Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunuSevgiline durumu açıkla. İnanılmaz saçma bir şey yapmışsın. Erkekler bitti mi? Ne diye erkek kardeşi? Ben sevgilin yerinde olsam seni affetmezdim. Umarım konu fake dir yoksa çok üzülürüm çocuğa.
Ayrıca ben kadınlardaki çocuk sevdasını anlamıyorum. Evlat edinirdiniz? O çocuklar çocuk değil mi?
Ben severek ayrılmak istemiyorum evet çok saçmaydı ama ben bunu düzgün bir psikolojiyle yapmadımAnlattıklarınız sinir bozucu,aptallıklar silsilesi,sanki bollywood hikayesi... aileyi birbirine karıştırmadan, abi kardeşi düşman etmeden ayrılın.
Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
Ama niye yaptınBen şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
Ben bunu ona o gelmeden anlatamam nasıl söylerimNasıl bir kafayla yaptınız bunu?Allah aşkına ölümcül hasta olsam ayrılsın diye yapmam böyle bir şeyi?Ne kadar değişik düşünen insanlar var!Tabi ki durumu sevgilinize anlatmak zorundasınız,tepkisi pek iç açıcı olmayacaktır ama bilmesi de hakkı,er geç öğrenecek ne de olsa!
Yani Yılın çözüm üreteni ödülüne layıksın!Şimdi paşa paşa yaptığını anlatacak ,affeder mi bilmem ama en azından bu belirsizlikten kurtulacaksın!Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
İşte nasıl söylerimi değil de nasıl yaptığını açıklamaya çalışabilirsin?Ben bunu ona o gelmeden anlatamam nasıl söylerim
Sen güven vermiyorsun ne yazık ki.hayat böyle bir şey,hep istediğimiz çizgide ilerlemiyor, sen her olumsuzlukta aklımın almadığı bu mantık çerçevesinde hareket edecek olursan,sanırım sevgilin gün yüzüne çıkacak hali kalmaz.psikolojin,düşünce tarzın sağlıklı değil.her defasında olaylara ve psikolojine suçu yıkarak bir yere varamazsan.Ben severek ayrılmak istemiyorum evet çok saçmaydı ama ben bunu düzgün bir psikolojiyle yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?