Oğlan nedir yaaaKızlar oğlan çabalı ilgili ama aile konusunda içini dürüstçe açsın diye ağzını aradım. Sen ailen akrabaların iyi olduğu için mi onlara sınır çizemem hayır diyemem diyorsun dedim kötü olsa çizerim mi diyorsun yani dedim. Evet öyle dedi. Onlar emir etmez, çat kapı gelmezler dedi. Ailesinin bana her zaman iyi olacağı ne malum. Hadi iyiler diyelim yine de hayır diyemeyen sınır çizemeyen erkek problem değil mi ya ? Kırmızı bayrak değil mi ? Ben mi abarttım
Kaos aramaKızlar oğlan çabalı ilgili ama aile konusunda içini dürüstçe açsın diye ağzını aradım. Sen ailen akrabaların iyi olduğu için mi onlara sınır çizemem hayır diyemem diyorsun dedim kötü olsa çizerim mi diyorsun yani dedim. Evet öyle dedi. Onlar emir etmez, çat kapı gelmezler dedi. Ailesinin bana her zaman iyi olacağı ne malum. Hadi iyiler diyelim yine de hayır diyemeyen sınır çizemeyen erkek problem değil mi ya ? Kırmızı bayrak değil mi ? Ben mi abarttım
Neden farazi bir mesele yaratıp dert ediyorsunuz. Kırmızı bayrakKızlar oğlan çabalı ilgili ama aile konusunda içini dürüstçe açsın diye ağzını aradım. Sen ailen akrabaların iyi olduğu için mi onlara sınır çizemem hayır diyemem diyorsun dedim kötü olsa çizerim mi diyorsun yani dedim. Evet öyle dedi. Onlar emir etmez, çat kapı gelmezler dedi. Ailesinin bana her zaman iyi olacağı ne malum. Hadi iyiler diyelim yine de hayır diyemeyen sınır çizemeyen erkek problem değil mi ya ? Kırmızı bayrak değil mi ? Ben mi abarttım
Olmayan bir konudan nasıl bağlayacaksınız ki bu mevzuyu ?
Neden farazi bir mesele yaratıp dert ediyorsunuz. Kırmızı bayraktek kırmızı bayrak siz gibisiniz şu an
Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye yaKaos arama
Sorguyla sualle bunun cevabını alamazsın ayrıca. Olay örgüsü olması lazım.
Ya evet iyi yapıyorsun tabiki. Ama bu tarz şeyleri anlamak için çok vakit geçirmek lazım. Evin içine girmek lazım bence.Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya
Flörtte tanı diyorlar, dışardaki insanlara olan davranışlarını gözlemle, vakti gelip ailesiyle tanıştığında aile ilişkilerini gözlemle. Kafandan olay yaratıp çocuğu darla demiyorlar ki. insan insanı böyle tanır mı.Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya
Tobe Bismillahirrahmanirrahim ne oldu da sınır çizecek ? Böyle muhabbet mi olur, mesela dersin ki ;" bizim ikimizin bir aile olduğunu kabul etmelerini beklerim, bir karar alinacaksa birlikte alınmasını isterim" böyle konuşmalar olur da olmayan derdin sınırıni nasıl çizecek ? Senin evlenesin yok sevmiyorsun.Kızlar oğlan çabalı ilgili ama aile konusunda içini dürüstçe açsın diye ağzını aradım. Sen ailen akrabaların iyi olduğu için mi onlara sınır çizemem hayır diyemem diyorsun dedim kötü olsa çizerim mi diyorsun yani dedim. Evet öyle dedi. Onlar emir etmez, çat kapı gelmezler dedi. Ailesinin bana her zaman iyi olacağı ne malum. Hadi iyiler diyelim yine de hayır diyemeyen sınır çizemeyen erkek problem değil mi ya ? Kırmızı bayrak değil mi ? Ben mi abarttım
Kızlar onun şehrinde yaşarsak bunun ailesinden akrabasından korkuyorum
O işler lafla olmuyor, lafa gelince herkes mükemmel. Yaşamadan bilemezsiniz.Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya
Tamam da ne kadar oldu flırt edelıKızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya
Olsun yine de çizsin lazım olurOrtada yaşanmış bi şey yok, durduk yere neye sınır çizecek acaba?
Güzelim öncelikle “oğlan” kelimesi nedir gözünü seveyim.Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye yaoğlanın aile ve akrabalarına yakın yerde yaşama ihtimaliyle bunlarla ilişkisini sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?