Bana hiv misin diye sordu kendisi geçmişte biriyle olmuş

Ay pardon bir de sigara içtiğiniz için ağzınıza sprey mi sıktı? Şaka olsun lütfen. Çok afedersiniz ama bu muamele karşısında o spreyi beyefendinin kaba etlerinin arasındaki boşluğa monte etmeliydiniz...

Hasta muamelesini siz yapmalıydınız diyorum ben de yani şüpheli ilişkisi olan o, bir hafta önce test veren o. Bunun kuluçka süresi var, ıvır zıvırı var. En geç 6 ay sonra yüzde yüz negatif olduğu sonuçlanır. Ya da 1 yıl sonra... Sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilir. Madem böyle bir korkusu vardı kimsenin elini bile tutmaması lazım sonucunu tam öğrenene kadar. Sizin de başınızı yakacakmış az kalsın.
bana da sonradan söyledi. bana biraz da bahane gibi geldi hiv sorusunu pat diye sorması

Hasta muamelesini siz yapmalıydınız diyorum ben de yani şüpheli ilişkisi olan o, bir hafta önce test veren o. Bunun kuluçka süresi var, ıvır zıvırı var. En geç 6 ay sonra yüzde yüz negatif olduğu sonuçlanır. Ya da 1 yıl sonra... Sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilir. Madem böyle bir korkusu vardı kimsenin elini bile tutmaması lazım sonucunu tam öğrenene kadar. Sizin de başınızı yakacakmış az kalsın.
sormasının nedeni vücudumdaki sivilcelerden dolayı. bir de bu hastalarda böyle şeyler oluyor demişti yolda. kistim olduğunu bile ben açıkladım her şeyin nedenini

Önceki konunuza yazılmıştı.
Yeni tanıştığınız kişi.Hiç bir anlamda güven vermiyor,sevgi veya duygusal bir bağ yok.
Başka ne bekliyordunuz ki?
Yapılan muamele çok çirkin,ama bu karakterdeki adamların farklı davranmasını beklemiyoruz.O da sizin için kendince yakıştırmalar yapmıştır.Detaya girip daha fazla üzmek istemiyorum sizi.

Ben de erkek arkadaşımın evine gittim hatta üniversite dönemi birlikte de yaşadık.
Ama erkek arkadaşımdı yani, güvendiğim beraber bir çok şeyi paylaştığımız somut bir ilişkiydi.
Sevginin,duygusal bağın olmadığı sadece cinsel dürtülerin yön verdiği ilişkilerde karakter olarak sıkıntılı bir erkek tercih edildiğinde üzülen taraf genelde kadınlar oluyor.
Bir kaç defa daha böyle tiplerle bu tip ilişkiler yaşamanız durumunda kendinize saygınız dahi kalmayacak.
Hiç bir kadin böyle durumlara düşürülmeyi haketmiyor.Rica ediyorum toparlanın gerekli tetkikleri yaptırın umarım korktuğunuz gibi olmaz.
Acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız birer hayat tecrübesi oluyor bize.Travma yaratmasına izin vermeden doğrum da yanlışım da benim diyerek yolunuza devam edin genç arkadaşım.

Önceki konunuza yazılmıştı.
Yeni tanıştığınız kişi.Hiç bir anlamda güven vermiyor,sevgi veya duygusal bir bağ yok.
Başka ne bekliyordunuz ki?
Yapılan muamele çok çirkin,ama bu karakterdeki adamların farklı davranmasını beklemiyoruz.O da sizin için kendince yakıştırmalar yapmıştır.Detaya girip daha fazla üzmek istemiyorum sizi.

Ben de erkek arkadaşımın evine gittim hatta üniversite dönemi birlikte de yaşadık.
Ama erkek arkadaşımdı yani, güvendiğim beraber bir çok şeyi paylaştığımız somut bir ilişkiydi.
Sevginin,duygusal bağın olmadığı sadece cinsel dürtülerin yön verdiği ilişkilerde karakter olarak sıkıntılı bir erkek tercih edildiğinde üzülen taraf genelde kadınlar oluyor.
Bir kaç defa daha böyle tiplerle bu tip ilişkiler yaşamanız durumunda kendinize saygınız dahi kalmayacak.
Hiç bir kadin böyle durumlara düşürülmeyi haketmiyor.Rica ediyorum toparlanın gerekli tetkikleri yaptırın umarım korktuğunuz gibi olmaz.
Acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımız birer hayat tecrübesi oluyor bize.Travma yaratmasına izin vermeden doğrumda yanlışım da benim diyerek yolunuza devam edin genç arkadaşım.
yapmıştır belki o da anlatmıştır arkadaşlarına ne dediği umrumda değil artık. test vereceğim 3 ay sonra. gerisi ne olur bilmiyorum. okulda adımın çıkmasındsn başka erkeklere anlatıp ismimi vermesinden vs endişe ediyorum sadece onu da yapar mı bilemiyorum

asla gitmeyeceğim zaten okulu da yatay geçişle başka bir ilçeye geçip okumayı düşünüyorum. yaşadığım ilçede ve daha yakın olan bir yere gitmek istiyorum aile evinde yaşayarak. yazarsa hiçbir şekilde cevap vermemeyi ve tamamen sessiz kalmayı düşündüm bu arada. ancak hırs yapıp başkalarına ya da okuldaki kişilere anlatmaz herhalde diye umuyorum
Başkalarına anlatmaz ama bencede sen aile evine dön biran önce. Allah korusun ama başına daha kotu şeyler gelir, kendini korumayı bilmiyorsun.

Okulu döndürüp tekrar sınava girsen? Şuan okuduğun bölüm kazanması zor bir bölümmü?
2 senelik okuyorum sağlık bölümü. zor değil. düşündüm aslında ama ailem asla izin vermez dondurmama vs bölümü sevmiyorum vs desem o da sıkıntı yine izin vermezler. dondurunca aile evine dönmem gerek çünkü saklayamam bir şekilde

2 senelik okuyorum sağlık bölümü. zor değil. düşündüm aslında ama ailem asla izin vermez dondurmama vs bölümü sevmiyorum vs desem o da sıkıntı yine izin vermezler. dondurunca aile evine dönmem gerek çünkü saklayamam bir şekilde
İzin vermezler deme, önce bir konuş. Bölümü sevemedim, yurtta kalmak çok zor, evden gidip gelmek istiyorum de. Daha az masraflı olacağı için belki memnun bile olurlar.

kimse o odada ne yaşandığını bilmek zorunda değil. sen geleceğin için ne faydalı mantıklı olacak onu düşün, okuldan çıkınca her günün ne ile geçsin istersin?

yapmıştır belki o da anlatmıştır arkadaşlarına ne dediği umrumda değil artık. test vereceğim 3 ay sonra. gerisi ne olur bilmiyorum. okulda adımın çıkmasındsn başka erkeklere anlatıp ismimi vermesinden vs endişe ediyorum sadece onu da yapar mı bilemiyorum
bunlarin hepsi sana yazildi cizildi. madem bu kadar küçük sehir madem bu kadar korkuyorsun neden bile isteye - bin kisi sana olacaklari söylediği halde gittin?
dua et sadece ismini versin, videon falan olmasin.
"tek amacim cinsellik" iliskileri böyle olmaz, bu kadar kucuk sehirlerde, bu kadar herkesin herkesi tanidigi aglarda olmaz.
insallah bu olay sana ders olur fb de bulsan tek hamlede kolayca kurtulacagin yollardan bulursun

Back
X