Bana bir akıl verin kafayı yiyeceğim yoksa..

arkadaşlara katılıyorum daha sonra sende dayanamayıp patlarsın herşey daha kötü olur.En iyisi mümkün oldukça az görüşmen ablanla

Bu ne be ..Cadı gibi öyle abla mı olur ? Ne olarak görüyor sizi,başlarım ona da parasına da .GİTMEYİN...Ne hali varsa görsün ...

Bence de sık gitmeyin gdince de geçiyordum uğradım deyip iş yapmadan kalkın.Böyle şey mi olur he arada yardıma ihtiyacı olur gidersin abla kardes sonucta ama ablanız sınırı aşmaya başlamış.Ben olsam fazla gidip işlerni yapıpta kendimi kullandırmam.
Benimde kız kardeşlerim var evden bunalınca bana kaçıyorlar üniversite okuyan sınav zamanları bana gelir ders calısmaya cocuk filan yok evde yemek önlerine geliyor rahat ediyorlar öyle ki 9 yasındaki kız kardesim bile 6 yasındakinden bıkınca haftasonu ben ablama gidiyorum kafamı dinliyim diyor okadar alıstılar ki burda rahata :) keşke sizinde öyle olsaymış gidip yiğeninizle ilgilenseniz ablanızda işlerini yapsaydı ama biraz bencil bir ablanız var malesef

gitme boşver.. değmiyor çünkü.. sinirini senden çıkarıyor resmen... ayrıca kocası harikaysa neden annen giremiyor içeri..

Bosver canim ya
uzme kendini.bencil ablana iyi olsanda bir kotu olsanda bir demek.boyle insa kardesinde olsa mesafeni koru derim.
cocukken kiskanmis seni itelemis belliki simdide ayni aliskanligini surduruyor demekki.

benim de abim öyle..
sadece işi bana düşerse değerliyim onun gözünde..
her ailede oluyo nerdeyse öyle bi tip...

Evlenen ve hamile kadinlar neden hep yardim bekler anlamis degilim... Baskalarina güvenerekten mi evleniyorlar... Kendi evini kurmussun, temizlik ve düzen kurmak bukadarmi zor, beceremiycekseniz evlenmeyin... Eskiden on cocuk doguran kadinlar cocuklarina bakarken, bugünümüzde bi cocuga bakamiyorlar, yok annem kalmadi kv yardim etmedi bilmem ne, kendine güvenmiyorsan dogurma...Allahim uyuz oluyorum böyle kadinlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…