Bana bir şey söyleyin ne olur :(

Peki. Ketemde aşı ücretsiz miydi? Bildiğim 3 doz ama baya pahali bir asi

Üç beş farklı doktorla muhattap oldum evlencem evlenmeden vurunaym istedim hepsi geç kaldın dedi yaşım 27 ydi

Bende de var geçen gittim sağlık ocağına kit bitti dedi 4 adet vardı dedi gelecek haber veririm size dedi aslında çağırmıştı ama regl dönemim olduğu için gidemedim bende korkuyorum 5 yıldır çıkmadı ama kurtulmak istiyorum. Kimisinin negatif çıkmış testi inşallah bizimde öyle çıkar çok can sıkıcı bir durum gerçekten

Bilmem ki
bana olmaz deyip vurmamislsrdi çünkü ona dayanarak söylüyorum
Size vurmamasının nedeni virüs bulaşanlarda aşının hiçbir etkisinin olmadığı ama atıyorum sizde tip 11 varsa 6 16 18 tiplerine karşı korur sizi aşı keşke yaptırsaydınız bende malesef 2 doz yapabildim çünkü hamile kaldığım için

Ben evli degildim ki nasıl virüs bulaştı ?
Virüs tanısı da almadım hem

Siz aşı yaptırmak istediniz sanırım sizde virüs yok ben yanlış okudum galiba yapmadılar mı neden ki yaşla bağlantısı mı var aşınınn

Merhaba, evet oradan randevu aldım yaparlar inşallah, randevu gününü bekliyorum
Tekrar merhaba, İstanbul FSM hastanesine gittim. Sadece smear testi yapılıyor. Çok riskli bi durum varsa hpv de testi yapılıyor bilgisini verdi doktor. KETEM de ise smear ve HPV testi yapılarak HPV pozitif ise tipine de bakılıyormuş. Maltepe KETEMde yaptırdım. Gayet temiz ve bomboştu. Sağlık ocaklarında ise normalde yapılması gerekiyormuş ancak bizimkinde test kiti yokmuş.
Umarım araştıranlara faydası dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…