Bende 12 yıllık evliyim.Senin yaşadığın sıkıntıların aynısını yaşadım.İlgisizlik alakasızlık,belli bir zaman sonra eşe karşı soğukluk getiriyor.Cinselliği bile yapmak istemiyorsun ve en önemlisi sabrede sabrede tükendiğini farkediyorsun ve nefret etmeye başlıyorsun ondan.Ben şöyle yaptım canım 7 ay önce eşime ayrı yaşama davası açtım.O zaman çok şoklandı.Hiç beklemiyordu.7 ay ayrı yaşadık.bu zaman zarfı içinde eşim evliliğini kurtarsın diye çok uğraştı.Şimdi iki haftadır aynı evdeyiz.Değişen bir şey var mı diceksin.Yok.Aynı insan değişen hiç bir şey yok.Giden yılların oluyor.Şimdi düşünüyorum kalan ömrümü bu adamla devam edeyim mi etmeyeyim mi.Benimde çocuğum var.Diyiyorum ki farzet ki ayrıldım.Daha iyisini bulucam mı bu saaten sonra.onuda geçtim farzet ki bulamadım yanlız mı ömür geçiricem.Arkadaşım ne yapacağıma bende karar veremedim.İnsan istiyor mutlu olduğunu hissettiğin bir eş,pekiii bu saatten sonra bulabilecez mi?Sence?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
annem gibi konuştunuz..
bence bu kadar yıl kaybettikten sonra zaten daha iyisi falan lazım değil..kimse lazım değil..gitsinler rahat bıraksınlar dertlerini çekmeyelim yeter.. çocuklar ayrı yaşama durumunda nasıl tepki gösterdi? psikolojıleri nasıl oldu ?