Merhabalar lütfen yorumlarınızla bana bir akıl verin. Ben düşünmekten ne uyku uyudum ne birşey yaptım ağlamaktan başım ağrıyor artık 3 yıllık bir ilişkim var sevdiğim uzman olarak doğuda görev yapıyor çok fazla sıkıntı sorun yaşadık ama bu kadar da yürüdü ilişkimiz..Ben onu çok seviyorum o benim canım herşeyim onun sevgisinden de birgün olsun şüphe etmedim. Benim yumurtalıklarımda kist var tam tedavi bitti kurtuldum derken tekrar başa döndü herşey.Doktor çocuk sahibi olma ihtimalimin çok düşük olduğunu söyledi ben bunu sevgilimle konuştum ona bunu yaşatmak istemediğimi ayrılmak istediğimi söyledim ne yaptıysam ayrılmadı.. Benim psikolojim zaten bozulmuştu benden ayrılmasını istiyordum. Bir facebook hesabı açıp kardeşini ekledim onla konuşmaya başladım ailesi beni tanımadığı için çocukla buluştum bile ve ben dün akşam çocuğa herşeyi anlattım abisiyle birlikte olduğumu onu çok sevdiğimi söyledim. Ben çocukla sevgililik yaşamadım kesinlikle.. Abisiyle birlikte olduğumu öğrenince o sana göre değil ayrıl ondan o kendi yolunu çizsin sen kendi yolunu çiz ben böyle birşeyi abime söyleyemem ama eğer siz olacak olursanız ben senin abimle birlikte olduğunu öğrenirsem ben bozarım dedi. Abime söylemeyeceğim diye namus sözü verdi benden de ayrılmam için söz istedi. Benim Bunun yapma amacım sevgilim benden ayrılsın diyeydi bozuk psikolojiyle kullandığım ilaçların etkisiyle yaptım ben bunu evet çok kötü birşey ben şuan bunu nasıl yaptığıma inanamıyorum kendim yaptım kendim buldum ama ben sevgilimi çok seviyorum şuan tedavim de iyi gidiyor 3 yıl getirdim ilişkimi şimdi ayrılmak istemiyorum özellikle severek ayrılmak hiç istemiyorum izne gelecek sevdiğim ben onu görmeden nasıl duracağım ben bu işten nasıl kurtulurum nolur bana bir akıl verin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana bir çıkar yol gösterin lütfen?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Sevgiline durumu açıkla. İnanılmaz saçma bir şey yapmışsın. Erkekler bitti mi? Ne diye erkek kardeşi? Ben sevgilin yerinde olsam seni affetmezdim. Umarım konu fake dir yoksa çok üzülürüm çocuğa.
Ayrıca ben kadınlardaki çocuk sevdasını anlamıyorum. Evlat edinirdiniz? O çocuklar çocuk değil mi?
Ayrıca ben kadınlardaki çocuk sevdasını anlamıyorum. Evlat edinirdiniz? O çocuklar çocuk değil mi?
- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunuSevgiline durumu açıkla. İnanılmaz saçma bir şey yapmışsın. Erkekler bitti mi? Ne diye erkek kardeşi? Ben sevgilin yerinde olsam seni affetmezdim. Umarım konu fake dir yoksa çok üzülürüm çocuğa.
Ben severek ayrılmak istemiyorum evet çok saçmaydı ama ben bunu düzgün bir psikolojiyle yapmadımAnlattıklarınız sinir bozucu,aptallıklar silsilesi,sanki bollywood hikayesi... aileyi birbirine karıştırmadan, abi kardeşi düşman etmeden ayrılın.
- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
Aferin. Şimdi git açıkla dürüstçe. Zaten ayrılmak istiyodun ısrarla bakalım ne diyecek...
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Ama niye yaptınBen şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
Ben bunu ona o gelmeden anlatamam nasıl söylerimNasıl bir kafayla yaptınız bunu?Allah aşkına ölümcül hasta olsam ayrılsın diye yapmam böyle bir şeyi?Ne kadar değişik düşünen insanlar var!Tabi ki durumu sevgilinize anlatmak zorundasınız,tepkisi pek iç açıcı olmayacaktır ama bilmesi de hakkı,er geç öğrenecek ne de olsa!
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Yani Yılın çözüm üreteni ödülüne layıksın!Şimdi paşa paşa yaptığını anlatacak ,affeder mi bilmem ama en azından bu belirsizlikten kurtulacaksın!Ben şuan çok pişmanım bir yol arıyorum bulamıyorum keşke herşey rüya olsaydı keşke yapmasaydım ama yaptım ben bunu
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.247
- 248
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
İşte nasıl söylerimi değil de nasıl yaptığını açıklamaya çalışabilirsin?Ben bunu ona o gelmeden anlatamam nasıl söylerim
- 20 Ocak 2017
- 213
- 450
- 18
- 37
- 8 Ocak 2015
- 783
- 1.605
- 133
Sen güven vermiyorsun ne yazık ki.hayat böyle bir şey,hep istediğimiz çizgide ilerlemiyor, sen her olumsuzlukta aklımın almadığı bu mantık çerçevesinde hareket edecek olursan,sanırım sevgilin gün yüzüne çıkacak hali kalmaz.psikolojin,düşünce tarzın sağlıklı değil.her defasında olaylara ve psikolojine suçu yıkarak bir yere varamazsan.Ben severek ayrılmak istemiyorum evet çok saçmaydı ama ben bunu düzgün bir psikolojiyle yapmadım