Cik cik demis birde hayir civciv desen tavuguda horoz cik cikliyor takmis bir edep edep ne gunlere kaldik bitmedi bu cehaletyok bizimkiler karnını içine çekmiş hep "yoz" olmamak adına..
Cok olmazmi tasiyor nereye koyacagimi sasirdimBen de yorum yazdim ben de para istiyorum.
Siz de para cok sanirim :)
Tuh yaziklar olsun edepsiz kadin aba haber bultenlerini unutmussun hic yakistiramadim sanaben hamile kalınca aslında mitoz bölünmeyle hamile kaldım ama olsun.önce belediyeden anons ettirdik bizim burada öyle yapılıyor sonra davul zurna eşliğnde tüm şehri dolaştık daha sona gazetelere ilan verdik.
bilmiyorum yeterince edepsiz miyim
Tuh yaziklar olsun edepsiz kadin aba haber bultenlerini unutmussun hic yakistiramadim sana
Bunu bir komşumuz yaptırmıştı yoksa o senmisinben hamile kalınca aslında mitoz bölünmeyle hamile kaldım ama olsun.önce belediyeden anons ettirdik bizim burada öyle yapılıyor sonra davul zurna eşliğnde tüm şehri dolaştık daha sona gazetelere ilan verdik.
bilmiyorum yeterince edepsiz miyim
Bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır...
Nedir bu ilan edip ustune para istemek...
Edep yahu!!!
neyin edebinden bahsediyorsunuz? kadın abisine ve yengesine hamile olduğunu söylemiş. bunun edeple ne alakası var? insan evladı sevişme ürünüdür. buna siz de dahilsiniz.Hamilelik utanilacak bisey mi diyoruz okudugunuzu yeterli duzeyde anlamiyosunuz sanirim..
Herseyin soylenmesinin yasanmasinin bi edebi olur..
Neyse nafile bir aciklama gene gene..cık cık
Bunu bir komşumuz yaptırmıştı yoksa o senmisinGelini hamile kalınca mahallede davul zurna çaldırmıştı kayınvalide, gelini 10 yılı geçtikten sonra 3 üz bebekleri oldu o kadar tedavi gördü olmadı sonra normal yollardan olmuştu süpriz bir şekilde.
yoruma gellllll
ne alaka şimdi ay niye utanıcam ki utanacak ne var
bazıları hangi akla hizmet yaşıyor anlamıyorum
bir bakan mı yoksa din adamıydı her halde şimdi hatırlıyamadım.hamile kadınlar sokağa çıkmasın demişti.al işte onla aynı kafadan birisi
Annenize annanelerinize vs.. sorun hamilelik boyle ilan edilir mi...yozlasan kultur onlarin beynini de utulemediyse ayni cevabi alirsniz..
Olaya kulturel acidan bakmiyorum sadece ama sizin anlayacaginiz dil bu ..
evet din adamydı güya.aynı zihniyet işte ama fark şu o erkekti bunu yazan ise maalesef bir kadın.
yorumlara bayildim cok yasayin
Bana bir ben lazim ,bir de beni anlayan,beni bir ben anladim bir de beni yaradan demis n.fazil
Bide demis ki sa...lik bulasicidir
Bana bir ben lazim ,bir de beni anlayan,beni bir ben anladim bir de beni yaradan demis n.fazil
Bide demis ki sa...lik bulasicidir