Bana bir şey söyleyin ne olur :(

Sağlık ocağında herkese yapıyorlar mı acaba? Çünkü ketemde de yapıyorlarmış ama 30 yaş ve üzerine yapılıyormuş. Benim yaşım 25, yaparlar mı sağlık ocağında? Bu arada gittiğim doktor sadece bakarak teşhis koydu. Hpv'nın siğil yapan türü eğer partnerde de siğil varsa bulaşıyormuş. Eşimin cinsel bölgesinde siğil yok, ikincisi de benim genital bölgemdeki pütürler de siğile pek benzemiyor. Başka bir şey, ilk gittiğim doktor da öyle söyledi pek siğil gibi durmuyor bir süre gözlemleyelim demişti. Bir de farklı birine danıştım ondan yola çıkarak hpv olmadığını düşünüyorum oda benzer yoldan geçmiş ona da yanlış teşhis koyulmuş. Hafta içi farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Vala doktorlar bilmiyor. Bakire kız arkadaslarimda defalarca çıktı hpv testle üstelik bir kac cinsi bir arada.
gittiğim doktor sadece bakarak teşhis koydu. Hpv'nın siğil yapan türü eğer partnerde de siğil varsa bulaşıyormuş. Eşimin cinsel bölgesinde siğil yok, ikincisi de benim genital bölgemdeki pütürler de siğile pek benzemiyor. Başka bir şey, ilk gittiğim doktor da öyle söyledi pek siğil gibi durmuyor bir süre gözlemleyelim demişti. Bir de farklı birine danıştım ondan yola çıkarak hpv olmadığını düşünüyorum oda benzer yoldan geçmiş ona da sadece gözlem yoluyla yanlış teşhis koyulmuş. Ama yine de netleşmesi lazım böyle soru işaretleri ile ilerlenmez o yüzden test yaptırmak en mantıklısı. Hafta içi farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Son düzenleme:
Vala doktorlar bilmiyor. Bakire kız arkadaslarimda defalarca çıktı hpv testle üstelik bir kac cinsi bir arada.
Bakire kız arkadaşlarınızda hpv mi çıktı? Yani cinsellik dışında bulaşması zormuş ama imkansız değil ihtimal varmış tabi.

Cinsel yaşamı olan herkes risk grubundandır. Yapılır.
İlk gittiğim doktor smear yaptı fakat hpv yapmadı. Devlet hastanesinde farklı bir doktora randevu alıp ben hpv testi istiyorum desem hemen yaparlar mı?

Bakire kız arkadaşlarınızda hpv mi çıktı? Yani cinsellik dışında bulaşması zormuş ama imkansız değil ihtimal varmış tabi.
Temasla da bulaşıyor yanisi. Eşinde sigil yoksa onu etkilememistir pasif olarak tasiodur belki. Zaten kadinlari daha kolay etkilio. Ayrica senin penetrasyon yasamadigin ama atiyorum 5 sene önce oynastigin birinden de gecmis olabilir :) 7yila kadar pasif durabilio vucutta.

H
Hpv geçirmiş biri olarak söylüyorum evet cinsel yolla bulaşır ama hamamdan havludan vs den dr gecmis olabilir cunki dış dudaklarda var diyosunuz ve siğiller kanadıkça bulaşır bence bu kadar dert yapmayın kendinize geçmiş olsun

Olabilir bilemiyorum. Daha hpv olup olmadığı net değil. Bir test yaptırayım önce

Olabilir evet tek bulaş yolu cinsellik değilmiş, bir test yaptırayım bakalım ne cıkacak, daha hpv olup olmadığı belli değil

Hmm ama emin misiniz? Bazıları smearda çıkar diyor bazıları ise çıkmaz diyor. Kafam karıştı
Smear testi ayrı hpv testi ayrı. Tek seferde ikisini alır ama istemini ayri yapması lazim. Herkes smear yeterli sanio ama hpvnin testi ayri doktora ozellikle soylemen lazim hpv baktiricam diye.

Smear testi ayrı hpv testi ayrı. Tek seferde ikisini alır ama istemini ayri yapması lazim. Herkes smear yeterli sanio ama hpvnin testi ayri doktora ozellikle soylemen lazim hpv baktiricam diye.
sürekli yaptıran birine mi söylüyorsunuz bunu 3 yıldır hpv ile uğraştım doktora hpv den şüphelendiğini söylediği zaman smear alınıyor hpv testi ayrı falan değil smear zaten hpv testi kanser riskini araştırmak için var olan bir test yaşamadığınız durumun yorumlamasını yapıp kafa karıştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…