ben çalışıyorum ücretli öğretmenlik yapıyorum çocuğum 3 yaşında kreşe verdim ilk olarak durmadı olduğum ilçede yalnız bir tane kreş var kreşte yoğunluk yüzünden durmadığı için almadılar annem antalya da ben ise ilçede oturuyorum anneme bırakamadım çalışıp kenrdi ayaklarım üzerinde durmak istiyordum okullar açılmadan önce işim belli oldu öğretmenliğim çıkmıştı tam o arada kp çocuğuma ben yanındayken ayağını elletti sonrada öp dedi cennet anaların büyüklerin ayakları altınadır dedi.ben de çok sinir oldum kim sinir olmazki baba napıyorsun o bir hadis o söz saygı ve sevgiyle belli edilir görsel olarak yapılmaz dedi öpse ölürmü sen her şeyi çok iyi biliyorsun dedi ben daha sinir oldum Allaha şükür imanımızı biliyoruz dedim bu daha da sinirlendi ben onu deyince bana küfür etti küfürümüz bu yani ama onlara çocuğmu bırakmak zorundayım çalışmazsam beni daha da küçük görüyorlar 3 senedir çalışmıyorum evdeyim kv arar misafir geldi gel ev temizlencek gel pazar çıkılcak gel bıktım artık yani hiç özel hayatım yok. eşime bir şel demesinler gitmeyince yapmayınca surat asmasınlar diye çoğu zaman göz yumdum biliyorum en baştan beri bütün suç benim di
araba konusuna gelince biz dar geçimli bir aliyiz öylye olunca bütçemize uyğun bir araba aradık model belli değildi araştırıyorduk o gün aniden almış ben okuldayken bana neden söylemedin dedim sana süpriz yapacaktım dedi beni bekleyebilirdin hani benim üstüme yapacaktın dedim ses çıkmadı sen ben annem babam varmı dedi ne fark eder dedi bende çok şey fark eder dedim. bana dahada sinirlendi hani bir de ilk defa araba alıyoruz ve ilk defa arabası oluyor hayatta. ama her şeyi babası ile yapması beni deli ediyor bunun önüne geçemiyorum babası da öyle inat ve gıcık biri ki anlatamam ben bir şeye kızdığımı ya da sevmediğimi fark etse hemen onu inat eder akli dengesi yerinde değil gibi geliyor artık bana adam ne yapacak ki emekli olmuş unu elemiş eleğini asmış benle uğraşır meşgul olacak başka bir şeyi yok boşluktan ne yapacağını bilmiyor ben burları eşime deyince de ne olacak onlar yaşlı insanlar deyip geçiyor ama benim anneme gelince eve gelse hiç hoş geldin demez akşamları yanında bile durmaz çarşıya çıkar. ama ben onun ailesinin istediği her şeyi yapymaya çalışıyorum bu durumlar da beni onlardan tamamen soğumama ve kıskançlığa itti.psikolojim gerçekten çok bozuldu