- 11 Şubat 2023
- 10.460
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.984
- 328
Şimdi herkesin görüşü farklıdır ama ben ilişkilerde yaş aralığının fazla olmamasından yanayım. Yaşım 33, şu an ilişkim yok. Ama olacaksa, 33 - 40 yaş aralığı tercih ederim. Eksi ya da artı yaş farklı bana uygun değil.
Ben de edebiyat hocama aşıktımMilli güvenlik dersine giren yüzbaşıya asık olmuştumne masum günlerdi. Bende de varmış bir asker sevdası ciddiye almayın zamanla geçer.
Hahah benimde çok başıma gelir böyle şeyler genetik olarak küçük gösteriyorum ondan sanırım. Gülün geçin, ekstra özen göstermeyin yani kendinizi kasmayın konuşurken ablacım fln diyinBen 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç
Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.
Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.
Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?
Başka biriyle görüşüyorum dememe gerek yok. Ama araya biraz daha duvar çekmek şart. Teşekkürler yorumunuz için.Konu sahibi bana cevap vermediniz boyle birsey yazabilir misiniz?
Lutfen bu tarz yazma demekle duvar cekemezsiniz yalnizBaşka biriyle görüşüyorum dememe gerek yok. Ama araya biraz daha duvar çekmek şart. Teşekkürler yorumunuz için.
Ya şimdi çok övdün filan dediler ya. İki komşu samimiyiz. 1 senedir filan tanıyorum. Yani karşımdakini iyi kötü analiz ederim, herkes edebilir. Amacı sapıklık mı? Masum bir ilgi mi? Tanıyabildiğim kadarı ile iyi bir çocuk o yüzden kırmadan nasıl mesafe koysam ki diye akıl danışmak istedim. Aksi olsa, tabiki çok daha sert bir tepki görür. Kimse dört dörtlük değil, herkes hata yapabilir. Yanlış tercihlerde bulunabilir. Bende yanlışını kırmadan üzmeden anlatmak istedim. Akıl akıldan üstündür dediler, bi konu açayım dedim. Ama bambaşka yerlere götürenler oldu.Lutfen bu tarz yazma demekle duvar cekemezsiniz yalniz
Onun acisindan nazlandiginizi bile dusunebilir
Ergen cunku
Bu tarz bir aciklama daha etkili olur
Çocuğu çok övmüşsünüz, sizin de gönlünüz var gibi.Ben 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç
Ya çok efendi, saygılı, düzgün bir çocuk. Gerçekten çok severim. Annesi de çok hanımefendi, güzel kalpli bir komşu. Hadi yaşıtım olsa, yine amenna. Hoşlanabilir, bunu söyleyebilir. Ama 33 yaşında bir bayan olarak, 18 yaşında liseli bir gençle sevgili vs. olmam, söz konusu bile olamaz.
Araya biraz mesafe koydum. Bu sefer de diyor işte niye soğuk davranıyorsun? Bi kusurum mu oldu.
Dediğim gibi 1 senedir tanıdığım kadarıyla, zamane nesline göre çokça efendi ve düzgün. Ama ilgisi yanlış. Aramızda 2 kat yaş farkı var. Bundan sonraki süreçte nasıl tepki versem?
Biz ne yazsak boş, hâlâ masum bir ilgi olabilir diyor. 5 yaşında değil 18 yaşında. Tam cinsellikten başka bir şey düşünmeyeceği yaşlar. Kendini koru, tersle diyoruz. Ama komşumla çok samimiyim diyor.Çocuğu çok övmüşsünüz, sizin de gönlünüz var gibi.
Aman yorumdakiler, sakın şaka yapar gibi konuşmayın, her an kaptırabilir kendini
neden gerek yok anlamadım arkadaş gayet de mantıklı bişey söylemişBaşka biriyle görüşüyorum dememe gerek yok. Ama araya biraz daha duvar çekmek şart. Teşekkürler yorumunuz için.
18 yaşında olması yaptığını masumlaştırmıyor. Tacize girer buBen 33 yaşına giricem. Bizim samimi olduğumuz bir komşumuz var, 18 yaşında da lise son sınıf öğrencisi bi delikanlı var. 1 senedir filan tanışıyoruz. Biraz fazla ilgi göstermeye başladı. Abla çok güzelsin diyor, çay içerken şeket atıyorum zaten tatlısın niye şeker atıyorsun diyor. Sosyal medyada resiimleri beğeniyor, kalp atıyor filan. Hani çok önemsemedim yaşı küçük olduğu için. Ama biraz fazla abartmaya başladı. Sürekli iltifat, sürekli muhabet açma çabası. Diyor işte sence aşkın yaşı var mıdır filanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?