Bana bir akıl verin. Kafayı yemek üzereyim. Konu eşim.

Mekanı aramak biraz abartı olmuş sanki...
Bence problem ne ise konusun.
Gordugunuz seyleri esiniz ile paylasin.
Tatmin bir aciklama yapamazsa -ki açıklanacak bir durum yok gibi...O zaman kararınız hangi yonde olursa ona gore davranın ve karsılıklı netleşin..

Esinin suyu coktan isinmis ekran goruntulerini mail ine taslak yap esin silmesin lazim olur

Tayinin çıksın ondan sonra boşan.
Bu süreçte de telefonum bozuldu de iletişime geçme deliller sende dursun hiçbir şekilde görüşme.

boşanın kalın görev yaptığınız yerde uzak olmak çok daha iyi pis herif ay çok sinirlendim ya al donuna kadar da görsün gününü

Aldatma içim dava açacaksan bir sene bekleyemezsin bildiğim kadarı ile yani , emin değilim ama bunu bi araştır ...

Eş durumu tayin istedikten sonra boşanırsanız geldiğiniz ile geri dönersiniz. Çünkü tayine mazeret olan konu yani evlilik ortadan kalkmış olur.

O halde atanana kadar kapıt üstünde evliliğe devam edin atanınca hemen ayrıl .

Internet üzerinden biriyle buluştuğunu nereden öğrendin ?

Allah yardımcınız olsun bi taraftan eşinizin aldatması bi taraftan tayin durumu gerçekten zor . Nasıl yakaladınız

Üzüldüm. Bunların hepsi aynı nane. Ben affettim, devam ediyorum ama asla unutamıyorum ...

Üzerinden belli bir süre geçtikten sonra aldatma sebebiyle dava açamazsınız. Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım çocuğunuz yoktur bu uçkur sevdalısı heriften.

Tayin ol öyle boşan bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…