Bana böyle dedi ? Yorumlar mısınız ?

Kafam karışık ya

Şimdiki erkekler prenses olmuş ben anlamadım ne bu tripler alınganlıklar pes ya kalsın anasının dizinin dibinde saçma sapan konular allah aşkına

Aynen sınır çizerim , sen iste hiç görüşmem dese inanır mısınız mesela???
Bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmez maalesef. öyle olsaydı herkes sözünü tutardı ve çoğunluk burada kv kp şöyle yaptı kocam ilgisiz gibi konular açılmazdı değil mi ?

Sürpriz bir kutu hem evlilik hem ilişki açmadan bilemiyoruz pandoranın kutusu mu ?yoksa içinden kelebekler fışkıran mutluluk mu…

oğlan dimiş ki ben aileme sınır çizmem öyle değiller ama sen anla ki onun ailesi ona kötü davranmıyor die sana öyle gelmeyebilirler .

Sen kendı sınırlarını kendın çizersin ama bunuda sana karşı saygısızlık yapılır eşin umursamaz davranırsa o zaman çizersin . öyle kapıdan girmeden ben gelinim size karşı sınırlarım var kaynana görümce kafasında yapmazsın yani . Olmasın da diyelim ki hadi oldu bi ufaktan bişeyler o zaman da bekleme kocam cevap verecek benı koruyacak die kendını kendın koruyacaksın evlenince kişiliğimizi değil sevgimizi emanet ediyoruz eşlerimize

ben daha hiç eşime demedim ki şuna kızdım sende sınır çiz ben kızdım eşime nie müdahale edeyim aynı şekilde eşimin de benım ailem konusunda önüme set atmasını istemem. Ha çok büyük bisey olduysa zaten ikimizde sessizce çekiliriz ona yapılan bana ,bana yapılan onadır .
Ama anan bana şunu didi vay mesaj atmadan geldi die de adamı didiklemem

Sen abartmıyorsun.
Bir insanın genel anlamda ailesi ile arasında sınırları olmalı.
Eğer bu sınırlar koyulmazsa, normal aile ilişkilerinde de sorun yaratır.

Kaldı ki evlilik ilişkisinde bu sınırlar daha da belirgin olmak zorunda oluyor.
Çünkü aileye yeni katılan üyenin canına okumaya bayılır erkek tarafı.
Neden bilmiyorum, bence kültürel bir çarpıklık gibi geliyor bana.

Siz yine de tavrınızdan ödün vermeyin.
Aynı konular açıldığında da sınırların olması gerektiğini ve yeri geldiğinde insanlara hayır diyebilmenin önemini anlatın.
Şimdiden alın önlemlerinizi ki, ilerde bir sorun oluştuğunda, biz bunu zaten konuşmuştuk diyebilin.

Ay en açıklayıcı yorum oldu çok teşekkür ederim. Aydınlandım resmen ben eve gelmeleri gitmeleri bizim gitmemiz olarak falan da düşündüm bir de. Bu konu onun da sınır çizmesi gereken konu olduğu için maalesef

Çok teşekkür ederim ben de dediğiniz gibi konuşmadık denmesin ve önlem olsun diye değiniyorum. Herkesin ailesi kendine iyidir. Erkekler bunu anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…