Önceki konunuza yazılmıştı.
Yeni tanıştığınız kişi.Hiç bir anlamda güven vermiyor,sevgi veya duygusal bir bağ yok.
Başka ne bekliyordunuz ki?
Yapılan muamele çok çirkin,ama bu karakterdeki adamların farklı davranmasını beklemiyoruz.O da sizin için kendince yakıştırmalar yapmıştır.Detaya girip daha fazla üzmek istemiyorum sizi.
Ben de erkek arkadaşımın evine gittim hatta üniversite dönemi birlikte de yaşadık.
Ama erkek arkadaşımdı yani, güvendiğim beraber bir çok şeyi paylaştığımız somut bir ilişkiydi.
Sevginin,duygusal bağın olmadığı sadece cinsel dürtülerin yön verdiği ilişkilerde karakter olarak sıkıntılı bir erkek tercih edildiğinde üzülen taraf genelde kadınlar oluyor.
Bir kaç defa daha böyle tiplerle bu tip ilişkiler yaşamanız durumunda kendinize saygınız dahi kalmayacak.
Hiç bir kadin böyle durumlara düşürülmeyi haketmiyor.Rica ediyorum toparlanın gerekli tetkikleri yaptırın umarım korktuğunuz gibi olmaz.
Acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız birer hayat tecrübesi oluyor bize.Travma yaratmasına izin vermeden doğrumda yanlışım da benim diyerek yolunuza devam edin genç arkadaşım.