- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
Merhaba kk hatunlari
Benim 1 tane gorumcem var cok iyi arkadas olanasakta saygimizi koruruz bugun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim uzun zamandir istiyordu gelelim garip gelen kismina
Bana hamile oldugunun mujdesini verdi ve mujde verdiklerimden para istiyorum dedi ben gecistirdim tabi boyle birseyi ilk defa duydum. Esimide aramis onada mujde vermis sonucta ilk defa dayi olacak. Esim bebek icin kenara para atalim altin ve uzerimize dusenleri yapariz dedi is yerinde oldugum icin sonra konusalim dedim. Altini anlarim uzerimize dusen nedir? Birde benimle alakali olmayan bir mujde icin parami vermem gerekiyor
Bana bir ben lazim ,bir de beni anlayan,beni bir ben anladim bir de beni yaradan demis n.fazil
Bide demis ki sa...lik bulasicidir
Bana bir ben lazim ,bir de beni anlayan,beni bir ben anladim bir de beni yaradan demis n.fazil
Hamilelik utanilacak bisey mi diyoruz okudugunuzu yeterli duzeyde anlamiyosunuz sanirim..
Herseyin soylenmesinin yasanmasinin bi edebi olur..
Neyse nafile bir aciklama gene gene..cık cık
Bunun edeple alakası ne? Söyleyince ne oluyor? Bu mu edep ölçüsü? Şu an hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir diyen sözde din adamından farkınız ne? İnsanların edeplerini değerlendirme haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz? Sevişiyorlar, hamile kalıyorlar, duyuruyorlar nolmuş? İnsanların mutlu anlarını paylaşmasının sakıncası ne? Yakın arkabaya eşe dosta söylemenin sakıncası ne? Ya zaten o karın büyümeyecek mi? Sanki kediler gibi sokağa çıkıp miyavlıyorlar. Ben hamileyim seviştim hamile kaldım diye bağırıyorlar. Edepmiş... Eşe dosta söyleyince ne oluyor?
begenmekle yetinmedim : ) ekleyeyim, tamamen katılıyorum!
zaten ilk mesajımı da senin yazdıgına ek olarak yazmıstım.
her ne kadar bana uymaz diye dusunsem de ister istemez kız isteme, soz kesimi, kv-kp konuları olacagından dolayı, degil sevdigim biri ile evlenmek, oyle dugunlu dernekli seylerin konusu acılınca bir ates basıyor telaslanıyorum.
biz edepsisiz salagız
en son öyle yazmış.salaksınız diye
Evet ben bu süreçlerden geçtim bile. Biraz sikinti yasadim da, en büyük sansim esim di. Benim ile ayni fikirde oldugu için (ve bu adetlerden hiç haberdar olmadigi için) bir sekilde atlattik. Sen kararli isen ve öyle herkese gösteriyorsan bu adetler felan sorun olmaz canim. Tabi simdi sorun olmaz, ilerde çoçuklarimiz oldugunda ve evlilik çaginda geldiginde umarim ki bu saçma adetler uygulanmaz olur artik. Yada eger uygulanirsa simdiden besik kertmesini yapalim. Senin oglun benim kizima
Ayrica yorumumu begedigin için tesekkür ederim.
adetlere isyan bayragını cekmek icin kertme? whuhuhuama o kadar da karsı degilim wala, başları yanmasın
, nolcak canım, onların iyiligini dusundugumuzden
Merhaba kk hatunlari
Benim 1 tane gorumcem var cok iyi arkadas olanasakta saygimizi koruruz bugun hamile oldugunu ogrendim cok sevindim uzun zamandir istiyordu gelelim garip gelen kismina
Bana hamile oldugunun mujdesini verdi ve mujde verdiklerimden para istiyorum dedi ben gecistirdim tabi boyle birseyi ilk defa duydum. Esimide aramis onada mujde vermis sonucta ilk defa dayi olacak. Esim bebek icin kenara para atalim altin ve uzerimize dusenleri yapariz dedi is yerinde oldugum icin sonra konusalim dedim. Altini anlarim uzerimize dusen nedir? Birde benimle alakali olmayan bir mujde icin parami vermem gerekiyor
Edep dersi vereceginize kendinize kullansaniz hic fena olmaz kendinle celiseni gordum ama boylesini ilk defa gordumBana bir ben lazim ,bir de beni anlayan,beni bir ben anladim bir de beni yaradan demis n.fazil
neyin edebinden bahsediyorsunuz? kadın abisine ve yengesine hamile olduğunu söylemiş. bunun edeple ne alakası var? insan evladı sevişme ürünüdür. buna siz de dahilsiniz.
Onlarda karsli demek ki boyle birsey varmisA canim o adet sizde de varmi? Benim gorumcem hamile oldugumu ogrenince kaynanamdan istemis guzel haber vericem ne verirsin diye o da ne istesen veririm demis bizde boyle adet var yani Azeriyiz biz ama ben hic sevmem,benim gorumcem annesinden kopartmayi sever de bu adet bahane