- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
Tabi ki eşinizi yaptığına pişman edeceksiniz.Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
Hayır ben sinirlenme konusunda tahrik etmiş olabilirim demek istedim vurma konusunda değil aman yanlış anlaşılmasın şiddete şiddetle karşıyımNasıl yani? Tahrik olan bir kişinin vurmaya hakkı var mı sizce? Eşiniz pişman mı? Bu konu üzerine konuştunuz mu? Şu an ben de kaldım öyle
+1,000,000,000Tabi ki eşinizi yaptığına pişman edeceksiniz.
Mesela darp raporu alarak veya almadan doğru mahkemeye gidip, boşanma dilekçenizi verin.
Boşanmayın. Süründürün. Dersini alınca dilekçeyi geri çekin.
Eğer kararlı olmazsanız, şiddet devam eder.
Yok ben artık hiç bir şekilde acimycam hep herşeyi önüne sundum o aileme surat yaparken ben o kadar laf duymaması rağmen güldüm Alttan aldım huzurlu olalım diye hizmetimi eksik etmedim evvet hırçın bir yapım var sinirlendiğimde ağır konuşuyorum ama bunun karşılığı dayak olmamaliydi vurmak olmamaliydi ..Sizin sorununuz, eşinizle aranızda gerilim varken,sanki suçlu sizmissiniz gibi sürekli alttan almak olmuş.
Yok acıyıp dansa kalkmalar
Yok ailesini bırakmak için tesvik etmeler...
Ne alaka yani ?!
Insan icinde bana öküz gibi böğüren adamla birak dans etmeyi yanyana koltukta oturmam
Zaten sevmediginiz kvyi eve birakmasi için teklif sunmaniz ise tamamen ortaminizi yumusatmak icin yapilmis sunî bir hareket ama ters tepmiş.
Birakin kocaniz olacak adam çabalasın siz değil.
Böyle pasif pasif kalirsaniz üzgünüm ama siddet katlanarak artar.
çok teşekkür ederimHepsi geride kalmış, kurtulmuşsunuz artık. Umarım bundan sonra güzel olur her şey.
Kendimi haklı bulmuyorum zaten o amaçla yazmadım ilkkez vurdu o canımı yaktı belki tahrik oldu oda olabilir ama ben ailemde şiddet görmedim bu mu olmalı kizmanin karşılığı ilk ve sindiremiyorum kaba tabirle mal gibiyim ne yapayım nasıl davraniyim aglayamıyorum da salak salak oturuyorum sadece
Yani işin özeti, her şekilde bu kadın suçlu size göre! E tabi, evlilikte siyaset bilmeyen kadın dayak da yer aldatılır da! Siyaset önemli!!!Sizde çanta atmışsınız ama. Hiç görmüyor musunuz trafikte bile şoförler tanımadığı insanla nasıl kavga ediyor yol verme yüzünden, nasıl katil olunuyor. Ben dışarıda yürümekten korkuyorum. Eşinizi anlıyorum. Sizi de anlıyorum. Ama gerçekten biriniz susacaksınız. Tamam canım diyip susacaksınız. Şiddete karşıyım ama bu ani refleks olmuş. Sizde çanta atmışsınız. Eşiniz sinirli biriyse onunla laf dalaşına girmeyin. Sakin olunca söyleyin. Annem hep evlilik siyaset gibi yöntemini bileceksin der. Eşiniz sinirliyken susacaksınız. Bir de geç kalma stresi ile siz değil başkası olsa ona da kızacaktır eşiniz. En yakın Arkadaşı ile gitse mesela ona da kızardı. Olayı geç kalma stresi başlatmış siz somurtarak yada laf söyleyerek tetiklemişsiniz