi bulmussunuz ve bu kdr yogun ilgiyi göstermesinden cok belli .Bence karar verme sirasi sende

hala tık yok kızlar ne face açıyorum nede msn...bugün son!!yarın akşam açıcam işte belkide orda yazar nerelerdesin diye ama benim ümidim kalmadı
araması lazımdı eğer ilgileniyorsa belkide farketmemiştir benim olmadığımı demekki sadece arkadaşız offfffffff

Bence bu insan sizden hoşlanıyor ama belki sizden de bir adım görmek istemiştir, tepkinizi ölçmeye çalışıyordur, cesaret edemiyor olabilir daha da ileri götürmek için işleri. O yüzden eskiden nasıl davranıyorsanız öyle davranın, değişmeyin, oluruna bırakıp biraz sabredin diyorum ben. İnşallah güzel şeyler olacak.

çok teşekkür ederim :79: umarım öyledir...işte bende biraz geri çekildim bakalım ne olacak.üstüne düşmek istemedim,çünkü gerekeni yaptım ilgisiz olsam bende başta geri çekilirdim...dediğin gibi belkide içine kapanıktır yada düşünüyodur...ama artık eminim hiç ilgisiz diyemem
iyiki varsınız kızlar sağolun

tık yoksa sen tıklat canım benmarkadaşın dediği gibi belki açılamıyordur.bu gibi durumlarda pekte geri çekilmemek lazımm.sen atağa geç olmazsaben aslında çoktan arar sorar diye ümit ediyordum amadüşündüğüm gibi olmadı.neyse hayırlısı olsun diyelim ve pes etmeyelimmm,umudumuzu kırmayalımm

haklısın pes etmek yok
baktık olmuyo oda kendi kaybı artık napalım...ben yinede elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…