Bana böyle dedi ? Yorumlar mısınız ?

svln03

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
290
147
18
Kızlar oğlan çabalı ilgili ama aile konusunda içini dürüstçe açsın diye ağzını aradım. Sen ailen akrabaların iyi olduğu için mi onlara sınır çizemem hayır diyemem diyorsun dedim kötü olsa çizerim mi diyorsun yani dedim. Evet öyle dedi. Onlar emir etmez, çat kapı gelmezler dedi. Ailesinin bana her zaman iyi olacağı ne malum. Hadi iyiler diyelim yine de hayır diyemeyen sınır çizemeyen erkek problem değil mi ya ? Kırmızı bayrak değil mi ? Ben mi abarttım
Kızlar onun şehrinde yaşarsak bunun ailesinden akrabasından korkuyorum

Son düzenleme:
Oğlan nedir yaaa

Kaos arama
Sorguyla sualle bunun cevabını alamazsın ayrıca. Olay örgüsü olması lazım.

Neden farazi bir mesele yaratıp dert ediyorsunuz. Kırmızı bayrak tek kırmızı bayrak siz gibisiniz şu an

Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya

Olmayan bir konudan nasıl bağlayacaksınız ki bu mevzuyu ?
Neden farazi bir mesele yaratıp dert ediyorsunuz. Kırmızı bayrak tek kırmızı bayrak siz gibisiniz şu an
Kaos arama
Sorguyla sualle bunun cevabını alamazsın ayrıca. Olay örgüsü olması lazım.
Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya oğlanın aile ve akrabalarına yakın yerde yaşama ihtimaliyle bunlarla ilişkisini sorguluyorum

Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya
Flörtte tanı diyorlar, dışardaki insanlara olan davranışlarını gözlemle, vakti gelip ailesiyle tanıştığında aile ilişkilerini gözlemle. Kafandan olay yaratıp çocuğu darla demiyorlar ki. insan insanı böyle tanır mı.
Valla soru cevapla kimse kimseyi tanıyamaz. Az önce bir konuda okudum. Kadın 27 yaşında, flörtü daha önce evlenmiş, çocuğu da var. Kadın, ben evlenmek istiyorum sen istemiyorsan şimdiden bu iş bitsin demiş. Adam da yok yok istiyorum diyince 3 yıl beraber kalmışlar. Şu anda kadın 30 yaşında, adam ben seni kandırmak için dedim evlenmek istemiyorum diyor şu an

Olay yok ki adam sınırı gökyüzüne mi çizecek? Alemsiniz valla. Şimdi yeni moda gelinler böyleyse yandık

Tobe Bismillahirrahmanirrahim ne oldu da sınır çizecek ? Böyle muhabbet mi olur, mesela dersin ki ;" bizim ikimizin bir aile olduğunu kabul etmelerini beklerim, bir karar alinacaksa birlikte alınmasını isterim" böyle konuşmalar olur da olmayan derdin sınırıni nasıl çizecek ? Senin evlenesin yok sevmiyorsun.

Hikaye uydurup kavga çıkarmayan da ne biliyim

Ayrıca iyi oldukları için sınır çizmem, kötü olursa çizsrim mi diyosun demişsin oda evet demiş. Kötü olsada çizemem dememiş ki. Bence siz değilde çocuk acilen sizi terk etsin

Kızlar flörtte tanıyın diyorlar tanımaya çalışıyorum işte ileride başıma iş gelmesin diye ya oğlanın aile ve akrabalarına yakın yerde yaşama ihtimaliyle bunlarla ilişkisini sorguluyorum
Güzelim öncelikle “oğlan” kelimesi nedir gözünü seveyim.
Bu konular böyle anlaşılmaz ki. Beraber zaman geçirdikçe aile içi dinamikleri farkeder yorumlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…