o zaman arabayi siz kullanin. One de esiniz biner.
Sizin aldığınız arabayı neden eşinizin üstüne yaptırdınız?
Kayınbabanızla aranız iyi olsa anlıycam kayınbabanızın araba aldım,ara iyi değilken gelininin aldığı arabayı hemen sahiplenmeside garip geldi bana.
Siz hatayı arabayı eşinizin üzerine yapmakla yapmışsınız.
Bukadar anakuzusu gördüğünüz eşinizin arabayıda babasına vermiycenin garantisi varmıı?
Arabanın ön koltuğuna oturma konusu tartışılır,bana göre saygıda kusur etmiycem bir insan ise ön koltuğa oturmasına izin verirdim diye düşünüyorum.
Siz 7 yıllık evlilikte hala biz kavramını oluşturamamışsınız demek ki,
''arabayı ben aldım, ben ödüyorum, benim arabam,
eşimin üstüne gibi'' ifadeler kullanıyorsunuz.
Arabanın kimin üzerine olduğu önemli değil.
Kanunlar önünde herhangi bir boşanma sözkonusu olduğunda zaten evlilikte
edinilen her mal ikiye bölünür.
Dolayısıyla araba ha sizin üstünüze ha eşinizin üstüne olmuş çok da fark etmiyor.
Ayrıca siz eşinizle aranızda bile ayrım yaparken,
kayınpederinizin size ayrım uygulaması çok normal geldi bana.
Çünkü insan ne ekerse onu biçer bu hayatta...
merhaba ben size bir şey soracaktım eşimin ailesi ile problem yaşıyoruz ister istemez kp i hiç ama hiç sevmiyorum bitim kadar bile. ama kv yi idare ediyorum kv kp göre biraz iyidir. bir ara kp ile kavga ettik şu an pek muhuttap olmuyorum bana küfür etmişti eşim ana kuzusu olduğu için birde bana şirgilleşmesinler arkamdan kötü konuşup eşimi doldurmasınlar diye yüzlerine gülüyorum ama gel gelelim hiç sevmiyorum ama saygısızlıkta yapmam. yanız bir ara beni çok sinir ettiler karşılık vermek zorunda kaldım kp küfür etti o gün bu gün çok soğudum yüzlerini bile görmek istemiyorum ama mecburum 7 yıllık evliyim ücretli öğretmenlik yapıyorum.benim aldığım maaşla araba aldım çok yeni bu gün aldık eşim kendi üstüne aldı kredi ödeyen benim benim maaşım gidiyorum ben benim üşütme olur diye düşünüyordum onu da geçtim kp orda burda araba aldım artık benimde evimin önünde araba olacak falan demiş olduğum yer küçük bir yer olduğu için hemen kulağıma geldi neyse başkası yanlış da anlamış olabilir dedim ama benim yanımdada başkasına dedi çok sinir oldum gezmeye o kadar düşkün biri ki banka emeklisi ama gel gelelim senelerdir araba al deriz almadı şimdi ben aldım araba aldım dedi çok sinir oluyorum sizce ben mi büyütüyorum? birde arabası olup ta kp kv hep birlikte bir yere giden varmı bana gıcıklık olsun diye başka zaman bile araba ile bir yere giderken beni hiç eşimin yanına oturtmaz hemen ön kapıyı tutar sizce bir yere giderken öne onun mu yoksa eşimin yanına benim mi oturmam doğru sizler nasıl yapıyorsunuz? birde hayatta arabama binmelerini istemiyorum ama mecbur binecekler bunu da biliyorum bu huyumu yenemedim gitti bu da kp pederin beni bir şeye tutmamasından kaynaklanıyor beni hiç oğlunun eşi gibi gelin gibi görmez hiç kabul edemedi adam beni eşimle evlenerek evlenmiştik ama lanet olsun ana kuzusu tam anlamıyla nefret ediyorum böyle ailelerden ve erkeklerden şu an benim de oğlum var allah nasip edipte evlendiğini görürsem gerçekten hiç karışmayacağım oğlumun kıymetini bilsin ona değer versin yeter...biraz karışık ve uzun oldu ama kusura bakmayın sinirle bir ordan bir burdan yazdım...eşimin ailesine karşı olan kıskançlığımı nasıl yenebilirim lütfen bana yardım edin kendi motive ediyorum eşimin ailesidir annesi babasıdır diyorum ama olmuyor hatta o kadar ki son küfür olayından sonra tamamen soğudum evime bile gelmelerini istemiyor gelirlerse mutlaka eşimle kavga ediyoruz..
Hanımefendi karışık yazdım kusura bakmayın demişsiniz ama gerçekten de anlaşılması güç yerler var konunuzda.
Önceki konularınızı (açtınızsa) bilmiyorum, son küfürlü tartışma olayı nedir?
eşiniz araba alırken siz madem parasını ödüyorsunuz neden yanında gitmediniz? Hadi işiniz vardı diyelim, insan araba alacakken bir şeyler ayarlar, işini erteler, izin alır illa gider diye düşünüyorum. Model de belliyse ne kadar zamanınızı alabilir ki?
Bir de sizin sorunlarınız varsa kayınvalideniz ve kayınpederiniz ile zaten bu durum yüzünden böyle hissediyorsunuzdur, kıskançlık yanını göremedim ben bunun.
Arabada önde oturmak konusuna bu kadar takmayın, onlarla beraber bir yere gidilecek olduğunda öne oturuversin kayınpederiniz, bence arabanın üstünüze olmaması daha önemli bir sorun.
keşke kendi üstene yapsaydın arabayı....
iş eşinde bitiyo ne yazıkki...
bu kadar kuzu gibi davranması hoş değil...
kıskanmanı anlıyorum ama iş aile olunca bi haller oluyo bu erkeklere...
Guzel arkadasim.bu cahil insanlari takma ve kendini sorgulama.aldigin arabanin keeyfini cikar.esin senin esin ha onun uzerine ha senin.
Dugun takilarimida katip bi araba alalimmi dedim esime kabul etti
Yeni evliyiz iki ay oldu.araba bakiyor heryerde esime alacagim diyor.bugunde yarin bulursam notere gideriz seninle hemen dedi.nicin dedim.e senin araban olcak dedi.sen kullan ise git gel.senin uzerine olsun.yani ben hic farketmez dedim.sonucta hersey ortak.
Kayinpederimin arabasi var
Ne zaman beraber bi yere gidecek olsak ben hep arkaya gecmek isterim.k.babam k.validemle arkaya gecerler.zorlarim biz rahatiz derler.demem oki arkayada gecerdim ben onemsemezdim.ama bazi imcelikleri herinsan malesef dusunemez.birde su var dugunde altin dahi herseyi esim yapti.ne bi ev hediyesi gordum ne destek.ama evlendgmdrn beni ayni blokta olmamiza ragmen cok rahatim cok sukur.anlayisli dusunceli insanlar allahrazi olsun.bu yuzden kizamiyorum onlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?