Bana biraz fazla ilgi duyan ergen komşu oğlu, kalbini kırmadan nasıl davransam

Yani, sanki bir ihtimal varmış gibi buraya konu açıp sormanız da ilginç. Biz olsun desek, kabul edecek gibisiniz

Saçma sapan yorumlar yapanlar hariç teşekkürler. Sadece bir konu paylaşmak istedim, olayı bambaşka yerlere çekenler olmuş.

Engelle bence instagramı kapattım de. Nişanlım var de.

Engelle bence instagramı kapattım de.Sevgılım var de . Ya gerçekten gençler artık yaş baş dınlemıyor

Tersleyin geçin bişey olmaz ona psikolojik sorunu varsa annesi götürsün doktora fazla film izlemiş haddini aşmasın canınız sıkılır sonra direkt annesine söylerdim gelsin hakkından ergenlemi uğrasacaksiniz

Yalnız o yaştaki gençler fazla fantazik olurlar yalan söylemeye gerek yok demişsiniz ama yazıp çizip oynaması ihtimali çok yüksek. Sonra sizin adınızı çıkarması ki yalnız yaşıyorsunuz galiba hiç olmayacak şey değil. O zaman işte komşunuzla kötü olursunuz olmak istemiyorum diyorsunuz ya.

Artık kimseye güven olmuyor hele hormonların tavan yaptığı sadece cinsellik düşünecek yaştaki ergenler daha tehlikeli.

Yalan söylemeyeyim derken bir yalan yüzünden tüm herşey tepe teklak olmasında.

Direk anlayabileceği bir şekilde bir duvar koyacağım araya.

Adımı çıkarmaya kadar ileri gideceğini sanmıyorum. ÖYle bir durumda zaten bambaşka birini bulurlar karşılarında. Ben yaşım itibariyle ve yaşadıklarım itibariyle, karşımdaki insanın niyetini oldukça iyi anlayabiliyorum. Burada masum bir ilgi söylemimi yanlış anladılar. Ha insanım, belki de yanılıyorumdur. Ama kendisi için efendi ve masum ilgi dememin sebebi, bir senedir kendisi ve annesi ile tanışık olmam.

Her insan hata yapabilir. Yani isterim ki hatasını fark etsin, ilgisi filan varsa içine gömsün. İlk olarak güzellikle anlatayım demek istedim. Ama ısrarcı olması durumunda tabiki daha sert karşılık alacaktır. Bense gençliğine verdiğim için iş o reddeye gelmeden konu kapansın isterim. O yüzden de konuyu açıp bi fikir alış verişi yapayım dedim.

Haklısınız bazen konu yanlış yerlere sapabiliyor. Ama insanları fazla iyi niyetli görmemeyi hayat öğretmesin inşallah. 30 yaşına kadar hümanist ben bile 30'dan sonra insandan nefret eder hale geldim. Hiç bişey bizim dönemimizdeki kadar saf ve temiz değil malesef

İyi niyetimden çok kaybettim ben. Sadece, daha sonra vicdan azabı çekmemek için yine güzel bir şekilde sorunu çözmek isterim. Çünkü güzellikle çözemezsem, başka türlü çözmek durumunda kalırım. İçim de rahat olur, ben derdimi önce güzel bir şekilde anlattım diye. Teşekkür ederim yorumunuz için.

leyla0651, o yaşta çocuğum var ve en son ilgilendikleri şey annelerinin arkadaşı komşusu kuzeni akrabası... Bu ergenlerin tüm yaşamı arkadaşları üzerine kurulu. Biri gelse odalarından çıt çıkarmazlar evde oldukları anlaşılmasın diye. Siz bu oğlanı çok masum görüyorsunuz. Değiller, her şeye kafaları basıyor, sizinle dalga geçiyor. Evet çok iyi niyetlisiniz kırmak etmek istemiyorsunuz. Bildiğiniz yoldan halledin ama üzülür kırılır yazık yapmayın. Ne üzülür ne kırılır, eğlencesi biter sadece. Annesinin çok iyi olması oğlanı da iyi yapmaz. Sen zaten çok tatlısın çaya şeker atmana gerek yok diyen oğlan odasına gidince kahkahayı basıp arkadaşlarına anlatmıyorsa ne olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…