- 17 Aralık 2015
- 26.404
- 48.059
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce ailem gelip almıştı beni. Bu sefer yine onları zor durumda bırakmak istemiyorum. Illa ki gidiyorum dışarı ama burda gidebilcek kadar değilYani gün içerisinde hiçmi biryere gidemiyorsunuz siz? Ailenize soyleyin onlar gelsinler.
Hastane bahanesi mantıklı.Hastane bahanesi ile çıksan ?
Cocugu gondermiyor benimle hastaneye falan onu bırakamamiçip geliyormuş gece sızdığında çıkın evden hatta evede biraz alkol getirsin iki işve cilveyle iyice içirip daha çok sarhoş edin sızınca çıkarsınız demiştim ama sızmıyormuş bünye alışık tabi.
hastaneye gidiyormuş gibi çıkın evden
Ordan gittiginizde ailenizin yanina dönceksiniz zaten. Neden zor durumda kalsinlar kiDaha önce ailem gelip almıştı beni. Bu sefer yine onları zor durumda bırakmak istemiyorum. Illa ki gidiyorum dışarı ama burda gidebilcek kadar değil
Kavga esnasında telefonuma el koyuyor kayıt yapamıyorum tam aksine ben sinirlenince o beni kayıt altına alıyorSarhoş olduğu gün mutlaka tartışma çıkarır böyleleri o esnada kayda alıp kolluk kuvvetlerine haber vermeni öneririm canımdan endişe ediyorum diyerek geldiklerinde karakola gidersin onlar ile de ordan da ailenin yanına başka mantıklı bir yolu yok
Ailemin oldugu yerden çok uzaktayım. Daha önce geldiklerinde neler yaptı eve falan kitledi yine benzer seyler hatta daha kotulerini yapıp zarar verirOrdan gittiginizde ailenizin yanina dönceksiniz zaten. Neden zor durumda kalsinlar ki
polislik olacaksiniz o zaman yapacak bir şey yok.Cocugu gondermiyor benimle hastaneye falan onu bırakamam
Yani ozaman yapcak birşey yok. Allaha dua edin siz en iyisi bu.Ailemin oldugu yerden çok uzaktayım. Daha önce geldiklerinde neler yaptı eve falan kitledi yine benzer seyler hatta daha kotulerini yapıp zarar verir
Polislik olmaktan korkmuyorum zaten ama siyasi ayağı var ve onun tarafını tutuyorlar. Yapmadığım seyleri yaptı gibi ifade veriyor cezayi ben alıyorumpolislik olacaksiniz o zaman yapacak bir şey yok.
Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu dünyada maalesef öyle şeyler var. Umarım tecrübe etmek zorunda kalmazsınız
o zaman video alip sosyal mecralara gönderip rezil edeceksiniz ki size iftira atamayacak siyasi hayatida bitecekPolislik olmaktan korkmuyorum zaten ama siyasi ayağı var ve onun tarafını tutuyorlar. Yapmadığım seyleri yaptı gibi ifade veriyor cezayi ben alıyorum
Yanlış anlattım sanırım, kimden neyden yardım isteyeyim ? Ben sadece bir akıl danıştım böyle düşündüm kendimce. Nasıl bir ruh hastası olduğunu bilseniz bu kadar kolay yargılamazdınız. Bulabildiğim tek yol onu uyutup evden çıkmak oldu burda baska secenek yok.Kusura bakmayın ama telefondan dünyaya ulaşılıyor. Ne demek mahsur kaldım?
Sonuçta elinden telefonu alınıp mağaraya kapatılmamış.
Bize tek tek cevap yazacak müsaitlik varsa yardım isteyecekte vardır.
Haber kanallarına mesaj atsa yine biri haber verir yetkililere.
Adam çıktığında hastaneye postaneye gitse yine biri arar polisi.
Keske dinleseydimBenim dayım Balıkesire gittiğimizde deniz yatağında uyuyup sürüklenmişti başka bir yere o geldi aklıma ya hu sen adam için hap sorana kadar en başından anlatılanı dinleseydin
Dediğiniz kadar kolay olsaydı keskeTaş devrinde mi yaşıyoruz,çıkmak isteyen her türlü çıkar o evden.
Ya alacaksınız çocuğu,atlayıp otobüse gideceksiniz.Ne yspabilir,canavar mı bu adam?Dediğiniz kadar kolay olsaydı keske
Yanlış anlattım sanırım, kimden neyden yardım isteyeyim ? Ben sadece bir akıl danıştım böyle düşündüm kendimce. Nasıl bir ruh hastası olduğunu bilseniz bu kadar kolay yargılamazdınız. Bulabildiğim tek yol onu uyutup evden çıkmak oldu burda baska secenek yok.