BANA BİR AKIL VERİN!

Ya ben boyle bir sebeple annemle niye görüşmemeyim ki, cok sacma. Tabii ki yalan soyler çünkü adam evli. Yani hata olan sey sevgilisinin evli olmasi, bu durumu yasarken zaten her seye ve herkese yalan soyler.
Biraz zaman verin gorusmeyin ama sonra destekci olun. Niye arkadaslarina anlatıyor da size anlatmiyor mesela? Bunu cozseniz o da size yalan soylemek zorunda kalmaz.
Bunun dışında bir gun siz de buyuk hatalar yapip yalanlar söyleyebilirsiniz. Aile dedigin boyle seylerde arkanda olandir.

bunları yapmak bu kadar zor olmamalı anne ve babasının yaptıklarının yanında..

Bir de babaniz ne hakla annenize hakaret ediyor? Bir de dinliyormussunuz. Ben boyle bir sey yasasam, babamla gorusmem asil. Kendi yaparken bir sey yok da anneniz yapinca mi sorun oluyor?
Hadi toplum ataerkil de siz bir kadin olarak niye ataerkilsiniz?

bunlar zaten benım sorupta cevabını alamdıgım sorular.. benımm kafamın ıcınde donen seyler.. ıcımı kemırıp bıtıren seyler.. anlayamadıgım anlamaya calısıp oturtamadıgım seyler..
Yani canım ben senin yerinde olsam enn azından şimdilik konuşmazdım. Annen biraz aklını başına alıp düşünsün yaptıklarını. Değer mi bunca şeye değmez mi kendisi karar versin. Onun davranışına göre sende ona davranırsın.

Hata hatayı doğurmuş o kesin lakin objektif konuşacağım

1. Konuşmada hep annene olan kinin var da anneni bu hale düşüren baban utansın kadını ayakta tutan kocasıdır

2. Baban edepsiz diye annen de yapmamalıydı intikam alır gibi kendine yazık etmiş o ayrı ama baban yaparken annen çilekeş anam oluyor baban pek laf söylenmiyor belli ki normalleştirilip alışıldık oluyor ama annene gelince fırtınalar kopmuş neden ?

3. Onun anneliği farklı kadınlığı farklı arzuları boşlukları yorgunlukları var belli hataya sebep olmuş o da belli . Bazen hayat senin seçimin olmayabiliyor insan duygusal varlık neticede bunu düşündün mü ?

4. Kötüyse kadınlık anlamında beceremedi kötü dersiniz ama annelik anlamında değil sizi ilgilendiren annelik boyutudur

Not: size asla eleştiri değil gerçekleri söyledim

Hiç bişey bence senin huzurundan önemli değil sende bi yuva kurmuşsun sonuçta önce senin ailen sonra annen baban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…